GOŠĆA IZNENAĐENJA /

Inspekcija uletjela u kuhinju Tomislava Gretića!

Uoči pripreme gulaša Tomislav Gretić rekao je kako se osjeća pomalo nervozno. U video prilogu otkrijte tko je misteriozna gošća čije se kritike plaši čak i 'Kuhar i pol'.

17.5.2012.
18:00
VOYO logo

Gulaš juha

SASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juneći but narežite na manje kockice. Sitno narežite luk, češnjak, mrkvu i peršin. U lonac dodajte luk, malo ga prepržite, dodajte meso i dva lista lovora.

  1. 80 dkg junećeg buta
  2. 60 dkg luka
  3. 10 dkg mrkve
  4. 15 dkg smeđih šampinjona
  5. 15 dkg bijelih šampinjona
  6. 10 dkg pirea od rajčice
  7. 3 dcl crnog vina
  8. lovor
  9. peršin
  10. paprika u rahu
  11. sol
  12. papar chilli
Image
Foto: RTL

PRIPREMA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juneći but narežite na manje kockice. Sitno narežite luk, češnjak, mrkvu i peršin. U lonac dodajte luk, malo ga prepržite, dodajte meso i dva lista lovora.

Pirjajte 15 minuta dok meso ne omekša. Nakon toga dodajte narezanu mrkvu, češnjak i peršin. Narežite slaninu na kockice i dodajte je u gulaš. Šampinjone također narežite, ali na veće komade, i također dodajte u gulaš. Posolite.

Image
Foto: RTL

Dodajte pire rajčice, crvene paprike, malo chillija, malo timijana i na kraju sve zalijte crnim vinom, promiješajte i zalijte s vodom. Još malo promiješajte i ostavite da se kuha oko 45 minuta dok meso ne omekša.

Image
Foto: RTL

Pripremu cijelog ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo