Slatko - ljuta piletina

20.11.2012.
16:17
VOYO logo

POTREBNO JE... 3 žlice ljutog umaka 3 žličice meda 2 žlice umaka worcester ½ žličice paprike 1 češanj češnjaka, zgnječen oko 400 g filea pilećeg zabatka 2 žlice malomasnog preljeva sa sirom

NAČIN PRIPREME Na srednju vatru stavite teflonsku tavu. Pomiješajte umake, med, papriku i češnjak pa pola smjese stavite u plastičnu vrećicu i dodajte piletinu. Protresite da se umak ravnomjerno rasporedi po mesu. Piletinu potom ispecite na tavi po 1-2 min sa svake strane. Kad je gotova, prelijte je ostatkom umaka. Poslužite s gotovim preljevom. Dostatno za 2 porcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PO PORCIJI 250 kcal 35 g bjelančevina 14 g ugljikohidrata 5 g masnoća (1 g zasićenih) 1 g vlakana 800 mg natrija

MOĆAN SAVEZNIKPunjeni krastavac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POTREBNO JE... 1 srednje velik krastavac 1 žličica sitno nasjeckanog peršina ¼ žličice sitno nasjeckanog bosiljka ½ žličice sitno nasjeckanog vlasca ¾ čaše posnoga svježeg sira

NAČIN PRIPREME Krastavac prerežite do dužini i uklonite sjemenke. Sir pomiješajte sa začinskim biljem pa time nadjenite polovice krastavca. Dostatno za 2 porcije.

PO PORCIJI 70 kcal 11 g bjelančevina 5 g ugljikohidrata 1 g masnoća (0,5 zasićenih) 1 g vlakana 15 mg natrija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo