Ponedjeljak je već tradicionalno težak dan za natjecatelje kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“. Tih par dana odmora naškodilo je momcima iz Podravine, koji su žiriju na kušanje donijeli „kremirani“ T-bone odrezak i nedovoljno očišćen filet ribe.
„Dogovor je da se meso peče na medium. No, oni su doslovno prepekli to meso, ono je suho kao barut“, objasnio je Tomislav Špiček svoju dvojku za T-bone steak u umaku od vrhnja s palentom, dok je Mate Janković dodao kako je umjetnost uništiti tako dobar odrezak.
„Žao nam je što ste u tome uspjeli. K tome vam se raspao i umak, preslan je, a palenta je solidna. Sve skupa, ja na vašem tanjuru nemam što za jesti…“, kazao je Mate te dodao kako su Žuti i Ćale u „černobilskom raspoloženju“ jer ono što su servirali žiriju „i pas bi odbio pojesti“.
Žuti i Ćale su, osim odreska, upropastili i trlju, koja je bila lijepo pečena, ali puna kostiju. I zbog te su pogreške dobili još dvije dvojke od Jankovića i Mateje Domitrović Sabo.
Najbolji par večeri bili su Nikolina i Otto, koji su za predjelo skuhali salatu s besprijekorno odrađenom trljom i bulgurom, te T-bone steak s pireom od patlidžana za glavno jelo. Žiri je teško mogao naći neku veću grešku njihovim jelima, već je bez ikakve dulje rasprave napisao tri devetke na kuhačama.
Hoće li Nikolina i Otto nastaviti kuhati s entuzijazmom i elanom, doznat ćemo već večeras kada se u 20 sati na RTL-u prikazuje nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!