Jela s gljivama /

Jednostavan recept kako pripremiti bukovače gljive za ručak

Image
Foto: Pixabay

Bukovače gljive pripremljene za samo pola sata savršen su ručak. Donosimo jednostavan recept kako pripremiti bukovače gljive za ručak.

25.5.2023.
17:09
Pixabay
VOYO logo

Prirpremite dinstane gljive bukovače za ručak i iznenadite svoje ukućane. Gljive bukovače vrlo su ukusne ako se pripremaju na pravilan način. Donosimo osnovni recept kako pripremiti gljive bukovače. Ovaj jednostavan i osnovni recept možete uvijek prilagoditi svom ukusu. Pripremite gljive bukovače za ručak i poslužite ih uz salatu prema želji za savršen obrok.

Sastojci za pripremu bukovača gljiva:

  • 1 kg bukovača
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • žličica soja umaka
  • žlica maslaca
  • češanj češnjaka
  • peršin
  • sol
  • papar

Kako pripremiti bukovače gljive:

Očistite bukovače i prerežite na četvrtine. Zagrijte maslinovo ulje i dinstajte bukovače na tavi. Dodajte soja umak i dinstajte oko 3 minute. Dodajte maslac i češnjak te dinstajte oko 2 minute. Na kraju začinite gljive bukovače sa soli i paprom, a i možete dodati peršin ili začin prema ukusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bukovače dinstane na tavi s aromom češnjaka i maslaca su gotove, najbolje su kada se posluže odmah tople uz salatu prema želji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc
GLEDAJ U SUBOTU
VOYO logo
Još iz rubrike