Jelo bez mesa /

Gulaš od gljiva i luka kao glavno jelo bez mesa

Image

Kako pripremiti gulaš od gljiva i luka? Jednostavno i brzo. Donosimo vam recept za pripremu gulaša od gljiva i luka.

14.7.2021.
10:31
VOYO logo

Gulaš od gljiva i luka jedan je od načina kako možete pripremiti gljive. Priprema je jednostavna i brza, a jelo ukusno. Ovo jelo bez mesa možete poslužiti kao glavno jelo.

Gulaš od gljiva i luka sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 25 dkg gljiva
  • 6 glavica luka
  • zelena paprika
  • 10 dkg maslaca
  • 3 žlice slatke mljevene paprike
  • žličica majčine dušice
  • 1 dcl slatkog vrhnja
  • 1 žlica glatkog brašna
  • sol
  • papar

Gulaš od gljiva i luka priprema:

Na maslacu pržite luk i papruku te nakon nekoliko minuta dodajte gljive. Začinite sa slatkom mljevenom paprikom, soli i paprom, te majčinom dušicom i vrhnjem (slatkim i kiselim). Neka kuha jo 15 minuta i dodajte brašno koje ste umutili u malo hladne vode. Kada provrije maknite gulaš s vatre. Gulaš od gljiva i luka je gotovo i spreman za posluživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo