Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Potres
VULKAN SHIVELUCH
/
Rusiju pogodio potres pa počeo eruptirati vulkan: 'Stup pepela diže se 8 kilometara'
VULKAN SHIVELUCH
/
Rusiju pogodio potres pa počeo eruptirati vulkan: 'Stup pepela diže se 8 kilometara'
UŽAS
/
Prva snimka potresa kod Koprivnice: Pogledajte kako je drmalo
UŽAS
/
Prva snimka potresa kod Koprivnice: Pogledajte kako je drmalo
STRUČNJACI U STANJU PRIPRAVNOSTI
/
Japan izdao jezivo upozorenje: Prijeti im 'megapotres'?
STRUČNJACI U STANJU PRIPRAVNOSTI
/
Japan izdao jezivo upozorenje: Prijeti im 'megapotres'?
MAGNITUDA 3.0 PREMA RICHTERU
/
Potres na Pelješcu: Oglasili se hrvatski seizmografi
MAGNITUDA 3.0 PREMA RICHTERU
/
Potres na Pelješcu: Oglasili se hrvatski seizmografi
OPET TRESE
/
Potres pogodio Pokupsko. Čuo se strašan zvuk: 'Grmjelo je ispod kuće'
OPET TRESE
/
Potres pogodio Pokupsko. Čuo se strašan zvuk: 'Grmjelo je ispod kuće'
'ŠOK OD DVIJE SEKUNDE'
/
Potres jačine 4 po Richteru 'kratko, ali jako' zatresao tlo kod Napulja
'ŠOK OD DVIJE SEKUNDE'
/
Potres jačine 4 po Richteru 'kratko, ali jako' zatresao tlo kod Napulja
PROVJERAVA SE MOGUĆA ŠTETA
/
Razoran potres magnitude 7,3 pogodio sjever Čilea
PROVJERAVA SE MOGUĆA ŠTETA
/
Razoran potres magnitude 7,3 pogodio sjever Čilea
ZATRESLO U 6.15 SATI
/
Potres probudio Zagrepčane: 'Dobro je zdrmalo. Uz ovu sparinu, zar još i potres'
ZATRESLO U 6.15 SATI
/
Potres probudio Zagrepčane: 'Dobro je zdrmalo. Uz ovu sparinu, zar još i potres'
STRAVA
/
Potres u Poljskoj zarobio rudare pod zemljom: U tijeku akcija spašavanja, 54 radnika ugrožena
STRAVA
/
Potres u Poljskoj zarobio rudare pod zemljom: U tijeku akcija spašavanja, 54 radnika ugrožena
ZA TO PODRUČJE UOBIČAJENO
/
Jak potres magnitude 6,7 pogodio Filipine
ZA TO PODRUČJE UOBIČAJENO
/
Jak potres magnitude 6,7 pogodio Filipine
1,3 PO RICHTERU
/
Opet ljulja! Novi potres kod Zagreba: 'Poput eksplozije, trajalo je par sekundi'
1,3 PO RICHTERU
/
Opet ljulja! Novi potres kod Zagreba: 'Poput eksplozije, trajalo je par sekundi'
STRAH OD NOVIH POTRESA
/
Seizmolog Kuk o potresu koji je jutros zatresao od Slunja do Plitvica: 'Mogući su i jači potresi na tom području'
STRAH OD NOVIH POTRESA
/
Seizmolog Kuk o potresu koji je jutros zatresao od Slunja do Plitvica: 'Mogući su i jači potresi na tom području'
3,8 po richteru
/
Prilično jak potres prodrmao Slunj: Zaredali se mnogi komentari: 'Panika'
3,8 po richteru
/
Prilično jak potres prodrmao Slunj: Zaredali se mnogi komentari: 'Panika'
MAGNITUDE 2,9
/
Potres pogodio Rijeku, nakon toga stigao još jedan: 'Veliki prasak i onda je zatreslo'
MAGNITUDE 2,9
/
Potres pogodio Rijeku, nakon toga stigao još jedan: 'Veliki prasak i onda je zatreslo'
2,7 PO RICHTERU
/
Potres zatresao Srbiju! 'Kao da je nešto protutnjalo...'
2,7 PO RICHTERU
/
Potres zatresao Srbiju! 'Kao da je nešto protutnjalo...'
VELIKA TRAGEDIJA
/
Prošle su četiri godine od zagrebačkog potresa
VELIKA TRAGEDIJA
/
Prošle su četiri godine od zagrebačkog potresa
RTG ČETVRTKA
/
Od nevjerice oko novih hrvatskih dresova, do Muskove treće sreće i lansiranja rakete u Svemiru
RTG ČETVRTKA
/
Od nevjerice oko novih hrvatskih dresova, do Muskove treće sreće i lansiranja rakete u Svemiru
ŠTO SE DOGAĐA?
/
Zagrepčani zatrpali porukama da su osjetili potres, iz EMSC-a objavili: 'Nemamo za to potvrdu'
ŠTO SE DOGAĐA?
/
Zagrepčani zatrpali porukama da su osjetili potres, iz EMSC-a objavili: 'Nemamo za to potvrdu'
NIZ POTRESA
/
Tresla se regija, kamena gromada pala u dvorište. Stručnjak o Dubrovniku: 'Pitanje je kad će stresti'
NIZ POTRESA
/
Tresla se regija, kamena gromada pala u dvorište. Stručnjak o Dubrovniku: 'Pitanje je kad će stresti'
ZDRMALO 5.6 PO RICHTERU
/
Potres utjerao strah u kosti Dubrovčanima: 'Onaj iz 1979. još mi je u nogama'
ZDRMALO 5.6 PO RICHTERU
/
Potres utjerao strah u kosti Dubrovčanima: 'Onaj iz 1979. još mi je u nogama'
'MISLIO SAM DA SE JA TRESEM'
/
Novi potres u Crnoj Gori: Zatreslo 3,2 po Richteru, osjetio se i u Hrvatskoj
'MISLIO SAM DA SE JA TRESEM'
/
Novi potres u Crnoj Gori: Zatreslo 3,2 po Richteru, osjetio se i u Hrvatskoj
VIDEO
/
Kamere snimile potres u Dubrovniku. Pojavile se i snimke iz Crne Gore
VIDEO
/
Kamere snimile potres u Dubrovniku. Pojavile se i snimke iz Crne Gore
'iznimno jak za osjećaj'
/
Profesor objasnio uzrok potresa u Crnoj Gori: 'Taj dodir izaziva vječnu mogućnost seizmičke aktivnosti'
'iznimno jak za osjećaj'
/
Profesor objasnio uzrok potresa u Crnoj Gori: 'Taj dodir izaziva vječnu mogućnost seizmičke aktivnosti'
'JAKA TUTNJAVA'
/
Seizmolog Krešimir Kuk otkrio gdje je trenutno najaktivnije područje
'JAKA TUTNJAVA'
/
Seizmolog Krešimir Kuk otkrio gdje je trenutno najaktivnije područje
'Grmljavina ispod kuće'
/
Pljušte reakcije na potres u Zagrebu. Neke je uplašio, a druge nasmijao: 'Osjetio se kao pad rejtinga HDZ-a'
'Grmljavina ispod kuće'
/
Pljušte reakcije na potres u Zagrebu. Neke je uplašio, a druge nasmijao: 'Osjetio se kao pad rejtinga HDZ-a'
'TUTNJAVA'
/
Potres uznemirio Zagrepčane, objavljena magnituda. Seizmolog Kuk: 'Bilo je slabijih potresića od jučer'
'TUTNJAVA'
/
Potres uznemirio Zagrepčane, objavljena magnituda. Seizmolog Kuk: 'Bilo je slabijih potresića od jučer'
ČUVAJTE SE!
/
Što napraviti u slučaju potresa? Stručnjaci preporučuju da se pridržavate ovih pravila
ČUVAJTE SE!
/
Što napraviti u slučaju potresa? Stručnjaci preporučuju da se pridržavate ovih pravila
U ZAGREBU OPET TRESLO
/
Noć koja je vratila stare traume. Tomislav iz Markuševca: 'Još uvijek je strah u kostima'
U ZAGREBU OPET TRESLO
/
Noć koja je vratila stare traume. Tomislav iz Markuševca: 'Još uvijek je strah u kostima'
OPET 'LJULJA'
/
Novi potres u Zagrebu! Građanima nije svejedno: 'Opet taj jezivi zvuk...'
OPET 'LJULJA'
/
Novi potres u Zagrebu! Građanima nije svejedno: 'Opet taj jezivi zvuk...'
'Ovo je katastrofa'
/
Terasa kultnog 'Verdija' šutke pala: 'Bit ćemo kao u Gazi, samo fali da nas granatiraju'
'Ovo je katastrofa'
/
Terasa kultnog 'Verdija' šutke pala: 'Bit ćemo kao u Gazi, samo fali da nas granatiraju'
'moramo se naviknuti'
/
Seizmolog otkrio je li niz potresa u Jadranu neuobičajen i što su pokazali podaci s Banovine
'moramo se naviknuti'
/
Seizmolog otkrio je li niz potresa u Jadranu neuobičajen i što su pokazali podaci s Banovine
još jedan
/
Novi potres na jugu Hrvatske: 'Ovaj je bio jači od prethodnog'. Oglasili se hrvatski seizmolozi
još jedan
/
Novi potres na jugu Hrvatske: 'Ovaj je bio jači od prethodnog'. Oglasili se hrvatski seizmolozi
4,2 po richteru
/
Jak potres pogodio BiH: 'Opasno je zatreslo. Izbacio me iz kreveta'
4,2 po richteru
/
Jak potres pogodio BiH: 'Opasno je zatreslo. Izbacio me iz kreveta'
MAGNITUDE 5,7 PREMA RICHTERU
/
Razoran potres pogodio Havaje: 'Osjetio sam snažno, intenzivno podrhtavanje'
MAGNITUDE 5,7 PREMA RICHTERU
/
Razoran potres pogodio Havaje: 'Osjetio sam snažno, intenzivno podrhtavanje'
GODINA OD KATASTROFE U TURSKOJ
/
FOTO/VIDEO Žrtva potresa: 'Sin, kći i supruga umirali su mi pred očima u ruševinama'
GODINA OD KATASTROFE U TURSKOJ
/
FOTO/VIDEO Žrtva potresa: 'Sin, kći i supruga umirali su mi pred očima u ruševinama'
podrhtavanje tla
/
Potres pogodio Austriju: 'Bio je kratak i snažan. Probudio me'
podrhtavanje tla
/
Potres pogodio Austriju: 'Bio je kratak i snažan. Probudio me'
JEDVA ČEKAJU
/
Obitelj Poljanec uskoro će useliti u obnovljenu kuću nakon razornog potresa: 'Bilo je jako teško. Želim sve zaboraviti'
JEDVA ČEKAJU
/
Obitelj Poljanec uskoro će useliti u obnovljenu kuću nakon razornog potresa: 'Bilo je jako teško. Želim sve zaboraviti'
ministrica otklonila tvrdnje
/
Obuljen Koržinek: 'Snimanje oštećenja na zgradama nakon potresa nije preplaćeno i nenadzirano'
ministrica otklonila tvrdnje
/
Obuljen Koržinek: 'Snimanje oštećenja na zgradama nakon potresa nije preplaćeno i nenadzirano'
magnituda 7,1 stupanj po Richteru
/
Razoran potres pogodio pogranično područje između Kine i Kirgistana
magnituda 7,1 stupanj po Richteru
/
Razoran potres pogodio pogranično područje između Kine i Kirgistana
Osjetio se i na širem području
/
Potres magnitute 7 na granici Kine i Kirgistana; Ljudi pobjegli na hladnoću u pidžamama: 'Sve se treslo'
Osjetio se i na širem području
/
Potres magnitute 7 na granici Kine i Kirgistana; Ljudi pobjegli na hladnoću u pidžamama: 'Sve se treslo'
ne zna se magnituda
/
Potres pogodio BiH: 'Dobro treslo…..! Mislio sam odvalio se balkon na drugom katu!'
ne zna se magnituda
/
Potres pogodio BiH: 'Dobro treslo…..! Mislio sam odvalio se balkon na drugom katu!'
nema ozlijeđenih
/
Snažan potres pogodio Pakistan i Afganistan: 'Čini mi se da je netko gurao zidove kuće. Svi smo istrčali van'
nema ozlijeđenih
/
Snažan potres pogodio Pakistan i Afganistan: 'Čini mi se da je netko gurao zidove kuće. Svi smo istrčali van'
moguć tsunami
/
Snažan potres u blizini obale Filipina: 'Sve se treslo oko pola minute. Strašno'
moguć tsunami
/
Snažan potres u blizini obale Filipina: 'Sve se treslo oko pola minute. Strašno'
ČUDESNO SPAŠAVANJE
/
Starica (90) provela pet dana zarobljena pod ruševinama nakon snažnog potresa: 'Držite se, bit ćete dobro!'
ČUDESNO SPAŠAVANJE
/
Starica (90) provela pet dana zarobljena pod ruševinama nakon snažnog potresa: 'Držite se, bit ćete dobro!'
'TUTNJAVA'
/
Potres uznemirio ljude kod Varaždina, a osjetio se i u Zagrebu: 'Sve nas je probudilo, dosta se osjetilo'
'TUTNJAVA'
/
Potres uznemirio ljude kod Varaždina, a osjetio se i u Zagrebu: 'Sve nas je probudilo, dosta se osjetilo'
'UŽAS, BILO JE UZNEMIRUJUĆE'
/
Potres kod Siska dobro prodrmao kuće i preplašio ljude: 'Tutnjava i trešnja, uznemirujuće...'
'UŽAS, BILO JE UZNEMIRUJUĆE'
/
Potres kod Siska dobro prodrmao kuće i preplašio ljude: 'Tutnjava i trešnja, uznemirujuće...'
traje akcija spašavanja
/
Broj žrtava strašnog potresa u Japanu raste, popeo se na 62: Ljudi zatrpani pod ruševinama u nemilosti niskih temperatura i obilne kiše
traje akcija spašavanja
/
Broj žrtava strašnog potresa u Japanu raste, popeo se na 62: Ljudi zatrpani pod ruševinama u nemilosti niskih temperatura i obilne kiše
'MOŽEMO PUNO NAUČITI OD NJIH'
/
Potres u Japanu 30 puta jači od onog u Petrinji: Stručnjak objasnio zašto su Japanci 'miljama daleko' u gradnji
'MOŽEMO PUNO NAUČITI OD NJIH'
/
Potres u Japanu 30 puta jači od onog u Petrinji: Stručnjak objasnio zašto su Japanci 'miljama daleko' u gradnji
FRANCUSKI PROROK
/
Jedno od najzlokobnijih Nostradamusovih proročanstava za 2024. se već ostvaruje?! Podsjećamo na što je to navodno upozorio
FRANCUSKI PROROK
/
Jedno od najzlokobnijih Nostradamusovih proročanstava za 2024. se već ostvaruje?! Podsjećamo na što je to navodno upozorio
INŽENJERSKI TRIJUMF
/
Koja je tajna japanskih zgrada da uspiju izdržati tako jaka podrhtavanja? Nakon jednog potresa, sastavljen je posebni građevinski kodeks
INŽENJERSKI TRIJUMF
/
Koja je tajna japanskih zgrada da uspiju izdržati tako jaka podrhtavanja? Nakon jednog potresa, sastavljen je posebni građevinski kodeks
Potres | Stranica
1
Potres | Stranica
2
Potres | Stranica
3
Potres | Stranica
4
Potres | Stranica
5
Potres | Stranica
6