"Nema većeg kulinarskog zločina - točnije sam epicentar kretenizma, primitivizma, malograđanštine je slider (mali sendvič) od kobenaske govedine.
"Ako na meniju restorana u koji ste upravo ušli vidite sendvič od kobeanske govedine istog trena se okrenite i otiđite.To ne može nikako dobro završiti. Bit ćete okruženi gomilom investicijskih bankara koji jedni drugima daju pet i ostalih ljudi koje ne želite nigdje blizu sebe", kazao je slavni chef Anthony Bourdain.
Nakon govedine okomio se na ulje od tarufa. "To ulje čak nije ni hrana. Jestivo je kao što je i lubrikant jestiv... i napravljeni su od iste stvari", nastavio je Bourdain.
Slavni chef nije štedio ni popularni brunch. "Brunch nije ništa više nego užasan način da se ugostitelji na kraju tjedna riješe ostataka hrane i naplate to trostruko više, nego što bi vam naplatili obični doručak", zaključio je Bourdain.
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!