Pizza majstor /

Domaći kečap za pizzu - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Kad probate domaći kečap za pizzu, više nikada nećete posegnuti za kupovnima. Stoga, pripremite domaći kečap za pizzu.

29.12.2022.
12:11
Pixabay
VOYO logo

Domaći kečap za pizzu pravi je odabir. Zaboravite na kupovne umake jer su puni konzervansa i pripremite svoj pravi domaći kečap za pizzu. Cijena pripreme je minimalna, neprocjenjiva u usporedbi s rezultatom.

Za domaći kečap za pizzu trebate:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • kilogram svježe rajčice
  • luk
  • 50 ml maslinova ulja
  • žlica koncentrata rajčice
  • 5 češnja češnjaka
  • 2 grančice bosiljka
  • 2 grančice origana
  • sol, papar
  • žličica šećera

Zrele, svježe rajčice potopite u toplu pa u hladnu vodu da bi se uklonila kožica. Zatim ih narežite na što sitnije. Narežite i luk te češnjak. Prodinstajte na maslinovom ulju, a zatim dodajte rajčicu, grančicu bosiljka i origana. Dinstajte sve zajedno 20 minuta, a zatim začinite prema želji. Procijedite umak ili ga izblendajte za dodatnu gustoću.

Domaći kečap za pizzu možete i zamrznuti te ga tako upotrebljavati cijelu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo