Dagnje na buzaru jelo je od dagnji koje će oduševiti sve ljubitelje dagnji. Za pripremu dagnji na buzaru potrebno vam je oko pola sata, a priprema je jednostavna.
Dagnje na buzaru - sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- kilogram i pol dagnji
- žlica peršina
- pola žličice bijelog papra
- 5 žlica maslinovog ulja
- 5 češnja češnjaka
- 2 dcl bijelog vina
- limun
Dagnje na buzaru - priprema:
Najprije očistite dagnje i operite ih. Na vruće maslinovo ulje dodajte češnjak, nasjeckani peršin i papar te dodajte očišćene dagnje. Na dagnje stavite i limun koji ste narezali na kolutove.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pirjajte dok se dagnje ne otvore, tada ih podlijte s vinom i ostavite da provriju. Dagnje na buzaru su gotove i spremne za posluživanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa