Aromaticna palenta

Palenta se vec neko vrijeme polagano vraca u nasu prehrambenu svakodnevicu obogacena novim kombinacijama.

10.9.2014.
12:04
VOYO logo

U kipucu vodu dodajte maslinovo ulje i Vegetu. Posudu s vodom maknite s vatre pa uz stalno mijesanje dospite krupicu.

Dodajte parmezan, bosiljak, persin, dobro promijesajte, posudu vratite na vatru i kuhajte jos 2-3 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrucu palentu izlijte u okrugli oblik promjera 28-30 cm i ohladite.

Za to vrijeme pripremite umak od majoneze. U zdjelicu stavite majonezu, dodajte kiselo vrhnje, narezanu cili papricicu, kim, kurkumu, sol i persin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ohladenu palentu istresite na dasku, narezite na odgovarajuce komade, a zatim popecite na maslacu sa svih strana, te posluzite toplu s umakom od majoneze, zelenom salatom i svjezim rajcicama.

Izvor: Coolinarika.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo