Bakalar po domaću

Vašem su tijelu potrebna 22 od 103 službeno priznata kemijska elementa i to u svojstvu hranjivih tvari.

12.4.2013.
9:13
VOYO logo

Način pripreme:

Bakalar se treba tri dana močiti u hladnoj vodi, uz što češće mijenjanje vode.

Namočeni bakalar narezati na komade, dodati korjenasto povrće i staviti da se kuha. Nakon otprilike 30 minuta izvaditi bakalar te očistiti kosti i kožu.

Na ulju prepržiti luk, češnjak, konzervu rajčice i bakalar. Podliti vodom u kojoj se kuhao bakalar, začiniti i pustiti da prokuha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodati krumpir narezan na kockice, vino i po potrebi dosoliti. Na kraju posuti nasjeckanim peršinom.

http://www.recepti.hr/recepti/jela/bakalar-po-domacu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw
NE PROPUSTI 21. VELJAČE!
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
NOVA ISTRAŽIVANJA /

Znanstvenici upozoravaju: Ova popularna vrsta prehrane možda nije najzdraviji izbor