VEČERA ZA 5 /

Branka je osvojila 37 bodova, Ivan je bio najstroži i domaćici dao osam bodova

Image
Foto: RTL

Branka je prvi dan 'Večere za 5' ugostila ekipu u svom domu u Velikoj Gorici

18.11.2024.
19:00
RTL
VOYO logo
VOYO logo

Branka Ivkić kuhala je prvi dan turopoljskog tjedna 'Večere za 5', koju možete gledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Ekipu je ugostila u svom domu u Velikoj Gorici i za svoju večeru osvojila 37 bodova - od Zvonka i Karla dobila je po deset bodova, Lea joj je dala devet bodova jer joj je nedostajalo dekoracije na stolu, a Ivan joj je dao osam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predjelo nisam mogao probati zbog alergije, ali cijenim trud, glavno jelo je bilo u redu, a desert odličan, nema se što prigovoriti", rekao je Ivan, iako je prethodno napomenuo kako neće zamjeriti domaćici što neće moći jesti predjelo.

Image
Foto: RTL

Domaćica je pripremu započela desertom 'Slatka tajna' - cheesecakeom posluženim u čašama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije pripremala klasični cheesecake, nego je malo izmijenila recept i priznala kako kremu za cheesecake nije napravila sama nego ju je kupila u dućanu.

Predjelo 'Sad i zauvijek' navelo je Leu da pretpostavi da bi tu mogli biti žganci i špek i bila je u pravu.

Image
U VELIKOJ GORICI /

Turopoljski tjedan 'Večere za 5' otvara Branka: 'Volim kuhati, ali nemam za koga'

Image
U VELIKOJ GORICI /

Turopoljski tjedan 'Večere za 5' otvara Branka: 'Volim kuhati, ali nemam za koga'

Domaćica je pripremila kocke od palente u koje je dodala sir, a uz njih je poslužila i zapečeni špek te pršut, svježi sir i matovilac sa strane.

Glavno jelo 'Šarene rolice u narančastom' bile su rolice od svinjetine, punjene sirom i povrćem, a kao prilog Branka je pripremila njoke u umaku od povrća i vrhnja za kuhanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Predjelo

Gosti su se okupljali u kombiju i pomalo upoznavali a putu do Branke, koja ih je dočekala s čašicama teranina. "Ja bih radije da je to bilo nešto žešće, ali dobro", komentirao je aperitiv Zvonko.

Ekipa se zatim zaputila za stol, a domaćica i je poslužila predjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predjelo je fantastično izgledalo, lijepo je bilo dekorirano, a i stol fino postavljen", rekao je Zvonko.

"Ja bih se rado pridružio komentarima, ali ne mogu jer sam alergičan na kukuruz", komentirao je Ivan i naknadno dodao: "Ne zamjeram domaćici što je spremila nešto što ja ne mogu jesti, nije mogla znati, cijenim trud i izgled."

Image
Foto: RTL

Glavno jelo

Glavno jelo gostima se svidjelo izgledom, ali okus nije svima jednako odgovarao.

"Okus glavnog jela mi je bio jako fin - meso je bilo sočno i dovoljno slano, kao i umak", zadovoljna je bila Lea, dok je Ivan rekao: "Meso mi je bilo suho, njoki neslani, ali sve u svemu - jestivo, ukusno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Desert

Izgled deserta oduševio je goste, kojima se svidio i okus. Lei se posebno svidjelo što desert nije bio pretjerano sladak i nije joj smetalo što je bilo malo više keksa u čašici.

"Domaćici svaka čast, nemamo što reći - vesela, nasmijana, vedra, komunikativna, nije se stisnula i čekala da večera završi, nemam zamjerki nikakvih, svaka čast na trudu", zaključio je Ivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Nakon večere, domaćica je gostima podijelila poklone - balone s košaricama u kojima se nalazio sok aloe vere, a zatim je ekipu iznenadio 'Crta' bend, koji im je zapjevao i zasvirao.

Branka je svojom večerom bila zadovoljna. "Najvažnije mi je bilo da se opustim i to sam uspjela. Atmosfera nam je bila odlična, meni se svidjela, onako opušteno i točno onako kako sam očekivala da će biti neka pozitivna ekipa."

A kako će se sutra u kuhinji snaći Karlo - ne propustite u novoj epizodi 'Večere za 5' na RTL-u od ponedjeljka do petka od 17.50! Epizoda je dostupna na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

POGLEDAJTE VIDEO: Ma kakav fine dining! Neobična zabava u Čazmi: 'Najbolja hrana je domaća'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
one 171
SUTRA
VOYO logo
Još iz rubrike