Glavno jelo /

Buncek s kiselim zeljem iz pećnice - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Pripremite odlično glavno jelo, pripremite bucek s kiselim zeljem iz pećnice. Kako pripremiti buncek s kiselim zeljem iz pećnice?

26.1.2022.
15:04
Pixabay
VOYO logo

Skuhate li buncek, a zatim ga hrskavo zapečete i poslužite s domaćim kiselim zeljem iz pećnice, odabrat ćete pravi klasik.

Sastojci za buncek s kiselim zeljem iz pećnice:

  • buncek
  • kiselo zelje
  • šećer
  • začini

Priprema bunceka s kiselim zeljem iz pećnice:

Za početak izrade bunceka s kiselim zeljem iz pećnice, buncek dobro operite, zatim ga stavite kuhati, a nakon toga buncek stavite u pećnicu dok kožica ne postane hrskava i smeđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiselo zelje po potrebi operite ako vam se učini previše slano ili kiselo i ostavite da se kratko ocijedi. Na svinjskoj masnoći karamelizirajte žlicu do dvije šećera, ovisno o količini kiselog zelja koju koristite. Kratko pržite i dodajte začine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pirjajte na laganoj vatri dok kiselo zelje ne omekša. I to je to, vaš savršeno pečeni buncek s kiselim zeljem iz pećnice je spreman za vaše nepce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 22
USKORO
VOYO logo
Još iz rubrike