Svinjske kotlete narežite na tanje ploške i začinite i zatim se bacite na pripremanje smjese za pohanje svinjetine.
Sastojci potrebni za pripremu smjese za pohanje svinjetine su:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- jaja
- malo mlijeka
- brašno
- krušne mrvice
- začini po želji
Upute za pripremu svinjetine sa smjesom za pohanje:
- U jednu zdjelu stavite brašno. U drugu zdjelu stavite jaja i malo mlijeka i u treću zdjelu stavite krušne mrvice.
- Ako smatrate da su krušne mrvice prevelike, možete ih usitniti.
- Radeći s komadom po komadom svinjetine, lijevom rukom potopite svinjski kotlet u brašno, otresajući višak.
- Prebacite svinjetinu u posudu za jaja, a zatim desnom rukom okrenite svinjetinu da jaje premaže obje strane. Podignite desnom rukom i pustite da višak jaja iscuri, a zatim meso prebacite u smjesu od krušnih mrvica.
- Lijevom rukom stavite meso u krušne mrvice okrećući svinjetinu kako biste osigurali dobar sloj mrvica s obje strane. Lijevom rukom prebacite svinjetinu na čisti lim za pečenje obložen papirom za pečenje i ponovite s preostalim svinjskim kotletima.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa