Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Žena
Brak na prvu
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Liga prvaka
FNC
Formula 1
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Ljubav je na selu
Superstar
Gospodin Savršeni
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Brak na prvu
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Večera Za 5
VEČERA ZA 5
/
Ana je osvojila maksimalni broj bodova: 'Ne mogu jesti bilo što, niti bilo kod koga'
VEČERA ZA 5
/
Ana je osvojila maksimalni broj bodova: 'Ne mogu jesti bilo što, niti bilo kod koga'
SKENIRAJTE QR KOD
/
Kreativni natječaj „Večere za 5“: Pronađite pisanice i osvojite vrijedne nagrade!
SKENIRAJTE QR KOD
/
Kreativni natječaj „Večere za 5“: Pronađite pisanice i osvojite vrijedne nagrade!
ZANIMLJIVA EKIPA
/
'Večera za 5' idući tjedan stiže u Otočac!
ZANIMLJIVA EKIPA
/
'Večera za 5' idući tjedan stiže u Otočac!
'VEČERA ZA 5'
/
Pobjedu odnijela Ivana: 'Odlučila sam si kupiti šivaću mašinu, a počastit ću i ovotjednu ekipu'
'VEČERA ZA 5'
/
Pobjedu odnijela Ivana: 'Odlučila sam si kupiti šivaću mašinu, a počastit ću i ovotjednu ekipu'
VEČERA ZA PET
/
Snežana je davnih dana stigla iz Vojvodine i Moslavinu obožava! Mislav komentirao njene sastojke: 'To je provokacija'
VEČERA ZA PET
/
Snežana je davnih dana stigla iz Vojvodine i Moslavinu obožava! Mislav komentirao njene sastojke: 'To je provokacija'
VEČERA ZA 5
/
Biljana lovi pobjedu, izjednačena s Ivanom! Više bodova koštao ju je desert
VEČERA ZA 5
/
Biljana lovi pobjedu, izjednačena s Ivanom! Više bodova koštao ju je desert
VEČERA ZA 5
/
Posavski rendžer nije uspio ukloniti konkurenciju, zamjerili mu količine
VEČERA ZA 5
/
Posavski rendžer nije uspio ukloniti konkurenciju, zamjerili mu količine
VEČERA ZA 5
/
Mislav osvojio 34 boda, ekipa je imala sitnu zamjerku: 'Mi ćemo s njim smršavjeti'
VEČERA ZA 5
/
Mislav osvojio 34 boda, ekipa je imala sitnu zamjerku: 'Mi ćemo s njim smršavjeti'
VEČERA ZA 5
/
Mislav na keto dijeti izgubio 40 kilograma! Njegov popis sastojaka rastužio je Ivanu
VEČERA ZA 5
/
Mislav na keto dijeti izgubio 40 kilograma! Njegov popis sastojaka rastužio je Ivanu
VEČERA ZA 5
/
Ivana priredila obilnu večeru, a gosti joj zamjerili : 'Bilo je previše'
VEČERA ZA 5
/
Ivana priredila obilnu večeru, a gosti joj zamjerili : 'Bilo je previše'
VEČERA ZA 5
/
Ivana predstavila sastojke, Mislav reagirao: 'Bijeli kruh je nešto najgroznije na svijetu'
VEČERA ZA 5
/
Ivana predstavila sastojke, Mislav reagirao: 'Bijeli kruh je nešto najgroznije na svijetu'
NE PROPUSTITE
/
'Večera za 5' idući tjedan stiže u Moslavinu: Ekipi kuha i pripadnik posavskih rendžera
NE PROPUSTITE
/
'Večera za 5' idući tjedan stiže u Moslavinu: Ekipi kuha i pripadnik posavskih rendžera
BILO JE NAPETO
/
Filip je pobjednik 'Večere za 5': 'Nemam riječi, ovo su iskusni ljudi'
BILO JE NAPETO
/
Filip je pobjednik 'Večere za 5': 'Nemam riječi, ovo su iskusni ljudi'
VEČERA ZA 5
/
Marija osvojila visokih 39 bodova: 'Ja sam jako zadovoljna'
VEČERA ZA 5
/
Marija osvojila visokih 39 bodova: 'Ja sam jako zadovoljna'
UVIJEK U AKCIJI
/
Danas kuha umirovljenica Marija: 'U 'Večeru za 5' sam došla jer volim izazove'
UVIJEK U AKCIJI
/
Danas kuha umirovljenica Marija: 'U 'Večeru za 5' sam došla jer volim izazove'
'NAŠA GLAVNA ČAR'
/
Marijana je majka šestero djece, ali svaki dan ima isti ritual sa suprugom: 'Ništa bez toga'
'NAŠA GLAVNA ČAR'
/
Marijana je majka šestero djece, ali svaki dan ima isti ritual sa suprugom: 'Ništa bez toga'
VEČERA ZA 5
/
Biljanu Filipova ocjena koštala maksimalnog broja bodova: 'Zbog ovog je manja ocjena'
VEČERA ZA 5
/
Biljanu Filipova ocjena koštala maksimalnog broja bodova: 'Zbog ovog je manja ocjena'
'VEČERA ZA 5'
/
Večerašnji domaćin osvojio maksimalni broj bodova: 'Sve je bilo odlično, bravo Filip'
'VEČERA ZA 5'
/
Večerašnji domaćin osvojio maksimalni broj bodova: 'Sve je bilo odlično, bravo Filip'
VEČERA ZA PET
/
Večeras u Slavonskom Brodu kuha Filip: 'Drugim kandidatima poručio bih da na večeru dođu gladni'
VEČERA ZA PET
/
Večeras u Slavonskom Brodu kuha Filip: 'Drugim kandidatima poručio bih da na večeru dođu gladni'
VEČERA ZA 5
/
Marijana oduševila goste i osvojila maksimalni broj bodova: 'Mislim da nije moglo biti bolje'
VEČERA ZA 5
/
Marijana oduševila goste i osvojila maksimalni broj bodova: 'Mislim da nije moglo biti bolje'
SVE JE SPREMNO
/
'Večera za 5' idući tjedan stiže u Slavonski Brod!
SVE JE SPREMNO
/
'Večera za 5' idući tjedan stiže u Slavonski Brod!
ŽIVI U ISTRI
/
Ukrajinka Mariia Yatsykovych kuha u Večeri za 5
ŽIVI U ISTRI
/
Ukrajinka Mariia Yatsykovych kuha u Večeri za 5
VEČERA ZA 5
/
Zdenka je pomoć u kuhinji koštala maksimalnog broja bodova
VEČERA ZA 5
/
Zdenka je pomoć u kuhinji koštala maksimalnog broja bodova
VEČERA ZA 5
/
Večeras kuha astrolog Zdenko: 'Na prvu sam mislio da je čudak, ali čovjek je prva liga!'
VEČERA ZA 5
/
Večeras kuha astrolog Zdenko: 'Na prvu sam mislio da je čudak, ali čovjek je prva liga!'
VEČERA ZA 5
/
Mariia oduševila goste i s osvojenih 39 bodova prešla u vodstvo: 'Čista uživancija'
VEČERA ZA 5
/
Mariia oduševila goste i s osvojenih 39 bodova prešla u vodstvo: 'Čista uživancija'
VEČERA ZA 5
/
Arnel skupio 35 bodova, a Saša razočaran: 'Nisam to od njega očekivao'
VEČERA ZA 5
/
Arnel skupio 35 bodova, a Saša razočaran: 'Nisam to od njega očekivao'
VEČERA ZA 5
/
Željko je za svoju večeru osvojio 36 bodova: 'Predjelu je nedostajalo maslinovog ulja'
VEČERA ZA 5
/
Željko je za svoju večeru osvojio 36 bodova: 'Predjelu je nedostajalo maslinovog ulja'
'VEČERA ZA 5'
/
Istarski tjedan otvara bivši farmer 'Ljubav je na selu': 'Palenta i veprovina - dobitna kombinacija'
'VEČERA ZA 5'
/
Istarski tjedan otvara bivši farmer 'Ljubav je na selu': 'Palenta i veprovina - dobitna kombinacija'
NOVI TJEDAN
/
'Večera za 5' stiže u Istru!
NOVI TJEDAN
/
'Večera za 5' stiže u Istru!
VOLI IZAZOVE
/
Strastvena motoristica i stručnjakinja za marketing Sara zatvara ovotjednu 'Večeru za 5'
VOLI IZAZOVE
/
Strastvena motoristica i stručnjakinja za marketing Sara zatvara ovotjednu 'Večeru za 5'
'VEČERA ZA 5'
/
Danas kuha popularna liječnica Petra Meštrić: 'Nakon što sam pristala shvatila sam u što sam se uvalila'
'VEČERA ZA 5'
/
Danas kuha popularna liječnica Petra Meštrić: 'Nakon što sam pristala shvatila sam u što sam se uvalila'
TOTALNI PREOKRET
/
Sjećate se Lorene Farkač? Spojili je s rođakom Luke Modrića, a ona se zaljubila u Francuza i pokrenula biznis
TOTALNI PREOKRET
/
Sjećate se Lorene Farkač? Spojili je s rođakom Luke Modrića, a ona se zaljubila u Francuza i pokrenula biznis
VEČERA ZA 5
/
Karlo prešao u vodstvo pa sam za svoju večeru rekao: 'Iskreno, najbolja večera dosad'
VEČERA ZA 5
/
Karlo prešao u vodstvo pa sam za svoju večeru rekao: 'Iskreno, najbolja večera dosad'
'VEČERA ZA 5'
/
Tamara je za svoju večeru osvojila 36 bodova, Karlo kaže: 'Očekivao sam puno više'
'VEČERA ZA 5'
/
Tamara je za svoju večeru osvojila 36 bodova, Karlo kaže: 'Očekivao sam puno više'
'VEČERA ZA 5'
/
Danas jela priprema bivša natjecateljica 'Braka na prvu' Tamara: 'Jedva čekam azijsku večeru!'
'VEČERA ZA 5'
/
Danas jela priprema bivša natjecateljica 'Braka na prvu' Tamara: 'Jedva čekam azijsku večeru!'
VEČERA ZA 5
/
Ekipa se zna otprije, no Loreni to nije donijelo maksimalan broj bodova
VEČERA ZA 5
/
Ekipa se zna otprije, no Loreni to nije donijelo maksimalan broj bodova
KANDIDATKINJA 'BRAKA NA PRVU'
/
Influencerica Lorena otvara novi tjedan 'Večere za 5': 'Očekujem odličnu zabavu jer se svi već poznajemo'
KANDIDATKINJA 'BRAKA NA PRVU'
/
Influencerica Lorena otvara novi tjedan 'Večere za 5': 'Očekujem odličnu zabavu jer se svi već poznajemo'
'VEČERA ZA 5'
/
Tri bivše natjecateljice 'Braka na prvu' i dvoje influencera borit će se za titulu najboljeg
'VEČERA ZA 5'
/
Tri bivše natjecateljice 'Braka na prvu' i dvoje influencera borit će se za titulu najboljeg
EKIPA SE NIJE SLOŽILA
/
Ovotjedni pobjednik 'Večere za 5' je Josip, ali nisu svi smatrali da tako treba biti
EKIPA SE NIJE SLOŽILA
/
Ovotjedni pobjednik 'Večere za 5' je Josip, ali nisu svi smatrali da tako treba biti
NEMA ODMORA
/
Poduzetnica Ines zatvara ovotjednu 'Večeru za 5': 'Očekujem zanimljivu i dobru večeru'
NEMA ODMORA
/
Poduzetnica Ines zatvara ovotjednu 'Večeru za 5': 'Očekujem zanimljivu i dobru večeru'
GOTOVO DVA DESETLJEĆA
/
'Večera za 5' slavi 18 godina: Više od milijun gledatelja i dalje uživa u najdugovječnijem kulinarskom showu
GOTOVO DVA DESETLJEĆA
/
'Večera za 5' slavi 18 godina: Više od milijun gledatelja i dalje uživa u najdugovječnijem kulinarskom showu
'SVE S LJUBAVLJU'
/
Josip osvojio 37 bodova i preuzeo vodeću poziciju ovotjedne 'Večere za 5'
'SVE S LJUBAVLJU'
/
Josip osvojio 37 bodova i preuzeo vodeću poziciju ovotjedne 'Večere za 5'
ŠTO SE DOGODILO?
/
Lidija osvojila 29 bodova, a komentari nisu bili blistavi: 'Solidno, žilavo, prejednostavno'
ŠTO SE DOGODILO?
/
Lidija osvojila 29 bodova, a komentari nisu bili blistavi: 'Solidno, žilavo, prejednostavno'
VEČERA ZA 5
/
Večeras za ekipu kuha bivša kandidatkinja 'Big Brothera': 'Bit će čisti raspašoj'
VEČERA ZA 5
/
Večeras za ekipu kuha bivša kandidatkinja 'Big Brothera': 'Bit će čisti raspašoj'
PRIPREMILA IZNENAĐENJE
/
Današnja domaćica prešla je u vodstvo ovotjedne 'Večera za 5': 'Manda, možeš se udati!'
PRIPREMILA IZNENAĐENJE
/
Današnja domaćica prešla je u vodstvo ovotjedne 'Večera za 5': 'Manda, možeš se udati!'
ZA GURMANE
/
[KVIZ] Koliko znate o 'Večeri za 5'? Samo pravi fanovi znaju sve odgovore
ZA GURMANE
/
[KVIZ] Koliko znate o 'Večeri za 5'? Samo pravi fanovi znaju sve odgovore
ZVIJEZDE KUHAJU
/
U 'Večeru za 5' stižu bivše natjecateljice showova 'Superpar' i 'Big Brother'
ZVIJEZDE KUHAJU
/
U 'Večeru za 5' stižu bivše natjecateljice showova 'Superpar' i 'Big Brother'
'VEČERA ZA 5'
/
Olja pripremila gozbu za pamćenje, ali pobjeda je ipak pripala oduševljenoj Kati
'VEČERA ZA 5'
/
Olja pripremila gozbu za pamćenje, ali pobjeda je ipak pripala oduševljenoj Kati
VEČERA ZA 5
/
Kata Dizalica osvojila maksimalnih 40 bodova: 'Kate je 'izdominirala' kako je i trebala!'
VEČERA ZA 5
/
Kata Dizalica osvojila maksimalnih 40 bodova: 'Kate je 'izdominirala' kako je i trebala!'
VEČERA ZA 5
/
Današnja domaćica za svoju večeru najavljuje: 'Gosti mogu očekivati da ću ih odvesti u visine'
VEČERA ZA 5
/
Današnja domaćica za svoju večeru najavljuje: 'Gosti mogu očekivati da ću ih odvesti u visine'
Večera Za 5 | Stranica
1
Večera Za 5 | Stranica
2
Večera Za 5 | Stranica
3
Večera Za 5 | Stranica
4
Večera Za 5 | Stranica
5
Večera Za 5 | Stranica
6