Koronakriza mnoge je natjerala da se prilagode najbolje što mogu, a nesretne okolnosti prisilile su i vlasnika jednog donedavno popularnog noćnoga kluba u Čačku da u svoju ponudu uvrsti hranu.
Otisnuo se u gurmanske vode, pa nedavno sasvim slučajno osmislio novi specijalitet - ćelepinju.
"Budući da komplet lepinja s domaćim kajmakom, jajima i pretopom od svinjskog i janjećeg pečenja našim mušterijama nije bila dovoljna, odlučili smo u nju staviti i pet ćevapa od čistog junećeg mesa.
Prodaja je odlično krenula, pa su ćelepinje postale naš najtraženiji proizvod", kazao je pekar Predrag Tomić, pa priznao da je za kalorije u tom gurmanskom mutantu najbolje uopće ne pitati.
"Nismo znali kako nastaviti poslovanje. Bilo je evidentno da provodi tijekom vikenda neće još dugo biti mogući, pa smo se okrenuli hrani i počeli vršiti dostave. Uspjeli smo tako opstati i vrlo smo ponosni", dodao je na to vlasnik lokala Danilo Paunović.
Ćelepinje su u svoj menu uvrstili i neki drugi tamošnji lokali, pa pogledajte u nastavku kako izgledaju.