HRABRO /

Ovaj kroasan s razlogom je isprovocirao internet: Možete li pogoditi čime je punjen?

Image
Foto: TikTok/Screenshot

Neobičan će vas kroasan oboriti s nogu. Nije punjen pekmezom, već mesom za kebab

25.7.2024.
21:09
TikTok/Screenshot
VOYO logo

Na internetu možemo pronaći svakojake recepte. Bilo da je riječ o potrazi za idejom za ručak, večeru ili su u pitanju samo gladne oči. Tako je objava novog recepta na Twitteru izazvala kontroverzu.

Kombinacija kebaba i kroasana. U pitanju je novi recept Nijemaca za koji se mnogi slažu da nije postigao uspjeh, ali je drugima pravo otkriće. Inače, doner kebab je poznata ulična hrana u kojoj uživaju ljudi diljem svijeta, a sada je osmišljena druga verzija ove hrane. Korisnik društvene mreže X (bivši Twitter) je u objavi napisao sljedeće: "Žao mi je što moram reći da su Nijemci izmislili doner kroasan i nazvali ga kroner."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRAVI LJETNI HIT /

Ako ih još niste isprobali, sada morate: Profesor otkrio svoj recept za knedle s jagodama

Image
PRAVI LJETNI HIT /

Ako ih još niste isprobali, sada morate: Profesor otkrio svoj recept za knedle s jagodama

Zvuči dobro: Da, ne?

Kroasan se obično konzumira uz šalicu kave ili čaja za dobro jutro, što je malo teško dok izgleda kao kebab, zar ne? Iako se čini kao nespojivo, neki su pisali da im ovaj kroasan izgleda privlačno, a drugi su se naprosto zgražali nad fotkom na X-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda kao gu*ica", "Ako ćemo biti iskreni, ovo nije najgora stvar koju su napravili", neki su od negativnih komentara, a što kažu oni kojima je recept pravi specijalitet?

"Vjerujte mi, bolji je nego što se možda na prvu čini", "Jako dobra ideja", pisali su ispod objave na X-u.

Također, jedan je TikToker u objavi pokazao kako doner kroasan napraviti u udobnosti svoga doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci:

  • Kroasan
  • Maslac
  • Meso za kebab
  • Umak po želji
  • Luk
  • Chilli

Priprema:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tavu stavite malo maslaca umjesto ulja i pustite da se rastopi. Prerežite kroasan, ali ne do kraja, već dovoljno da ga možete napuniti sastojcima. Prepržite na maslacu unutarnju stranu kroasana, a nakon toga vam je potrebno meso za kebab. Meso pecite na tavi dok ne poprimi zlaćanu boju nakon čega slijedi punjenje kroasana.

Rastvorite kroasan i premažite ga umakom, stavite kriške luke i položite na njega meso, još malo umaka i chilli po želji. Nakon što preklopite kroasan da izgleda kao sendvič, vidjet ćete finalni izgled doner kroasana. Dobar tek!

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: WHO tvrdi: Uzrok smrti gotovo 400 tisuća Europljana godišnje je ovakva hrana!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo