Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Ubojstvo Žene
'ČULI SU SE VRISKOVI'
/
Samostrelom ubio obitelj BBC-eva komentatora. Pojavile se jezive snimke ubojice
'ČULI SU SE VRISKOVI'
/
Samostrelom ubio obitelj BBC-eva komentatora. Pojavile se jezive snimke ubojice
UŽAS U SARAJEVU
/
Muškarac ubio svoju bivšu partnericu pred zajedničkim djetetom (4)
UŽAS U SARAJEVU
/
Muškarac ubio svoju bivšu partnericu pred zajedničkim djetetom (4)
DETALJI TRAGEDIJE
/
'Kći je uspjela pobjeći iz stana, a muškarac koji je ručnom bombom ubio ženu i sebe je i inače bio problematičan tip'
DETALJI TRAGEDIJE
/
'Kći je uspjela pobjeći iz stana, a muškarac koji je ručnom bombom ubio ženu i sebe je i inače bio problematičan tip'
CRNI VIKEND U HRVATSKOJ
/
U Pločama ubojstvo brata i dječaka, u Zagrebu pronađena mrtva žena, a na drugu zapucao bivši suprug: Što dosad znamo o ovom strašnom nizu?
CRNI VIKEND U HRVATSKOJ
/
U Pločama ubojstvo brata i dječaka, u Zagrebu pronađena mrtva žena, a na drugu zapucao bivši suprug: Što dosad znamo o ovom strašnom nizu?
PREBAČEN U ZATVORSKU BOLNICU
/
Roman Brnada smješten u samici, njegovo stanje pratit će se 24-satnim videonadzorom
PREBAČEN U ZATVORSKU BOLNICU
/
Roman Brnada smješten u samici, njegovo stanje pratit će se 24-satnim videonadzorom
ŽIVIMO KATASTROFU
/
Sanja Sarnavka nakon horora u Rijeci: 'Jako puno muškaraca je krivo odgojeno pa misle da, kad su nervozni, mogu ubiti ženu'
ŽIVIMO KATASTROFU
/
Sanja Sarnavka nakon horora u Rijeci: 'Jako puno muškaraca je krivo odgojeno pa misle da, kad su nervozni, mogu ubiti ženu'
'ZNAM KAKO SE NAVODNO ZOVE UBOJICA'
/
To što je napravio ženi u Rijeci je čisti horor: 'Lice joj je smrskao do neprepoznatljivosti'
'ZNAM KAKO SE NAVODNO ZOVE UBOJICA'
/
To što je napravio ženi u Rijeci je čisti horor: 'Lice joj je smrskao do neprepoznatljivosti'
UBOSTVO U CENTRU RIJEKE
/
Muškarac usmrtio ženu u kafiću: Sve se dogodilo pred očima zaprepaštenog konobara
UBOSTVO U CENTRU RIJEKE
/
Muškarac usmrtio ženu u kafiću: Sve se dogodilo pred očima zaprepaštenog konobara
Ubojstvo supruge
/
Nakon strašnog ubojstva žene u trgovini u Splitu prosvjed: 'Ni jedna žrtva više, ni jedna žena manje'
Ubojstvo supruge
/
Nakon strašnog ubojstva žene u trgovini u Splitu prosvjed: 'Ni jedna žrtva više, ni jedna žena manje'
TRAGEDIJA U SPLITU
/
Ispred trgovine gdje je brutalno izbodena žena zapaljene svijeće
TRAGEDIJA U SPLITU
/
Ispred trgovine gdje je brutalno izbodena žena zapaljene svijeće
STRAVIČNO UBOJSTVO U SPLITU
/
U Lidlu ubijena prodavačica, bivši partner ju je izbo nožem: 'Ubo ju je više puta vičući'
STRAVIČNO UBOJSTVO U SPLITU
/
U Lidlu ubijena prodavačica, bivši partner ju je izbo nožem: 'Ubo ju je više puta vičući'
CURE DETALJI UŽASA U ZAGORJU
/
Sin ubio majku, a onda i sam sebe: 'On je bio bolestan, noću si je znao raditi jesti...'
CURE DETALJI UŽASA U ZAGORJU
/
Sin ubio majku, a onda i sam sebe: 'On je bio bolestan, noću si je znao raditi jesti...'
'BIO SAM U RATU, POTREBAN MI JE MIR'
/
Nožem od 17 cm brutalno usmrtio stanodavku u centru Zagreba: 'Odležao bih u bolničkoj ustanovi‘
'BIO SAM U RATU, POTREBAN MI JE MIR'
/
Nožem od 17 cm brutalno usmrtio stanodavku u centru Zagreba: 'Odležao bih u bolničkoj ustanovi‘
UMALO TRAGEDIJA U LIPIKU
/
Uzeo je kuhinjski nož, zamahnuo i ubo bivšu suprugu: Prije toga ju je vrijeđao, ponižavao i zlostavljao
UMALO TRAGEDIJA U LIPIKU
/
Uzeo je kuhinjski nož, zamahnuo i ubo bivšu suprugu: Prije toga ju je vrijeđao, ponižavao i zlostavljao
NACIONALNA EPIDEMIJA
/
Još jedno ubojstvo u Londonu: Ovoga puta žrtva je učiteljica, hodala je do puba, ali do njega nikada nije došla
NACIONALNA EPIDEMIJA
/
Još jedno ubojstvo u Londonu: Ovoga puta žrtva je učiteljica, hodala je do puba, ali do njega nikada nije došla
borba protiv nasilja
/
Raste stopa ubijenih žena, kazne i dalje minimalne: 'Pokušao me udaviti, pred djetetom...'
borba protiv nasilja
/
Raste stopa ubijenih žena, kazne i dalje minimalne: 'Pokušao me udaviti, pred djetetom...'
U POZADINI SVEGA JE MAFIJA?
/
Crnogorski vaterpolist ubio svoju bogatu djevojku nakon što mu je dala nogu jer je bio - lijen. Kad su upali u luksuzan stan, policajci su se zgrozili
U POZADINI SVEGA JE MAFIJA?
/
Crnogorski vaterpolist ubio svoju bogatu djevojku nakon što mu je dala nogu jer je bio - lijen. Kad su upali u luksuzan stan, policajci su se zgrozili
SIN UBIO MAJKU?
/
U dvorištu kuće u Sesvetama pronađeno tijelo žene. Priveden sin: 'To je bilo strašno, svi smo sve vidjeli...'
SIN UBIO MAJKU?
/
U dvorištu kuće u Sesvetama pronađeno tijelo žene. Priveden sin: 'To je bilo strašno, svi smo sve vidjeli...'
SUMNJA SE NA UBOJSTVO
/
Influencerica s 2,6 milijuna pratitelja pronađena mrtva u stanu: Pored nje je ležao muškarac, što se tu dogodilo?
SUMNJA SE NA UBOJSTVO
/
Influencerica s 2,6 milijuna pratitelja pronađena mrtva u stanu: Pored nje je ležao muškarac, što se tu dogodilo?
SESTRI PRIZNAO UBOJSTVO SUPRUGE?
/
Što se događalo u zgradi užasa na Krku: 'Taman kad smo se dogovarali da ćemo zvati policiju, galama se stišala'
SESTRI PRIZNAO UBOJSTVO SUPRUGE?
/
Što se događalo u zgradi užasa na Krku: 'Taman kad smo se dogovarali da ćemo zvati policiju, galama se stišala'
ZADAVIO ŽENU I TRI DANA BIO S NJOM?
/
Cure detalji stravičnog zločina na Krku: 'Hodao je gol do pojasa. Vrtio se oko Volva i bacao čarape...'
ZADAVIO ŽENU I TRI DANA BIO S NJOM?
/
Cure detalji stravičnog zločina na Krku: 'Hodao je gol do pojasa. Vrtio se oko Volva i bacao čarape...'
STRAVA NA KRKU
/
U stanu pronađena mrtva žena, sumnja se da je suprug tri dana proveo pored tijela
STRAVA NA KRKU
/
U stanu pronađena mrtva žena, sumnja se da je suprug tri dana proveo pored tijela
LAGAO DA ZAŠTITI KĆERKICU (1)?
/
Tvrdio da su suprugu ubili provalnici, a onda obrat: 'Htjela me ostaviti, izgubio sam živce i ugušio je jastukom'
LAGAO DA ZAŠTITI KĆERKICU (1)?
/
Tvrdio da su suprugu ubili provalnici, a onda obrat: 'Htjela me ostaviti, izgubio sam živce i ugušio je jastukom'
STRAŠAN ZLOČIN U SRBIJI
/
Pijani muž se posvađao sa ženom pa ju izudarao po glavi i ubio
STRAŠAN ZLOČIN U SRBIJI
/
Pijani muž se posvađao sa ženom pa ju izudarao po glavi i ubio