U novom tjednu kulinarskog showa „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ natjecatelji kuhaju unutar budžeta, stoga se svi bore da postanu chefovi tima i steknu imunitet.
Svaki par u ravnini je imao jednaku namirnicu, a cilj je bio biti bolji od susjeda kako bi pobijedili u prvom ovotjednom zadatku 'prsa o prsa'.
Chefovi Mateja, Mate i Tomek nisu bili oduševljeni određenim jelima, što se može zaključiti i po podijeljenim bodovima. S obzirom na to da smo zakoračili u tjedan „kuhanja unutar budžeta“, kandidati su trebali paziti na namirnice.
Iako su svi kandidati uspjeli završili na vrijeme, prilikom kušanja, žiri je naišao na mnoge nelogičnosti i neslaganja s kandidatima. Tihana i Nikola pripremali su teletinu s prosom u pivu, a nakon što je žiri kušao njihovo jelo, ostali su zatečeni.
(FOTO: RTL)
„Kada stavite u usta ovo jelo, suho je k'o barut i još nezačinjeno!“, kazao je Špiček, s čijom tvrdnjom se i Mate složio. „Suho i anemično!“, objasnio je Mate kratko i jasno te okrenuo kuhaču s ocjenom četiri. Istu je ocjenu dala Mateja, dok se Tomek smilovao i dao ocjenu pet.
Kada je žiri mislio da je s katastrofama gotovo te da ih čeka šećer na kraju, s tugom u duši i ljutnjom u srcu Morana i Domagoj servirali su bulgur i punjene rolice, također bez umaka, jer ga je Domagoj bacio.
„Okusa nema ništa, nula!“, kazala je Mateja, koja smatra da njihovo jelo nema ni umaka ni začina, a ni sira. „KBC bulgur, a meso uredu“, prokomentirao je razočarano Mate. Kakvo jelo, takve ocjene, stoga je žiri dodijelio četvorku, peticu i sedmicu, a te će ocjene zasigurno ići Domagoju na dušu.
S vedrije strane, na početku ljestvice s ukupnih 25 bodova, našli su se Bada i Toca, koji su pripremali svinjetinu s bulgurom i kupusom.
„Jako fino, domaće i lijepo su pogođeni okusi!“, objašnjava Mateja, koja smatra da je ovaj bračni par svakim danom sve bolji. Isto mišljenje dijele Tomek i Mate stoga ne čude njihove dobre ocjene.
Kakve nas zgode i nezgode sutra očekuju, ne propustite saznati već u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:10 sati na RTL-u!
Čitajte još:
- Koje su granice izdržljivosti: kakva li iznenađenja vrebaju iz pećnice?
- Izazovi, zamke i 'mufloni' rezultirali prvom ovosezonskom jedinicom u showu
- Natjecatelji hranom lomili zube žiriju: 'Vaš kreker može poslužiti kao hladno oružje'
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!