Ljetno osvježenje

4.8.2014.
12:57
VOYO logo

Cherry rajčice prerežite na pola, položite rajčice s prerezanom stranom na lim za pečenje, poprskajte s jednom žlicom maslinovog ulja, lagano posolite i pošećerite.

Pecite 20 minuta ili dok ne omekšaju u zagrijanoj pećnici na 160°C. Za to vrijeme preostalo maslinovo ulje zagrijte u dubokoj tavi na srednje jakoj vatri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stavite nasjeckani luk i propirjajte 3-4 minute ili dok ne omekša. Dodajte nasjeckani češnjak i čili papričicu i pirjajte dok ne omekšaju.

Dodajte quinou, promiješajte, umiješajte koncentrat rajčice i bijelo vino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pirjajte 1 minutu, dolijte oko 500 ml vode i kokošju kocku te pirjajte oko 20 minuta ili dok quinoa ne bude gotova, povremeno miješajući.

Umiješajte skuhane kozice, zatim ispečene cherry rajčice i polovicu nasjeckanog origana.

Posolite i poparite prema potrebi, a kuhanu quinou pri serviranju pospite s drugom polovicom nasjeckanog origana i poslužite.

Izvor: Coolinarika.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo