Goveđa juha s rezancima idealna je odabir kao predjelo. Kako napraviti goveđu juhu s rezancima?
Priprema goveđe juhe s rezancima je jednostavna, potrebno je oko dva sata kako bi juha bila spremna za posluživane.
Za pripremu goveđe juhe s rezancima potrebni su vam sljedeći sastojci:
- 75 dkg govedine
- glavica luka
- 2 litre vode
- 15 dkg mrkve
- korijen peršina
- 20 dkg korijena celera
- papar
- sol
- rezanci za juhu
Goveđa juha s rezancima priprema:
Stavite kuhati meso u mlaku vodu i kada voda zvri dodajte papr u zrnu te mrkvu, celer i peršin. Sve kuhajte oko dva sata, a nakon što se juha kuha sat vremena posolite juhu. Nakon dva sata procijedite juhu i u nju ukuhajte rezance.
Iz juhe izvadite povrće i meso i poslužite uz juhu. Goveđa juha s rezancima je gotova i spremna za posluživanje.