Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Tenis
ZAVRŠIO SEZONU?
/
Evo gdje je pobjegao Novak Đoković i što radi. Što sad mislite o svemu?
ZAVRŠIO SEZONU?
/
Evo gdje je pobjegao Novak Đoković i što radi. Što sad mislite o svemu?
POZNATA LICA
/
Sportaši, glumci, novinari... zaigrali tenis na Šalati. RTL-ova reporterka Donna osvojila ženski turnir
POZNATA LICA
/
Sportaši, glumci, novinari... zaigrali tenis na Šalati. RTL-ova reporterka Donna osvojila ženski turnir
SREBRNA OSJEČANKA
/
Donna se vratila kući! Njena baka: 'Nisam je vidjela, da ju poljubim i stavim medalju i oko svog vrata'
SREBRNA OSJEČANKA
/
Donna se vratila kući! Njena baka: 'Nisam je vidjela, da ju poljubim i stavim medalju i oko svog vrata'
WTA Cincinnati
/
Donna Vekić izgubila od Ashlyn Krueger na startu jakog turnira
WTA Cincinnati
/
Donna Vekić izgubila od Ashlyn Krueger na startu jakog turnira
POPUT PRAVE DAME
/
Donna Vekić za Net.hr o srebrnoj medalji, modi i ritualima: 'Volim se srediti'
POPUT PRAVE DAME
/
Donna Vekić za Net.hr o srebrnoj medalji, modi i ritualima: 'Volim se srediti'
POSVETILA JOJ OBJAVU
/
Antonija Blaće čestitala Donni Vekić na srebru: 'Navijat ću i dalje, a što vi kažete?'
POSVETILA JOJ OBJAVU
/
Antonija Blaće čestitala Donni Vekić na srebru: 'Navijat ću i dalje, a što vi kažete?'
SREBRO ZLATNOG SJAJA
/
Donna ispisala povijest u Parizu, RTL iz hrvatske kuće koja čeka srebrnu junakinju: 'Šampanjac se hladi'
SREBRO ZLATNOG SJAJA
/
Donna ispisala povijest u Parizu, RTL iz hrvatske kuće koja čeka srebrnu junakinju: 'Šampanjac se hladi'
NA OLIMPIJSKIM IGRAMA
/
Strast prema sportu nadmašuje čak i politiku: Kolinda uz Jakova zasjala kao prava modna ikona
NA OLIMPIJSKIM IGRAMA
/
Strast prema sportu nadmašuje čak i politiku: Kolinda uz Jakova zasjala kao prava modna ikona
TENISKA UZBUĐENJA
/
Dodigova prva pobjeda na ATP Touru, Poljičak ostao milimetar do nje
TENISKA UZBUĐENJA
/
Dodigova prva pobjeda na ATP Touru, Poljičak ostao milimetar do nje
IMA DIVNO SRCE
/
Eva Longoria zaigrala tenis za hvalevrijednu svrhu. Pogledajte kako joj je išlo
IMA DIVNO SRCE
/
Eva Longoria zaigrala tenis za hvalevrijednu svrhu. Pogledajte kako joj je išlo
NISU TO MOGLI PROPUSTITI
/
Luka Modrić, Hugh Grant, Tom Curise... Pogledajte tko je sve poznati bodrio tenisače na Wimbledonu
NISU TO MOGLI PROPUSTITI
/
Luka Modrić, Hugh Grant, Tom Curise... Pogledajte tko je sve poznati bodrio tenisače na Wimbledonu
ŽIVOTNA PRIČA
/
Donna Vekić prije tenisa se bavila gimnastikom: Sada se sprema pokoriti Wimbledon
ŽIVOTNA PRIČA
/
Donna Vekić prije tenisa se bavila gimnastikom: Sada se sprema pokoriti Wimbledon
BRAK NA PRVU
/
Tina nakon prekida s Tiagom živi punom parom: Ima novi hobi, a izgleda bolje nego ikad
BRAK NA PRVU
/
Tina nakon prekida s Tiagom živi punom parom: Ima novi hobi, a izgleda bolje nego ikad
POČIVAO U MIRU
/
Preminuo je najvažniji čovjek u povijesti australskog tenisa
POČIVAO U MIRU
/
Preminuo je najvažniji čovjek u povijesti australskog tenisa
Giorno nero
/
Javio nam se Đokovićev teniski otac: 'Poruka zapadnim medijima. Pogledajte samo Novakove brojke'
Giorno nero
/
Javio nam se Đokovićev teniski otac: 'Poruka zapadnim medijima. Pogledajte samo Novakove brojke'
MAŠINA SOCIJALNIH LUĐAKA
/
Pero Kuterovac u studiju Net.hr-a: 'Tenis je najteži sport na svijetu'
MAŠINA SOCIJALNIH LUĐAKA
/
Pero Kuterovac u studiju Net.hr-a: 'Tenis je najteži sport na svijetu'
TRESE SE SVE
/
Carlos Alcaraz otkrio svoje planove i prodrmao planetu: 'Želim zlato na OI u Parizu'
TRESE SE SVE
/
Carlos Alcaraz otkrio svoje planove i prodrmao planetu: 'Želim zlato na OI u Parizu'
POČIVAO U MIRU
/
Preminuo Boro Jovanović, jedan od najvećih i najuspješnijih hrvatskih tenisača u Jugoslaviji
POČIVAO U MIRU
/
Preminuo Boro Jovanović, jedan od najvećih i najuspješnijih hrvatskih tenisača u Jugoslaviji
POSLALI SNAŽNU PORUKU
/
Jesu li tenisači otkrili bizaran razlog za sve veći broj ozljeda? 'Osjetio sam to od prvog treninga'
POSLALI SNAŽNU PORUKU
/
Jesu li tenisači otkrili bizaran razlog za sve veći broj ozljeda? 'Osjetio sam to od prvog treninga'
TRIJUMF
/
Slavni Amerikanac oduševio u Splitu: 'Brat i ja smo konačno dočekali pobjedu nad Hrvatima'
TRIJUMF
/
Slavni Amerikanac oduševio u Splitu: 'Brat i ja smo konačno dočekali pobjedu nad Hrvatima'
NAJAVILA ŽALBU
/
Nekad najbolja na svijetu prekršila dva pravila pa žestoko kažnjena: Znači li to kraj bogate karijere?
NAJAVILA ŽALBU
/
Nekad najbolja na svijetu prekršila dva pravila pa žestoko kažnjena: Znači li to kraj bogate karijere?
'BILO MU JE VRUĆE'
/
Ivaniševiću pozlilo tijekom treninga, supruga Nives je otkrila kako se sada osjeća: 'Hvala svima na brizi...'
'BILO MU JE VRUĆE'
/
Ivaniševiću pozlilo tijekom treninga, supruga Nives je otkrila kako se sada osjeća: 'Hvala svima na brizi...'
ZAOKRET U KARIJERI
/
Nekad je osvajao kultni turnir i rušio teniske velikane, a danas je uspješan bankar
ZAOKRET U KARIJERI
/
Nekad je osvajao kultni turnir i rušio teniske velikane, a danas je uspješan bankar
SUBOTA ZA PAMĆENJE
/
Mladi hrvatski tenisač u Njemačkoj ostvario rezultat karijere: Od ponedjeljka samo tri sunarodnjaka bit će ispred njega
SUBOTA ZA PAMĆENJE
/
Mladi hrvatski tenisač u Njemačkoj ostvario rezultat karijere: Od ponedjeljka samo tri sunarodnjaka bit će ispred njega
'SVAKA TI ČAST'
/
Poraženi Đoković čestitao Alcarazu pa se rasplakao: 'Lijepo je vidjeti da se moj sin i dalje smije'
'SVAKA TI ČAST'
/
Poraženi Đoković čestitao Alcarazu pa se rasplakao: 'Lijepo je vidjeti da se moj sin i dalje smije'
GDJE JE 'SLATKA MALA MARIJANA'?
/
Srpska sutkinja izgleda neprepoznatljivo: 'Nije joj to trebalo, ne sliči na sebe'
GDJE JE 'SLATKA MALA MARIJANA'?
/
Srpska sutkinja izgleda neprepoznatljivo: 'Nije joj to trebalo, ne sliči na sebe'
ATP
/
Mektić i Pavić pobjednici turnira u Eastbourneu: Ovo je sjajna najava za Wimbledon
ATP
/
Mektić i Pavić pobjednici turnira u Eastbourneu: Ovo je sjajna najava za Wimbledon
IMA SAMOPOUZDANJA
/
Zločesti dečko svjetskog tenisa: 'Samo ja mogu pobijediti Đokovića u Wimbledonu'
IMA SAMOPOUZDANJA
/
Zločesti dečko svjetskog tenisa: 'Samo ja mogu pobijediti Đokovića u Wimbledonu'
KULTNI TURNIR
/
Nakon četiri sata velike drame Ćorić je pobijedio Argentinca i prošao u drugo kolo Roland Garossa
KULTNI TURNIR
/
Nakon četiri sata velike drame Ćorić je pobijedio Argentinca i prošao u drugo kolo Roland Garossa
OVO ĆE ODJEKNUTI
/
Britanci brutalno udarili po Đokoviću: 'Ponaša se kao nakaradni tinejdžer. Novače, prestani plakati'
OVO ĆE ODJEKNUTI
/
Britanci brutalno udarili po Đokoviću: 'Ponaša se kao nakaradni tinejdžer. Novače, prestani plakati'
KRALJ ZEMLJE
/
Veliki šok za sve ljubitelje tenisa: Rafael Nadal po prvi put u karijeri neće igrati na Roland Garrosu
KRALJ ZEMLJE
/
Veliki šok za sve ljubitelje tenisa: Rafael Nadal po prvi put u karijeri neće igrati na Roland Garrosu
BRAVO MAJSTORE
/
Nakon tri i pol sata tenisa, Borna Ćorić se plasirao u treće kolo ATP Rima
BRAVO MAJSTORE
/
Nakon tri i pol sata tenisa, Borna Ćorić se plasirao u treće kolo ATP Rima
Sport
/
Što je as u tenisu? Zašto je važan as u tenisu?
Sport
/
Što je as u tenisu? Zašto je važan as u tenisu?
Tenis
/
Koje vrste teniskih terena postoje?
Tenis
/
Koje vrste teniskih terena postoje?
PREKRASNA 'MUMIJA'
/
Javila se 20-godišnja sportska senzacija i rastužila milijune fanova: 'Morala sam to napraviti'
PREKRASNA 'MUMIJA'
/
Javila se 20-godišnja sportska senzacija i rastužila milijune fanova: 'Morala sam to napraviti'
Pravila tenisa
/
Koji sve udarci u tenisu postoj?
Pravila tenisa
/
Koji sve udarci u tenisu postoj?
ATP MADRID
/
Kraj za Mektića i Pavića, olimpijski pobjednici u krizi
ATP MADRID
/
Kraj za Mektića i Pavića, olimpijski pobjednici u krizi
STARI PROBLEMI
/
Đoković ovo nije mogao ni sanjati: Zbog neočekivanih odluka američke vlade ne može na US Open?
STARI PROBLEMI
/
Đoković ovo nije mogao ni sanjati: Zbog neočekivanih odluka američke vlade ne može na US Open?
KAKVA IGRAČINA
/
Čudesni Carlos Alcaraz kao da nije s ovog svijeta, njemu je samo nebo granica
KAKVA IGRAČINA
/
Čudesni Carlos Alcaraz kao da nije s ovog svijeta, njemu je samo nebo granica
U DVA DANA DVIJE KATASTROFE
/
Novi veliki udarac za jaki Masters u Madridu: Ima li kraja teniskom 'smaku svijeta'?
U DVA DANA DVIJE KATASTROFE
/
Novi veliki udarac za jaki Masters u Madridu: Ima li kraja teniskom 'smaku svijeta'?
TEŽAK UDARAC
/
Jedan od najvećih ikada propušta važan turnir: 'Još nisam spreman natjecati se na najvišoj razini'
TEŽAK UDARAC
/
Jedan od najvećih ikada propušta važan turnir: 'Još nisam spreman natjecati se na najvišoj razini'
PROGOVORIO O ŽIVOTU
/
Boris Becker izašao iz zatvora i otvorio dušu: 'Sa 17 sam zaradio prvi milijun, a sad ću vam ispričati kako sam spiskao svoje bogatstvo'
PROGOVORIO O ŽIVOTU
/
Boris Becker izašao iz zatvora i otvorio dušu: 'Sa 17 sam zaradio prvi milijun, a sad ću vam ispričati kako sam spiskao svoje bogatstvo'
PONOVNO NIJE IŠLO
/
Kraj za Petru Martić u Miamiju: Ponovno je kobna bila Belgijanka protiv koje Martić ne zna za pobjedu
PONOVNO NIJE IŠLO
/
Kraj za Petru Martić u Miamiju: Ponovno je kobna bila Belgijanka protiv koje Martić ne zna za pobjedu
POSTAO REKORDER S 43 GODINE
/
Indijac je ispisao povijest svjetskog tenisa, a nakon spektakularnog finala izjavio da je tajna u - piću!
POSTAO REKORDER S 43 GODINE
/
Indijac je ispisao povijest svjetskog tenisa, a nakon spektakularnog finala izjavio da je tajna u - piću!
ATP
/
Ipak nije išlo: Kraj za Pavića i Mektića u Indian Wellsu
ATP
/
Ipak nije išlo: Kraj za Pavića i Mektića u Indian Wellsu
ATP I WTA LJESTVICA
/
Ćorić ostao 20., Marin Čilić nazadovao: Napredak Vekić nakon osvojenog naslova, pad Martić
ATP I WTA LJESTVICA
/
Ćorić ostao 20., Marin Čilić nazadovao: Napredak Vekić nakon osvojenog naslova, pad Martić
I had a girl Donna was her name
/
Trenuci za pamćenje, prizori za vječnost: 'Posljednjih nekoliko godina bilo mi je teško, ali nastavila sam vjerovati u sebe'
I had a girl Donna was her name
/
Trenuci za pamćenje, prizori za vječnost: 'Posljednjih nekoliko godina bilo mi je teško, ali nastavila sam vjerovati u sebe'
OBJAVLJENE ZARADE
/
Nitko od tenisa nije zaradio kao Novak Đoković, u top 100 čak pet Hrvata, čak se jedan 'ugurao' u top 10
OBJAVLJENE ZARADE
/
Nitko od tenisa nije zaradio kao Novak Đoković, u top 100 čak pet Hrvata, čak se jedan 'ugurao' u top 10
SVAKA ČAST
/
Jelena Đoković je progovorila o Novakovoj 'ljubavnoj aferi' za koju i ona zna: 'I žena se ne ljuti'
SVAKA ČAST
/
Jelena Đoković je progovorila o Novakovoj 'ljubavnoj aferi' za koju i ona zna: 'I žena se ne ljuti'
Uživo
IZVANREDNA PRESICA
/
Novak Đoković čitavom svijetu pokazao kakav je gospodin i veličina: 'To su stvari i događanja koja su potpuno izvan moje kontrole'
Uživo
IZVANREDNA PRESICA
/
Novak Đoković čitavom svijetu pokazao kakav je gospodin i veličina: 'To su stvari i događanja koja su potpuno izvan moje kontrole'
Tenis | Stranica
1
Tenis | Stranica
2
Tenis | Stranica
3
Tenis | Stranica
4
Tenis | Stranica
5
Tenis | Stranica
6