Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Tomislav Ivković
'SVI MORAJU IGRATI OBRANU'
/
Ivković o sve većem problemu Hrvatske: 'Nogomet je vrlo lagana, ali i vrlo komplicirana igra'
'SVI MORAJU IGRATI OBRANU'
/
Ivković o sve većem problemu Hrvatske: 'Nogomet je vrlo lagana, ali i vrlo komplicirana igra'
KOMENTAR STRUČNJAKA
/
Ivković o smjeni Jakirovića: 'Pitanje je koliko se otkaz Jakiru dugo spremao'
KOMENTAR STRUČNJAKA
/
Ivković o smjeni Jakirovića: 'Pitanje je koliko se otkaz Jakiru dugo spremao'
NOVI HEROJ PLAVIH
/
Tomislav Ivković za Net.hr: 'Nevistiću treba vremena, sada slijedi najteže...'
NOVI HEROJ PLAVIH
/
Tomislav Ivković za Net.hr: 'Nevistiću treba vremena, sada slijedi najteže...'
ZANIMLJIVO
/
Bivši igrač Dinama na TV-u istaknuo nevjerojatnu činjenicu: 'Ante Čačić se danas smije...'
ZANIMLJIVO
/
Bivši igrač Dinama na TV-u istaknuo nevjerojatnu činjenicu: 'Ante Čačić se danas smije...'
SVIJET PLAVIH
/
Član slavne generacije Dinama za Net.hr: 'Sanjati o Perišiću nije zabranjeno, ali java je drugačija'
SVIJET PLAVIH
/
Član slavne generacije Dinama za Net.hr: 'Sanjati o Perišiću nije zabranjeno, ali java je drugačija'
'TEŽAK ZADATAK PRED NJIMA'
/
Stručnjak bez dlake na jeziku, ovo se neće svidjeti navijačima Bijelih: 'Više se nitko ne boji Hajduka, ne mogu igrati 'Livaja i dica'...'
'TEŽAK ZADATAK PRED NJIMA'
/
Stručnjak bez dlake na jeziku, ovo se neće svidjeti navijačima Bijelih: 'Više se nitko ne boji Hajduka, ne mogu igrati 'Livaja i dica'...'
URNEBESNO
/
'Dinamo igra odlično. Kad je Ante zadovoljan, onda sam i ja. Kaže da ništa ne šepa. Eventualno tereni i fantastični golovi što zabijaju'
URNEBESNO
/
'Dinamo igra odlično. Kad je Ante zadovoljan, onda sam i ja. Kaže da ništa ne šepa. Eventualno tereni i fantastični golovi što zabijaju'
BLITZ REAKCIJA
/
Ugledni trener: 'Ne iznenađuje me Sneijderova izjava o Hrvatskoj, a sad se nekako previše i bez pokrića priča o našem osvajanju Lige nacija...'
BLITZ REAKCIJA
/
Ugledni trener: 'Ne iznenađuje me Sneijderova izjava o Hrvatskoj, a sad se nekako previše i bez pokrića priča o našem osvajanju Lige nacija...'
NIJE DALIĆU JEDNOSTAVNO
/
Ivković: 'Je li Gvardiolu netko zabranio da iznese loptu umjesto Lovrena?'
NIJE DALIĆU JEDNOSTAVNO
/
Ivković: 'Je li Gvardiolu netko zabranio da iznese loptu umjesto Lovrena?'
NOVA KRITIKA
/
Stručnjak 'bocnuo' Čačića nakon poraza u Londonu: 'Oršiću je jako teško, a Ljubičića ne bi bilo ozbiljno komentirati'
NOVA KRITIKA
/
Stručnjak 'bocnuo' Čačića nakon poraza u Londonu: 'Oršiću je jako teško, a Ljubičića ne bi bilo ozbiljno komentirati'
OPĆI NAPAD?
/
Ugledni stručnjak otkrio nam što je potrebno Dinamu u ključnoj utakmici: 'Moraju se poslužiti receptom Ivice Osima, tu je bit uspjeha'
OPĆI NAPAD?
/
Ugledni stručnjak otkrio nam što je potrebno Dinamu u ključnoj utakmici: 'Moraju se poslužiti receptom Ivice Osima, tu je bit uspjeha'
KOLIKO DALEKO MOGU U KATARU?
/
Nakon sjajnog izdanja Vatrenih, stručnjak spušta loptu na zemlju: 'Nepravedno je da njega nema, a igra savršen nogomet'
KOLIKO DALEKO MOGU U KATARU?
/
Nakon sjajnog izdanja Vatrenih, stručnjak spušta loptu na zemlju: 'Nepravedno je da njega nema, a igra savršen nogomet'
PRIČAO JE O HAJDUKU
/
Proslavljeni hrvatski vratar nije oduševljen Biukom: 'Negativno me iznenadio, ili jesi ili nisi'
PRIČAO JE O HAJDUKU
/
Proslavljeni hrvatski vratar nije oduševljen Biukom: 'Negativno me iznenadio, ili jesi ili nisi'
ODJECI SUPERKUPA
/
'Ljubičić nikad nije lijevi bek, a možda ni tada. Od odličnog veznog radi se lošeg beka. Supertandem? Papir trpi sve, ali ne ide preko noći'
ODJECI SUPERKUPA
/
'Ljubičić nikad nije lijevi bek, a možda ni tada. Od odličnog veznog radi se lošeg beka. Supertandem? Papir trpi sve, ali ne ide preko noći'
VRUĆA TEMA
/
Vječna dilema, je li veći klub Dinamo ili Hajduk? 'Ne znam samo po čemu je Hajduk bolji od Dinama. Kalinić se zaletio'
VRUĆA TEMA
/
Vječna dilema, je li veći klub Dinamo ili Hajduk? 'Ne znam samo po čemu je Hajduk bolji od Dinama. Kalinić se zaletio'
TOMISLAV IVKOVIĆ
/
'Onaj koji je Kopića stavio, taj ga nije ni htio. Kopić nije kriv za Petkovića, Brunu neka probuđuju oni koji su mu dozvolili da bude takav'
TOMISLAV IVKOVIĆ
/
'Onaj koji je Kopića stavio, taj ga nije ni htio. Kopić nije kriv za Petkovića, Brunu neka probuđuju oni koji su mu dozvolili da bude takav'
STARI ZNALAC
/
Popljuvao Livaju, pa pronašao novi posao: Hrvatski strateg ima novu ulogu, borit će se za Europu
STARI ZNALAC
/
Popljuvao Livaju, pa pronašao novi posao: Hrvatski strateg ima novu ulogu, borit će se za Europu
U SPLITU SE NE BI SLOŽILI
/
Stručnjak nije impresioniran: 'Sve ovo oko Livaje su napravili mediji i novinari, u Hrvatskoj postoji samo jedan svemirac'
U SPLITU SE NE BI SLOŽILI
/
Stručnjak nije impresioniran: 'Sve ovo oko Livaje su napravili mediji i novinari, u Hrvatskoj postoji samo jedan svemirac'
KLUB JE U TEŠKOM STANJU
/
Tomislav Ivković otišao iz FK Željezničara nakon samo šest mjeseci
KLUB JE U TEŠKOM STANJU
/
Tomislav Ivković otišao iz FK Željezničara nakon samo šest mjeseci
NE IDE MU
/
Hrvatsku legendu u BiH prozvali jer je stavljao u igru hrvatske igrače, on poslao jasnu poruku
NE IDE MU
/
Hrvatsku legendu u BiH prozvali jer je stavljao u igru hrvatske igrače, on poslao jasnu poruku
BIZARNA SITUACIJA
/
Hrvatski trener sjeo na klupu poznatog kluba, ali ubrzo je uslijedio šok: 'Prošao sam svijeta, ali ovo nigdje nisam doživio'
BIZARNA SITUACIJA
/
Hrvatski trener sjeo na klupu poznatog kluba, ali ubrzo je uslijedio šok: 'Prošao sam svijeta, ali ovo nigdje nisam doživio'
'KLUB IMA PROBLEM'
/
Slavni hrvatski trener preuzeo vruću klupu BiH velikana, no imat će jako težak posao
'KLUB IMA PROBLEM'
/
Slavni hrvatski trener preuzeo vruću klupu BiH velikana, no imat će jako težak posao