Na zagrebačkom Laništu u četvrtak je otvorena trgovina ''Odojak to go''.
Vlasnici, Neven Husinec i njegova supruga Arnela, napominju kako je meso iz domaćih OPG-ova. Peče se u Križevcima i svaki dan svježe dovozi na prodajno mjesto.
''Nismo ovo stvarno očekivali. Mislili smo, idu blagdani pa će ljudi tražiti, no ovo je zbilja puno više od očekivanja'', kaže Arnela za Večernji list.
Brzom cestom se meso dopremi za pola sata
Bračni je par Husinec iz Križevaca gdje se meso i priprema, a novom brzom cestom za Zagreb meso se doprema za pola sata, još toplo i svježe.
''Krenuli smo od sebe, dođe ti svako toliko želja za komadićem odojka ili teletine, a tako nečega rijetko je gdje nabaviti u manjim količinama. I onda smo shvatili da ljudi upravo tako nešto traže. A i krstitke su tu i slični događaji, pa je dobro da se ljudi znaju gdje otići, ne moraju više tražiti'', kaže Neven.
Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
''Radila sam dugo u modi, zbog pandemije se to više ne može, pa smo krenuli s ovim, a ono što sam naučila u ranijem poslu primijenila sam ovdje. Ne, stvarno nismo očekivali da će ovako dobro krenuti, izgleda da smo bili u pravu. I još kasnimo! Željeli smo krenuti i ranije. Radi cijela obitelj, moglo bi to biti dobro'', otkrila je Arnela.