Jela s piletinom /

Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna

Image

Kako pripremiti piletinu? Jeste li probali jelo Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna?

15.7.2021.
14:49
VOYO logo

Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna jedan je od načina kako možete pripremiti piletinu. Ovo brzo i jednostavno jelo oduševit će vaše ukućane.

Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 4 pileća filea
  • 10 dkg škrobnog brašna
  • 1 dcl limunovog soka
  • 4 dkg smeđeg šećera
  • 0,3 dcl sojinom umaka
  • 0,3 dcl sherry
  • 2 dcl pileće juhe
  • mladi luk
  • sol
  • ulje

Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna priprema:

Piletinu marinirajte u marinadi od smeđeg šećera, soka od limuna, sojinog umaka i suhog sherryja. Neka odstoji pola sata. Nakon toga uvaljajte piletinu u brašno i stavite pržiti u duboku masnoću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U amrinadu još dodajte škrobno brašno i malo juhe te stavite na tavu par minuta kako biste dobili gusti umak.

Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna je gotova i možete je poslužiti s umakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo