kako ga pripremiti? /

Bakalar ove godine upola jeftiniji nego prije 12 godina!

Rašeljka Zemunović istražila je kako prepoznati kvalitetan bakalar i kako ga pripremiti.

19.12.2014.
17:40
VOYO logo

U većini hrvatskih domova na Badnjak će zamirisati bakalar.

Jelo je to koje se već tradicionalno priprema dan prije Božića, iako ta riba uopće nije iz naših krajeva.

Rašeljka Zemunović istražila je kako prepoznati kvalitetan bakalar i kako ga pripremiti.

Doznala je i zanimljiv podatak. Iako i dalje vrijedi za skupu namirnicu, ove je godine jeftiniji gotovo 50 posto nego 2002. godine.

Više pogledajte u prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo