Sastojci
- bijela čokolada 300 grama
- crna čokolada 300 grama
- slatko vrhnje 5 decilitara
- stolni margarin 50 grama
- tučeno slatko vrhnje 3 decilitra
- vježe maline 500 gramasastojak
Postupak
Bijelu čokoladu otopiti na pari, izliti je na ravnu površinu koju smo prekrili prozirnom folijom. Razmazat ćemo je na milimetar debljine. Zavriti slatko vrhnje, prohladiti ga pa dodati tamnu čokoladu. Kad se čokolada ohladi dodamo u nju margarin i malo slatkog tučenog vrhnja. Dok se crna čokolada hladi, bijelu ćemo izrezati okruglom šablonom i staviti je u hladnjak. Pripremljenu kremu od tamne čokolade staviti u hladnjak na sat vremena.
Serviranje
U slastičarsku vrećicu staviti čokoladnu kremu. Na tanjur staviti bijelu čokoladu, na nju kremu od crne, na nju maline koje smo prethodno osušili. Staviti drugu polovicu bijele čokolade, kremu od crne i maline.
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!