Variva su vrhunska hrana za hladno vrijeme. Bez obzira volite li nešto klasično, poput izdašnog goveđeg gulaša u umaku od crnog vina ili nešto laganije, poput pilećeg variva, ove ideje za variva vas neće razočarati.
Prva ideja za varivo je ukusno varivo s govedinom u umaku od crnog vina. Za ovo varivo potrebno je koristiti poseban komad lopatice koji se zove flatiron odrezak. Ovaj dugi, uski komad je iznimno lagan, nježan i sočan te je idealan za varivo.
Druga ideja za variva je varivo od svinjskih rebara. Rebarca su izvrsna za variva jer njihovo ukusno i sočno meso daje izvrstan okus varivu. Rebarca postaju nevjerojatno sočna i mekana kada se lagano krčkaju.
Još jedna ideja za varivo je varivo od kelja i bijelog graha. Kombinacija ovog povrća čini jednostavan, senzacionalan obrok u jednom loncu. Kako biste zadržali fokus na povrću, ali dodali zasitnost ovom varivu, upotrijebite smo samo malu količinu svježe kobasice. Ove tri ideje za variva oduševiti će sve koji ih isprobaju.