Jelovnik /

Što danas kuhati?

Image

Trebate napraviti brzi ručak, ali nemate ideje. Kako skuhati brzi ručak, da vam ne uzme previše vremena, a da bude ukusan.

8.6.2021.
15:33
VOYO logo

Pitanje je na koje je često teško odgovoriti jer nikako da vam padnu na pamet ideje za brzi ručak. Kada ste u stisci s vremenom i ne znate što skuhati razmislite o pripremi francuskog krumpira sa kobasicama. Ako vam se sviđa ova ideja za brzi ručak, krenite s pripremom.

Sastojci za brzi ručak - francuski krumpir s kobasicama

80 dkg krumpira

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1 luk

4 kuuhana jaja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1 sirovo jaje

1 kiselo vrhnje

sol, papar i bosiljak za začin

Priprema francuskog krumpira s kobasicama je jednostavna, najprije skuhate krumpir i to u ljusci te zasebno skuhate jaja. Nakon što je krumpir kuhan ogulite ga i narežite na ploške, isto sve napravite i s jajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kobasice naražite na kolutiće, luk narežite na manje komade. U posudu za pečenje stavite ulje na podlogu te slažite redom: luk - krumpir - jaja - kobasice. Zasebno pomiješajte jaje i vrhnje i prelijte preko krumpira. Pecite krumpir na 200 stupnjeva Celzijusa tako dugo dok ne dobije hrskavu koricu.

Francuski krumpir s kobasicama jedna je od ideja za pripremu brzog ručka, a ako slučajno nemate kobasice možete koristiti slaninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo