Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Lokalni Izbori 2021.
PODVLAČENJE CRTE
/
Nezavisnih najviše ikad, HDZ i dalje dominira: 'Etablirane stranke najmanje vode računa o jakim osobama na terenu'
PODVLAČENJE CRTE
/
Nezavisnih najviše ikad, HDZ i dalje dominira: 'Etablirane stranke najmanje vode računa o jakim osobama na terenu'
izabrani gradonačelnik
/
Tomašević najavio prve poteze: 'Ništa nećemo raditi preko koljena. Razgovarat ćemo sa svima jedan na jedan'
izabrani gradonačelnik
/
Tomašević najavio prve poteze: 'Ništa nećemo raditi preko koljena. Razgovarat ćemo sa svima jedan na jedan'
nakon pobjede
/
Što sve čeka Tomaševića? Glomazni Holding, prespora obnova, kamioni smeća i mutna žičara. Holy: 'Nije lako izdržati pritiske interesnih skupina'
nakon pobjede
/
Što sve čeka Tomaševića? Glomazni Holding, prespora obnova, kamioni smeća i mutna žičara. Holy: 'Nije lako izdržati pritiske interesnih skupina'
dojmovi jutra nakon
/
Analiza Damire Gregoret: Splićani su odabrali promjene! Grad pod Marjanom prvi put će voditi fizičar - Ivica Puljak
dojmovi jutra nakon
/
Analiza Damire Gregoret: Splićani su odabrali promjene! Grad pod Marjanom prvi put će voditi fizičar - Ivica Puljak
KOLUMNISTICA O REZULTATIMA IZBORA
/
'SDP i drugi bi skakali do plafona da imaju pola toga što je dobio HDZ'
KOLUMNISTICA O REZULTATIMA IZBORA
/
'SDP i drugi bi skakali do plafona da imaju pola toga što je dobio HDZ'
nakon napada
/
Nakon Plenkovićevog napada oglasio se RTL te prozvani Lalić: 'Osobno sam kao građanin zabrinut zbog takvog komuniciranja i ponašanja premijera'
nakon napada
/
Nakon Plenkovićevog napada oglasio se RTL te prozvani Lalić: 'Osobno sam kao građanin zabrinut zbog takvog komuniciranja i ponašanja premijera'
DOLENEC NA FACEBOOKU
/
Nakon sinoćnjeg velikog slavlja javila se i Tomaševićeva zamjenica: 'Idemo probuditi ovaj grad'
DOLENEC NA FACEBOOKU
/
Nakon sinoćnjeg velikog slavlja javila se i Tomaševićeva zamjenica: 'Idemo probuditi ovaj grad'
AZRIN HIT IZ 1982.
/
Milanović citirao Štulića kako bi poslao poruku Tomaševiću: 'Ako želiš da mijenjaš ljude...'
AZRIN HIT IZ 1982.
/
Milanović citirao Štulića kako bi poslao poruku Tomaševiću: 'Ako želiš da mijenjaš ljude...'
o možemo! i tomaševiću
/
Hasanbegović iz Domovinskog pokreta za RTL.hr: 'Podržat ćemo sve programe koji su lišeni ideološkoga sektaštva'
o možemo! i tomaševiću
/
Hasanbegović iz Domovinskog pokreta za RTL.hr: 'Podržat ćemo sve programe koji su lišeni ideološkoga sektaštva'
MILANOVIĆ U 'ELEMENTU'
/
'Zna se u kojoj kuruzi su klečali Pupovac i ostali kada sam se ja borio za očito fiktivna prava Srba'; 'Ne može na čelu DP-a biti netko tko je zbrisao u SAD'
MILANOVIĆ U 'ELEMENTU'
/
'Zna se u kojoj kuruzi su klečali Pupovac i ostali kada sam se ja borio za očito fiktivna prava Srba'; 'Ne može na čelu DP-a biti netko tko je zbrisao u SAD'
KRAJ NJIHOVE ERE
/
'Teškaši' koji su izgubili u drugom krugu: Neki od njih su na lokalnu funkciju zasjeli daleke 2000. godine!
KRAJ NJIHOVE ERE
/
'Teškaši' koji su izgubili u drugom krugu: Neki od njih su na lokalnu funkciju zasjeli daleke 2000. godine!
lokalni izbori 2021.
/
Sandra Benčić iz Možemo! za RTL.hr otkriva s kime idu u koaliciju u Skupštini i koji će biti prvi potezi: Evo što je poručila građanima
lokalni izbori 2021.
/
Sandra Benčić iz Možemo! za RTL.hr otkriva s kime idu u koaliciju u Skupštini i koji će biti prvi potezi: Evo što je poručila građanima
tijesna pobjeda
/
SDP će tražiti ponovno prebrojavanje glasova za župana, evo i zašto
tijesna pobjeda
/
SDP će tražiti ponovno prebrojavanje glasova za župana, evo i zašto
Nakon drugog kruga lokalnih izbora
/
Od pet vukovarsko-srijemskih gradova pogledajte u koliko je HDZ zadržao vlast
Nakon drugog kruga lokalnih izbora
/
Od pet vukovarsko-srijemskih gradova pogledajte u koliko je HDZ zadržao vlast
BITKA ZA ZAGREB
/
Tomislav Tomašević je novi gradonačelnik Zagreba, osvojio je više glasova nego što je Bandić ikad uspio!
BITKA ZA ZAGREB
/
Tomislav Tomašević je novi gradonačelnik Zagreba, osvojio je više glasova nego što je Bandić ikad uspio!
PROMJENA U METROPOLI
/
VIDEO Pobjednički govor novog zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića: 'Krenimo zajedno u bolju budućnost'
PROMJENA U METROPOLI
/
VIDEO Pobjednički govor novog zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića: 'Krenimo zajedno u bolju budućnost'
PROMJENE NA POLUOTOKU
/
Boris Miletić istarski župan sa samo 54 glasa razlike, ali IDS je izgubio gradonačelnika Pule
PROMJENE NA POLUOTOKU
/
Boris Miletić istarski župan sa samo 54 glasa razlike, ali IDS je izgubio gradonačelnika Pule
pobjednički govor
/
Novi gradonačelnik Splita Ivica Puljak: 'Ispred nas je velik posao! Umjesto da gledamo kakvi smo ljudi bili nekad, trebamo gledati kakvi smo ljudi postali'
pobjednički govor
/
Novi gradonačelnik Splita Ivica Puljak: 'Ispred nas je velik posao! Umjesto da gledamo kakvi smo ljudi bili nekad, trebamo gledati kakvi smo ljudi postali'
već ju je zvao premijer
/
Nova gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes: 'Okrećemo novu stranicu i idemo graditi Petrinju'
već ju je zvao premijer
/
Nova gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes: 'Okrećemo novu stranicu i idemo graditi Petrinju'
pobjednici i gubitnici
/
Pogledajte rezultate lokalnih izbora u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci te ostalim hrvatskim gradovima
pobjednici i gubitnici
/
Pogledajte rezultate lokalnih izbora u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci te ostalim hrvatskim gradovima
IZNENAĐENJA NA POMOLU
/
Promjene na sjeveru Hrvatske: Radimir Čačić gubi u županiji, a Ivan Čehok u Varaždinu! Čačić: 'Očito je da SDP-ovi glasači nisu izašli na izbore'
IZNENAĐENJA NA POMOLU
/
Promjene na sjeveru Hrvatske: Radimir Čačić gubi u županiji, a Ivan Čehok u Varaždinu! Čačić: 'Očito je da SDP-ovi glasači nisu izašli na izbore'
o rezultatima
/
Bojan Ivošević: Taj Facebook komentar je bio sramota, ispričao sam se i nadam se da će ti ljudi prihvatiti ispriku, jer bez toga ova pobjeda nije cijela
o rezultatima
/
Bojan Ivošević: Taj Facebook komentar je bio sramota, ispričao sam se i nadam se da će ti ljudi prihvatiti ispriku, jer bez toga ova pobjeda nije cijela
U ŽUPANIJI VODI KOMADINA
/
Neslužbeni rezultati DIP-a: SDP-ov Filipović izgledni novi gradonačelnik Rijeke!
U ŽUPANIJI VODI KOMADINA
/
Neslužbeni rezultati DIP-a: SDP-ov Filipović izgledni novi gradonačelnik Rijeke!
sraz bivšeg i aktualnog HDZ-ovca
/
Žestoka bitka za HDZ-ovu utvrdu koja će odrediti i budućnost parlamentarnih izbora
sraz bivšeg i aktualnog HDZ-ovca
/
Žestoka bitka za HDZ-ovu utvrdu koja će odrediti i budućnost parlamentarnih izbora
NASTAVAK VLADAVINE
/
SDP slavi u Rijeci, kandidat za gradonačelnika Filipović: 'Imamo više od 55 posto podrške'
NASTAVAK VLADAVINE
/
SDP slavi u Rijeci, kandidat za gradonačelnika Filipović: 'Imamo više od 55 posto podrške'
LOKALNI IZBORI
/
HDZ-ov favorit za gradonačelnika Osijeka Ivan Radić za RTL: 'Slavlje je, ali nema mjesta euforiji'
LOKALNI IZBORI
/
HDZ-ov favorit za gradonačelnika Osijeka Ivan Radić za RTL: 'Slavlje je, ali nema mjesta euforiji'
lokalni izbori 2021.
/
Predsjednik DIP-a Đuro Sessa u RTL-u Danas otkrio je li bilo prijava nepravilnosti i čemu se može pripisati manja izlaznost birača
lokalni izbori 2021.
/
Predsjednik DIP-a Đuro Sessa u RTL-u Danas otkrio je li bilo prijava nepravilnosti i čemu se može pripisati manja izlaznost birača
Lokalni izbori
/
Stigli novi podaci o izlaznosti, evo koliko je birača izašlo na birališta u drugom krugu
Lokalni izbori
/
Stigli novi podaci o izlaznosti, evo koliko je birača izašlo na birališta u drugom krugu
TOMAŠEVIĆ IPAK NIJE DOBIO POLICIJSKU ZAŠTITU
/
Iz PU zagrebačke objasnili prisutnost policajaca na skupu
TOMAŠEVIĆ IPAK NIJE DOBIO POLICIJSKU ZAŠTITU
/
Iz PU zagrebačke objasnili prisutnost policajaca na skupu
SDP-ovom načelniku na kuću napisali sprejem 'Šokac komunjaro' i probušili sve gume na autu!
SDP-ovom načelniku na kuću napisali sprejem 'Šokac komunjaro' i probušili sve gume na autu!
promocija plus za rtl
/
EKSKLUZIVNO DONOSIMO: Posljednja anketa prije drugog kruga u Splitu prednost daje Puljku, ali još se sve može preokrenuti
promocija plus za rtl
/
EKSKLUZIVNO DONOSIMO: Posljednja anketa prije drugog kruga u Splitu prednost daje Puljku, ali još se sve može preokrenuti
PLENKI I PEĐA, MONOPOLA VIŠE NEMA
/
Počela je razgradnja mreže, partitokracija je na konopcima, a dva je čovjeka mogu dokinuti
PLENKI I PEĐA, MONOPOLA VIŠE NEMA
/
Počela je razgradnja mreže, partitokracija je na konopcima, a dva je čovjeka mogu dokinuti
KUM NA KUMČE, HDZ-OVAC NA HDZ-OVCA
/
Drugi krug osobito je zanimljiv u Dalmaciji: ‘To vam je u malom mistu normalno’
KUM NA KUMČE, HDZ-OVAC NA HDZ-OVCA
/
Drugi krug osobito je zanimljiv u Dalmaciji: ‘To vam je u malom mistu normalno’
PULJAK KAŽE DA JE HDZ UHVATILA PANIKA
/
‘Aktivirali su mašineriju, troše desetke tisuća kuna i gradom dijele letke kojima šire laži’
PULJAK KAŽE DA JE HDZ UHVATILA PANIKA
/
‘Aktivirali su mašineriju, troše desetke tisuća kuna i gradom dijele letke kojima šire laži’
‘TO SU LJUDI KOJI SKAČU PO KONTEJNERIMA, NOSE MRTVAČKE KOVČEGE’
/
Škoro: ‘Što sam ja to rekao da se Tomašević osjeća nesigurno?’
‘TO SU LJUDI KOJI SKAČU PO KONTEJNERIMA, NOSE MRTVAČKE KOVČEGE’
/
Škoro: ‘Što sam ja to rekao da se Tomašević osjeća nesigurno?’
TOMAŠEVIĆ ODGOVORIO PLENKOVIĆU
/
‘Došao sam bez policije; imamo jako veliki broj kleveta, a o pravnim postupcima ćemo kasnije’
TOMAŠEVIĆ ODGOVORIO PLENKOVIĆU
/
‘Došao sam bez policije; imamo jako veliki broj kleveta, a o pravnim postupcima ćemo kasnije’
PROFESOR FILIP, KANDIDAT ZA PULU
/
‘Podmeću mi da sam ustaša i da ću dovesti Thompsona, ali nema uzmaka, razmontirat ću utvrdu korupcije’
PROFESOR FILIP, KANDIDAT ZA PULU
/
‘Podmeću mi da sam ustaša i da ću dovesti Thompsona, ali nema uzmaka, razmontirat ću utvrdu korupcije’
U studiju RTL-a
/
Pogledajte žestoko sučeljavanje riječkih kandidata: 'Vi ste Trojanski konj HDZ-a'. - 'Ovo će biti referendum protiv SDP-a'
U studiju RTL-a
/
Pogledajte žestoko sučeljavanje riječkih kandidata: 'Vi ste Trojanski konj HDZ-a'. - 'Ovo će biti referendum protiv SDP-a'
PROMOCIJA PLUS ZA RTL
/
EKSKLUZIVNO Zadnja anketa prije drugog kruga u Rijeci. Neodlučni možda presude o gradonačelniku u zadnjim trenucima
PROMOCIJA PLUS ZA RTL
/
EKSKLUZIVNO Zadnja anketa prije drugog kruga u Rijeci. Neodlučni možda presude o gradonačelniku u zadnjim trenucima
OBERSNEL USKORO ODLAZI S ČELA RIJEKE:
/
'21 godina bila je sasvim dosta, vrijeme je za mlađe'
OBERSNEL USKORO ODLAZI S ČELA RIJEKE:
/
'21 godina bila je sasvim dosta, vrijeme je za mlađe'
RELKOVIĆ ĆE TUŽITI SDP-OVOG KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA RIJEKE:
/
'Filipović je izrekao niz laži da bi me osramotio'
RELKOVIĆ ĆE TUŽITI SDP-OVOG KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA RIJEKE:
/
'Filipović je izrekao niz laži da bi me osramotio'
Sučeljavanje Radića i Mlinarevića
/
Žestoka svađa u studiju: 'Ja sam s 22 godine zapošljavao osam ljudi.' - 'Ja sam s 23 i pol zapošljavao 55'
Sučeljavanje Radića i Mlinarevića
/
Žestoka svađa u studiju: 'Ja sam s 22 godine zapošljavao osam ljudi.' - 'Ja sam s 23 i pol zapošljavao 55'
PROMOCIJA PLUS ZA RTL
/
EKSKLUZIVNO Zadnja anketa prije drugog kruga izbora u Osijeku. Radić vodi pred Mlinarevićem, ali jako je puno neodlučnih
PROMOCIJA PLUS ZA RTL
/
EKSKLUZIVNO Zadnja anketa prije drugog kruga izbora u Osijeku. Radić vodi pred Mlinarevićem, ali jako je puno neodlučnih
Mlinarević vs. Radić
/
PRATITE NA RTL-U! Tko će postati prvi čovjek Osijeka? HDZ prvi puta ima šansu dobiti gradonačelnika, većinu u Vijeću je već formirao
Mlinarević vs. Radić
/
PRATITE NA RTL-U! Tko će postati prvi čovjek Osijeka? HDZ prvi puta ima šansu dobiti gradonačelnika, većinu u Vijeću je već formirao
DUMBOVIĆ O PROSVJEDU GRAĐEVINARA:
/
'To su nekorektna podmetanja pred drugi krug izbora'
DUMBOVIĆ O PROSVJEDU GRAĐEVINARA:
/
'To su nekorektna podmetanja pred drugi krug izbora'
A EVO I NJEGA:
/
Thompson poziva birače na drugi krug, priča o 'naletu ekstremne ljevice' i govori kako su izbori ideološki
A EVO I NJEGA:
/
Thompson poziva birače na drugi krug, priča o 'naletu ekstremne ljevice' i govori kako su izbori ideološki
RTL-ovi komentatori
/
Dražen Lalić i Krešimir Macan u Direktu: 'Nakon sučeljavanja i kampanje Škore i njegovih suradnika je jasno da će hametice pobijediti Tomašević'
RTL-ovi komentatori
/
Dražen Lalić i Krešimir Macan u Direktu: 'Nakon sučeljavanja i kampanje Škore i njegovih suradnika je jasno da će hametice pobijediti Tomašević'
SUČELJAVANJE NA RTL-U
/
Žestoka svađa Škore i Tomaševića: 'Ovo su smiješne optužbe i podmetanje činjenica'
SUČELJAVANJE NA RTL-U
/
Žestoka svađa Škore i Tomaševića: 'Ovo su smiješne optužbe i podmetanje činjenica'
PROMOCIJA PLUS ZA RTL
/
EKSKLUZIVNO Zadnja anketa prije konačne bitke za Zagreb: Tomašević ima ogromnu prednost pred Škorom!
PROMOCIJA PLUS ZA RTL
/
EKSKLUZIVNO Zadnja anketa prije konačne bitke za Zagreb: Tomašević ima ogromnu prednost pred Škorom!
'EVO, PREDSJEDNIK JE REKAO DA NEĆE GLASATI NI U DRUGOM KRUGU, PA NEĆU NI JA':
/
Što stoji iza apatije Hrvata? Evo što kaže stručnjak
'EVO, PREDSJEDNIK JE REKAO DA NEĆE GLASATI NI U DRUGOM KRUGU, PA NEĆU NI JA':
/
Što stoji iza apatije Hrvata? Evo što kaže stručnjak
Lokalni Izbori 2021. | Stranica
1
2
3