Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Žena
Brak na prvu
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Liga prvaka
FNC
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Ljubav je na selu
Superstar
Gospodin Savršeni
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Brak na prvu
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Večera Za 5
VEČERA ZA 5
/
Arnel skupio 35 bodova, a Saša razočaran: 'Nisam to od njega očekivao'
VEČERA ZA 5
/
Arnel skupio 35 bodova, a Saša razočaran: 'Nisam to od njega očekivao'
VEČERA ZA 5
/
Željko je za svoju večeru osvojio 36 bodova: 'Predjelu je nedostajalo maslinovog ulja'
VEČERA ZA 5
/
Željko je za svoju večeru osvojio 36 bodova: 'Predjelu je nedostajalo maslinovog ulja'
'VEČERA ZA 5'
/
Istarski tjedan otvara bivši farmer 'Ljubav je na selu': 'Palenta i veprovina - dobitna kombinacija'
'VEČERA ZA 5'
/
Istarski tjedan otvara bivši farmer 'Ljubav je na selu': 'Palenta i veprovina - dobitna kombinacija'
NOVI TJEDAN
/
'Večera za 5' stiže u Istru!
NOVI TJEDAN
/
'Večera za 5' stiže u Istru!
VOLI IZAZOVE
/
Strastvena motoristica i stručnjakinja za marketing Sara zatvara ovotjednu 'Večeru za 5'
VOLI IZAZOVE
/
Strastvena motoristica i stručnjakinja za marketing Sara zatvara ovotjednu 'Večeru za 5'
'VEČERA ZA 5'
/
Danas kuha popularna liječnica Petra Meštrić: 'Nakon što sam pristala shvatila sam u što sam se uvalila'
'VEČERA ZA 5'
/
Danas kuha popularna liječnica Petra Meštrić: 'Nakon što sam pristala shvatila sam u što sam se uvalila'
TOTALNI PREOKRET
/
Sjećate se Lorene Farkač? Spojili je s rođakom Luke Modrića, a ona se zaljubila u Francuza i pokrenula biznis
TOTALNI PREOKRET
/
Sjećate se Lorene Farkač? Spojili je s rođakom Luke Modrića, a ona se zaljubila u Francuza i pokrenula biznis
VEČERA ZA 5
/
Karlo prešao u vodstvo pa sam za svoju večeru rekao: 'Iskreno, najbolja večera dosad'
VEČERA ZA 5
/
Karlo prešao u vodstvo pa sam za svoju večeru rekao: 'Iskreno, najbolja večera dosad'
'VEČERA ZA 5'
/
Tamara je za svoju večeru osvojila 36 bodova, Karlo kaže: 'Očekivao sam puno više'
'VEČERA ZA 5'
/
Tamara je za svoju večeru osvojila 36 bodova, Karlo kaže: 'Očekivao sam puno više'
'VEČERA ZA 5'
/
Danas jela priprema bivša natjecateljica 'Braka na prvu' Tamara: 'Jedva čekam azijsku večeru!'
'VEČERA ZA 5'
/
Danas jela priprema bivša natjecateljica 'Braka na prvu' Tamara: 'Jedva čekam azijsku večeru!'
VEČERA ZA 5
/
Ekipa se zna otprije, no Loreni to nije donijelo maksimalan broj bodova
VEČERA ZA 5
/
Ekipa se zna otprije, no Loreni to nije donijelo maksimalan broj bodova
KANDIDATKINJA 'BRAKA NA PRVU'
/
Influencerica Lorena otvara novi tjedan 'Večere za 5': 'Očekujem odličnu zabavu jer se svi već poznajemo'
KANDIDATKINJA 'BRAKA NA PRVU'
/
Influencerica Lorena otvara novi tjedan 'Večere za 5': 'Očekujem odličnu zabavu jer se svi već poznajemo'
'VEČERA ZA 5'
/
Tri bivše natjecateljice 'Braka na prvu' i dvoje influencera borit će se za titulu najboljeg
'VEČERA ZA 5'
/
Tri bivše natjecateljice 'Braka na prvu' i dvoje influencera borit će se za titulu najboljeg
EKIPA SE NIJE SLOŽILA
/
Ovotjedni pobjednik 'Večere za 5' je Josip, ali nisu svi smatrali da tako treba biti
EKIPA SE NIJE SLOŽILA
/
Ovotjedni pobjednik 'Večere za 5' je Josip, ali nisu svi smatrali da tako treba biti
NEMA ODMORA
/
Poduzetnica Ines zatvara ovotjednu 'Večeru za 5': 'Očekujem zanimljivu i dobru večeru'
NEMA ODMORA
/
Poduzetnica Ines zatvara ovotjednu 'Večeru za 5': 'Očekujem zanimljivu i dobru večeru'
GOTOVO DVA DESETLJEĆA
/
'Večera za 5' slavi 18 godina: Više od milijun gledatelja i dalje uživa u najdugovječnijem kulinarskom showu
GOTOVO DVA DESETLJEĆA
/
'Večera za 5' slavi 18 godina: Više od milijun gledatelja i dalje uživa u najdugovječnijem kulinarskom showu
'SVE S LJUBAVLJU'
/
Josip osvojio 37 bodova i preuzeo vodeću poziciju ovotjedne 'Večere za 5'
'SVE S LJUBAVLJU'
/
Josip osvojio 37 bodova i preuzeo vodeću poziciju ovotjedne 'Večere za 5'
ŠTO SE DOGODILO?
/
Lidija osvojila 29 bodova, a komentari nisu bili blistavi: 'Solidno, žilavo, prejednostavno'
ŠTO SE DOGODILO?
/
Lidija osvojila 29 bodova, a komentari nisu bili blistavi: 'Solidno, žilavo, prejednostavno'
VEČERA ZA 5
/
Večeras za ekipu kuha bivša kandidatkinja 'Big Brothera': 'Bit će čisti raspašoj'
VEČERA ZA 5
/
Večeras za ekipu kuha bivša kandidatkinja 'Big Brothera': 'Bit će čisti raspašoj'
PRIPREMILA IZNENAĐENJE
/
Današnja domaćica prešla je u vodstvo ovotjedne 'Večera za 5': 'Manda, možeš se udati!'
PRIPREMILA IZNENAĐENJE
/
Današnja domaćica prešla je u vodstvo ovotjedne 'Večera za 5': 'Manda, možeš se udati!'
ZA GURMANE
/
[KVIZ] Koliko znate o 'Večeri za 5'? Samo pravi fanovi znaju sve odgovore
ZA GURMANE
/
[KVIZ] Koliko znate o 'Večeri za 5'? Samo pravi fanovi znaju sve odgovore
ZVIJEZDE KUHAJU
/
U 'Večeru za 5' stižu bivše natjecateljice showova 'Superpar' i 'Big Brother'
ZVIJEZDE KUHAJU
/
U 'Večeru za 5' stižu bivše natjecateljice showova 'Superpar' i 'Big Brother'
'VEČERA ZA 5'
/
Olja pripremila gozbu za pamćenje, ali pobjeda je ipak pripala oduševljenoj Kati
'VEČERA ZA 5'
/
Olja pripremila gozbu za pamćenje, ali pobjeda je ipak pripala oduševljenoj Kati
VEČERA ZA 5
/
Kata Dizalica osvojila maksimalnih 40 bodova: 'Kate je 'izdominirala' kako je i trebala!'
VEČERA ZA 5
/
Kata Dizalica osvojila maksimalnih 40 bodova: 'Kate je 'izdominirala' kako je i trebala!'
VEČERA ZA 5
/
Današnja domaćica za svoju večeru najavljuje: 'Gosti mogu očekivati da ću ih odvesti u visine'
VEČERA ZA 5
/
Današnja domaćica za svoju večeru najavljuje: 'Gosti mogu očekivati da ću ih odvesti u visine'
VEČERA ZA 5
/
Olja domaćici Mariji dala maksimalan broj bodova i ekipi ispričala: 'Ovaj svijet je postao svijet vampira'
VEČERA ZA 5
/
Olja domaćici Mariji dala maksimalan broj bodova i ekipi ispričala: 'Ovaj svijet je postao svijet vampira'
'VEČERA ZA 5'
/
Treći dan kuha modna dizajnerica Marija: 'Mislim da ću biti dobar i zanimljiv domaćin'
'VEČERA ZA 5'
/
Treći dan kuha modna dizajnerica Marija: 'Mislim da ću biti dobar i zanimljiv domaćin'
'VEČERA ZA 5'
/
Unatoč Oljinim oštrim kritikama, domaćin Josip osvojio je 39 bodova: 'Peka je bila jako dosadna'
'VEČERA ZA 5'
/
Unatoč Oljinim oštrim kritikama, domaćin Josip osvojio je 39 bodova: 'Peka je bila jako dosadna'
'EKSTRA ATMOSFERA'
/
Drugi dan splitskog tjedna 'Večere za 5' kuha strojovođa Josip
'EKSTRA ATMOSFERA'
/
Drugi dan splitskog tjedna 'Večere za 5' kuha strojovođa Josip
MLJAC
/
Pripremite klasične pokladne krafne ili princes krafne po uzoru na Anitu iz 'Večere za 5'
MLJAC
/
Pripremite klasične pokladne krafne ili princes krafne po uzoru na Anitu iz 'Večere za 5'
VEČERA ZA 5
/
Prvi ovotjedni domaćin osvojio 36 bodova, Olja ima zamjerku: 'Kao da je bomba pala'
VEČERA ZA 5
/
Prvi ovotjedni domaćin osvojio 36 bodova, Olja ima zamjerku: 'Kao da je bomba pala'
NOVI TJEDAN
/
Vampirica Olja, dizaličarka Kata i fotograf Miroslav dio su splitske ekipe 'Večere za 5'
NOVI TJEDAN
/
Vampirica Olja, dizaličarka Kata i fotograf Miroslav dio su splitske ekipe 'Večere za 5'
'HVALA DIVNOJ EKIPI'
/
Najzahtjevniji ovotjedni gost Marko pobjednik je 'Večere za 5'
'HVALA DIVNOJ EKIPI'
/
Najzahtjevniji ovotjedni gost Marko pobjednik je 'Večere za 5'
HOĆE LI ODUŠEVITI?
/
Vatrogasni tehničar Robert zatvara osječki tjedan 'Večere za 5': 'Od njega očekujem nešto posebno'
HOĆE LI ODUŠEVITI?
/
Vatrogasni tehničar Robert zatvara osječki tjedan 'Večere za 5': 'Od njega očekujem nešto posebno'
VEČERA ZA 5
/
Marko razočaran Teninom večerom: 'Nije mi prihvatljivo da ni u jednom jelu nema mesa'
VEČERA ZA 5
/
Marko razočaran Teninom večerom: 'Nije mi prihvatljivo da ni u jednom jelu nema mesa'
'VEČERA ZA 5'
/
Jedina ovotjedna kandidatkinja Tena pripremit će egzotična jela: 'Meni su svi sastojci nepoznati'
'VEČERA ZA 5'
/
Jedina ovotjedna kandidatkinja Tena pripremit će egzotična jela: 'Meni su svi sastojci nepoznati'
'VEČERA ZA 5'
/
Bernardin je osvojio 38 bodova, a Marko mu zamjera: 'Glavno jelo je bilo preobilno'
'VEČERA ZA 5'
/
Bernardin je osvojio 38 bodova, a Marko mu zamjera: 'Glavno jelo je bilo preobilno'
'ZADOVOLJAN SAM'
/
Informatičar Bernardin kuha treći dan osječkog tjedna 'Večere za 5'
'ZADOVOLJAN SAM'
/
Informatičar Bernardin kuha treći dan osječkog tjedna 'Večere za 5'
'VEČERA ZA 5'
/
Željkova jela oduševila sve osim Marka: 'Nisam ljubitelj ribe, a salata mi nije pasala uz čobanac'
'VEČERA ZA 5'
/
Željkova jela oduševila sve osim Marka: 'Nisam ljubitelj ribe, a salata mi nije pasala uz čobanac'
VEČERA ZA 5
/
Danas kuha svestrani umirovljenik Željko: 'Mislim da će biti odličan domaćin'
VEČERA ZA 5
/
Danas kuha svestrani umirovljenik Željko: 'Mislim da će biti odličan domaćin'
PRIJAVIO SE ZBOG EKIPE
/
Profesionalni kuhar Marko otvara osječki tjedan 'Večere za 5'
PRIJAVIO SE ZBOG EKIPE
/
Profesionalni kuhar Marko otvara osječki tjedan 'Večere za 5'
'OČEKUJEM POBJEDU'
/
Kuhar, povratnik u show, keramičarka i vatrogasac stižu u 'Večeru za 5'
'OČEKUJEM POBJEDU'
/
Kuhar, povratnik u show, keramičarka i vatrogasac stižu u 'Večeru za 5'
EKIPA JE ODLUČILA
/
Tomislav je zasluženi pobjednik u ovom tjednu 'Večere za 5'
EKIPA JE ODLUČILA
/
Tomislav je zasluženi pobjednik u ovom tjednu 'Večere za 5'
DAO JE SVE OD SEBE
/
Veseli domaćin Tomislav oduševio ekipu 'Večere za 5': 'Znači, nema dalje'
DAO JE SVE OD SEBE
/
Veseli domaćin Tomislav oduševio ekipu 'Večere za 5': 'Znači, nema dalje'
VEČERA ZA 5
/
Stigao je red da ekipu ugosti radijski voditelj Tomislav: 'Od njega se može očekivati stvarno sve'
VEČERA ZA 5
/
Stigao je red da ekipu ugosti radijski voditelj Tomislav: 'Od njega se može očekivati stvarno sve'
'VEČERA ZA 5'
/
Iako je osvojio maksimalan broj bodova, Vjeran kaže: 'Ovo mi je prva i jedina 'Večera za 5''
'VEČERA ZA 5'
/
Iako je osvojio maksimalan broj bodova, Vjeran kaže: 'Ovo mi je prva i jedina 'Večera za 5''
'VEČERA ZA 5'
/
Treći dan kuha poduzetnik Vjeran: 'Ovo bi mogla biti baš jedna prava goranska večera'
'VEČERA ZA 5'
/
Treći dan kuha poduzetnik Vjeran: 'Ovo bi mogla biti baš jedna prava goranska večera'
VEČERA ZA 5
/
Iako nije bilo iznenađenja, Sanja je osvojila maksimalan broj bodova: 'Za trud dajem desetku!'
VEČERA ZA 5
/
Iako nije bilo iznenađenja, Sanja je osvojila maksimalan broj bodova: 'Za trud dajem desetku!'
VEČERA ZA 5
/
Sanja iz Splita kuha u Brodu na Kupi, a Tomislav se pita: 'Gdje su ribe?'
VEČERA ZA 5
/
Sanja iz Splita kuha u Brodu na Kupi, a Tomislav se pita: 'Gdje su ribe?'
VEČERA ZA 5
/
Ekipa se odlično provela, a Tinkara osvojila maksimalnih 40 bodova
VEČERA ZA 5
/
Ekipa se odlično provela, a Tinkara osvojila maksimalnih 40 bodova