Kakav sladoled jedemo?

Premda je danas u svijetu poznato više od 70 vrsta sladoleda, većina stanovništva i dalje ostaje pri poznatom trojstvu ? vanilija, čokolada, jagoda.

18.7.2000.
3:04
VOYO logo

1. Eiscreme ? 10 posto mliječne masti
2. Jednostavna krema ? 3 posto mliječne masti
3. Mliječni sladoled ? 70 posto mlijeka
4. Rahmeis ? 60 posto vrhnja
5. Cremeeis ? 50 posto mlijeka, 270 g jaja i 90 g žutanjka
6. Voćni sladoled ? 20 posto voća, voda, voćni sok aroma
7. Fruchtsorber ? najmanje 25 posto voća
8. Sladoled s biljnom masti ? 3 posto biljne masti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
direkt
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike
Još iz rubrike
Image
OBALA VRVI TURISTIMA /

Zahuktava se predsezona: Evo koliko košta povoljan privatni smještaj u Splitu