Kuharica /

Tatarski biftek - kako se radi tatarski biftek?

Image

Kako napraviti tatarski biftek? Donosimo vam recept za pripremu tatarskog bifteka.

16.8.2021.
18:54
VOYO logo

Što je sve potrebno za pripremu tatarskog bifteka? Kako se radi tatarski biftek? Priprema tatarskog bifteka je vrlo jednostavna, gotov je za pola sata i idealan je kao nama za različite zabave.

Za pripremu tatarskog bifteka potrebni su vam sljedeći sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 80 dkg goveđe pisanice
  • 4 žumanjka
  • žličica slatke mljevene paprike
  • žličica senfa
  • pola glavice luka
  • 2 kisela krastavca
  • češanj češnjaka
  • sok od jednog limuna
  • ljuti feferon
  • 0.3 dcl konjaka
  • 3 dkg maslina
  • 2 žlice kapara
  • worchester umak
  • 2 žličice kečapa
  • 2 inćuna
  • tabasco
  • tost
  • maslac

Tatarski biftek priprema:

Napravite umak od žumanjaka, senfa, soli i limunovog soka. Sve promiejšajte i dodajte ulje. Važno je dodavati ulje kap po kap. Sve dobor izmiješajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte češnjak koji ste usitnili, feferone, krastvce, inćune, luk, kapre, crvenu papriku i sve dobro promiješajte.

Dodajte pola goveđe pisanice koja je nasjeckana i posolite. Sve izmiješajte. Dodajte drugu polovicu mesa i dobro izmiješajte. Začinite prema želji.

Dodajte konjak i izmiješajte. Tatarski biftek je gotov i možete ga poslužiti kao namaz uz tost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo