Postanite diplomirani kobasičar!

Ljubitelji kobasica u Njemačkoj već neko vrijeme mogu pohađati studij za pripremu omiljenog nacionalnog jela! A uče i koje pivo i glazba ide uz koju kobasicu.

19.8.2010.
13:23
VOYO logo

Studenti na Akademiji za pripremu kobasica, u Neumarktu, čiji je osnivač Norbert Wittman, poznati ljubitelj kobasica, uče kako pripremiti kobasice.

Tu su i diplomski kolegiji koji pokrivaju izradu senfova za kobasice, kombiniranje kobasica i vrsta piva te odabir glazbe koja najbolje odgovara određenoj vrsti kobasica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napredniji učenici mogu čak ići na majstorski tečaj izrade bavarske bijele kobasice, koja ima poseban status u Njemačkoj.

'Volim tu bijelu kobasicu i moram je jesti dva puta dnevno. Nedjelja je jedini dan kada ne jedem bijelu kobasicu', kaže Wittman i dodaje da se među studentima nalaze ljudi iz cijelog svijeta koji šire dobre vijesti o njemačkim kobasicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akademija za pripremu kobasica službeno je započela s radom 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo