Hrvatski nogometni reprezentativci i njihov izbornik Zlatko Dalić nakon spektakularnog dočeka koji im je organiziran na Trgu bana Jelačića, do kojega su autobusom od aerodroma Franjo Tuđman putovali više od pet sati, slavlje su nastavili u poznatom restoranu Okrugljak.
Galerija
Prava domaća hrana
Ondje ih je ugostio vlasnik Božo Crnjac koji ističe da je s većinom njih prijatelj, a u razgovoru za RTL otkrio je i kako je to sve izgledalo.
"Bila je tu domaća šunka, sir s vrhnjem i dalmatinski pršut, kao predjelo. Potom tatar biftek i zagorske štrukle, pečena teletina, biftek, teleći medaljoni s gljvama i ostalim povrćem te četiri, pet vrsta štrudli, rekao je Crnjac.
Dobili i tortu
"Za Vatrene smo pripremili i jednu veliku tortu s obilježjima HNS-a i još jednu na kojoj se nalaze slike svih hrvatskih igrača i, naravno, izbornik Dalić", dodao je Crnjac.