Riblji specijaliteti /

Brancin u pećnici s mladim krumpirom i mini rajčicama za svačiji ukus

Image

Brancin u pećnici s mladim krumpirom i mini rajčicama recept je za pripremu brancina u pećnici.

14.6.2021.
12:49
VOYO logo

Za pripremu brancin u pećnici s mladim krumpirom i mini rajčicama potrebno vam je oko sat vremena, a priprema je jednostavna.

Brancin u pećnici s mladim krumpirom i mini rajčicama - sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 2 brancina
  • komorač
  • lovorov list
  • 1,5 dcl bijelog vina
  • 60 dkg mladog krumpira
  • 6 češnja čenjaka
  • 40 dkg mini rajčice
  • sol i papar
  • maslinovo ulje

Brancin u pećnici s mladim krumpirom i mini rajčicama - priprema:

Pripremite ribu tako da je očistite, operete i osušite. Pripremite krumpir, narežite ga na ploške, komorač narežite na trake. Svo povrće stavite u posudu te začinite sa soli i paprom. Dodajte na povrće ružmarin, lovorov lis, protisnuti češnjak, prelijte maslinovim uljem, bijelim vinom i sve zajedno izmiješajte. Neka marinada malo odstoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povrće stavite u lim za pečenje, rasporedite ga po posudi i na njega stavite mini rajčice neka budu mini rajčice s peteljkom. NA mini rajčice stavite ribbu i prelijete s marinadom.

Zagrijete pečnicu na 170 stupnjeva i pecite ribu oko pola sata. Nakon pola sata izvadite ribu, a povrće ostavite još nekoliko minuta kako bi se zapeklo.

Brancin u pećnici s mladim krumpirom i mini rajčicama je gotov i preman za serviranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo