Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Oi 2020
SPEKTAKL ZA KRAJ
/
Olimpijske igre službeno zatvorene uz prizore koji ostavljaju bez daha
SPEKTAKL ZA KRAJ
/
Olimpijske igre službeno zatvorene uz prizore koji ostavljaju bez daha
BRAZIL STIGAO DO ZLATA
/
Dani Olmo i društvo pali u produžecima, Malcom srušio snove Furiji
BRAZIL STIGAO DO ZLATA
/
Dani Olmo i društvo pali u produžecima, Malcom srušio snove Furiji
NEVJEROJATAN RASPLET FINALA
/
Uvjerljivo gubio, nokautiran, a na kraju ga iznijeli ga nosilima i dali mu zlato
NEVJEROJATAN RASPLET FINALA
/
Uvjerljivo gubio, nokautiran, a na kraju ga iznijeli ga nosilima i dali mu zlato
DRAMA U TOKIJU
/
Francuska nakon trilera u završnici srušila Dansku i osvojila zlato na Olimpijskim igrama
DRAMA U TOKIJU
/
Francuska nakon trilera u završnici srušila Dansku i osvojila zlato na Olimpijskim igrama
SLOVENIJA IZGUBILA BITKU ZA TREĆE MJESTO
/
Australci slomili Dončiću srce i osvojili prvu olimpijsku medalju nakon četiri četvrta mjesta
SLOVENIJA IZGUBILA BITKU ZA TREĆE MJESTO
/
Australci slomili Dončiću srce i osvojili prvu olimpijsku medalju nakon četiri četvrta mjesta
ŠTO MU SE DOGODILO U TOKIJU?
/
Hrvatski karataš nakon što je ostao bez medalje na OI: 'To nije opravdanje za poraz. Ta mi je borba odnijela polufinale'
ŠTO MU SE DOGODILO U TOKIJU?
/
Hrvatski karataš nakon što je ostao bez medalje na OI: 'To nije opravdanje za poraz. Ta mi je borba odnijela polufinale'
BARAKUDE DRUGI PUT U TOKIJU POTOPILE CRNU GORU
/
Hrvatski vaterpolisti izborili utakmicu za peto mjesto
BARAKUDE DRUGI PUT U TOKIJU POTOPILE CRNU GORU
/
Hrvatski vaterpolisti izborili utakmicu za peto mjesto
SANDRA SE VRATILA U DOMOVINU
/
'Gledamo Japance kao da su Švicarska, a oni su sto godina iza nas. Osjećali smo se kao da smo u zatvoru, kao cirkusanti'
SANDRA SE VRATILA U DOMOVINU
/
'Gledamo Japance kao da su Švicarska, a oni su sto godina iza nas. Osjećali smo se kao da smo u zatvoru, kao cirkusanti'
DONČIĆ POLUDIO
/
Vikao nakon dramatičnog polufinala, ne ponaša se inače Luka ovako: 'FIBA je vjerojatno sretna, FIBA se dogodila'
DONČIĆ POLUDIO
/
Vikao nakon dramatičnog polufinala, ne ponaša se inače Luka ovako: 'FIBA je vjerojatno sretna, FIBA se dogodila'
JOKOVIĆ SE OPRAŠTA OD REPREZENTACIJE?
/
'Ovo je veliko razočarenje i veliki podbačaj. Imamo još dvije besmislene utakmice, a onda ćemo vidjeti što će biti'
JOKOVIĆ SE OPRAŠTA OD REPREZENTACIJE?
/
'Ovo je veliko razočarenje i veliki podbačaj. Imamo još dvije besmislene utakmice, a onda ćemo vidjeti što će biti'
OSTAO BEZ MEDALJE
/
Huklek pojasnio razloge bolnog poraza: 'Zeznuo me u toj akciji, on je, da tako kažem, ljigav borac'
OSTAO BEZ MEDALJE
/
Huklek pojasnio razloge bolnog poraza: 'Zeznuo me u toj akciji, on je, da tako kažem, ljigav borac'
KAKVA ŠTETA
/
Sjajni Huklek ostao bez priželjkivane medalje, srpski hrvač slavio protiv Hrvata i uzeo broncu na Olimpijskim igrama
KAKVA ŠTETA
/
Sjajni Huklek ostao bez priželjkivane medalje, srpski hrvač slavio protiv Hrvata i uzeo broncu na Olimpijskim igrama
OLIMPIJSKE IGRE UŽIVO
/
Tot i Govorčinović bez polufinala, Huklek izgubio borbu za broncu, vaterpolisti izgubili od Mađara
OLIMPIJSKE IGRE UŽIVO
/
Tot i Govorčinović bez polufinala, Huklek izgubio borbu za broncu, vaterpolisti izgubili od Mađara
SCENE ZA PAMĆENJE
/
Srbić primio medalju, na pladnju mu je poslužila Kolinda, procurilo što mu je rekla dok ju je stavljao oko vrata
SCENE ZA PAMĆENJE
/
Srbić primio medalju, na pladnju mu je poslužila Kolinda, procurilo što mu je rekla dok ju je stavljao oko vrata
FENOMENALAN NASTUP
/
Pogledajte kako je izgledala vježba Tina Srbića koja mu je osigurala mjesto u povijesti hrvatskog sporta
FENOMENALAN NASTUP
/
Pogledajte kako je izgledala vježba Tina Srbića koja mu je osigurala mjesto u povijesti hrvatskog sporta
NIŠTA OD FINALA, ALI PRILIKA ZA MEDALJU JE TU
/
Huklek izgubio od dvostrukog svjetskog prvaka, čeka ga borba za broncu: 'Znali smo da će to napraviti, ali...'
NIŠTA OD FINALA, ALI PRILIKA ZA MEDALJU JE TU
/
Huklek izgubio od dvostrukog svjetskog prvaka, čeka ga borba za broncu: 'Znali smo da će to napraviti, ali...'
LEGENDE OBJAVILE KRAJ
/
Braća Gasol rastužila Španjolce: 'Hvala svima što ste uvijek bili tu. Iz dna mog srca'
LEGENDE OBJAVILE KRAJ
/
Braća Gasol rastužila Španjolce: 'Hvala svima što ste uvijek bili tu. Iz dna mog srca'
OVO JE ZA POVIJEST
/
Norvežanin srušio svjetski rekord u jednoj od najluđih utrka svih vremena: 'Ne mogu vjerovati što smo upravo vidjeli'
OVO JE ZA POVIJEST
/
Norvežanin srušio svjetski rekord u jednoj od najluđih utrka svih vremena: 'Ne mogu vjerovati što smo upravo vidjeli'
TEŠKI TRENUCI
/
Perković se oglasila dan nakon šoka u Tokiju: 'Još će dugo moje oči biti caklene na pomisao na ovo natjecanje'
TEŠKI TRENUCI
/
Perković se oglasila dan nakon šoka u Tokiju: 'Još će dugo moje oči biti caklene na pomisao na ovo natjecanje'
SANDRA PERKOVIĆ OSTALA BEZ MEDALJE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA
/
Naša heroina nije imala sreće u Tokiju, natjecanje završila na četvrtom mjestu
SANDRA PERKOVIĆ OSTALA BEZ MEDALJE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA
/
Naša heroina nije imala sreće u Tokiju, natjecanje završila na četvrtom mjestu
HIT IGRAČ NAM SE JAVIO IZ TOKIJA
/
Pred njim je izazov života; 'Poznajemo Mađare jako dobro, sparirali smo s njima. Morat ćemo biti pravi u svemu'
HIT IGRAČ NAM SE JAVIO IZ TOKIJA
/
Pred njim je izazov života; 'Poznajemo Mađare jako dobro, sparirali smo s njima. Morat ćemo biti pravi u svemu'
LUDI DAN U TOKIJU
/
Vaterpolisti poraženi, Maričić i Gorša bez medalje, Starčević izgubio u velikoj drami, Sandru završila na četvrtom mjestu
LUDI DAN U TOKIJU
/
Vaterpolisti poraženi, Maričić i Gorša bez medalje, Starčević izgubio u velikoj drami, Sandru završila na četvrtom mjestu
NAJBOLJI SVIH VREMENA
/
Grandiozni autoritet otkriva nam istinu o famoznom španjolskom specijalu ali i Hrvatskoj: 'Oni to danas nisu igrali ali jesu nešto drugo. Mi osciliramo na turniru'
NAJBOLJI SVIH VREMENA
/
Grandiozni autoritet otkriva nam istinu o famoznom španjolskom specijalu ali i Hrvatskoj: 'Oni to danas nisu igrali ali jesu nešto drugo. Mi osciliramo na turniru'
PAO SVJETSKI REKORD
/
Gorša ostvario najbolji olimpijski plasman, Maričić sjajan u debiju, zlato pripalo Kinezu
PAO SVJETSKI REKORD
/
Gorša ostvario najbolji olimpijski plasman, Maričić sjajan u debiju, zlato pripalo Kinezu
U ČETVRTFINALU OI NAS ČEKA PAKAO
/
Moćna Španjolska potopila Barakude i poslala ih u vaterpolsku noćnu moru: Nevjerojatni mladi Aguirre nas je uništio
U ČETVRTFINALU OI NAS ČEKA PAKAO
/
Moćna Španjolska potopila Barakude i poslala ih u vaterpolsku noćnu moru: Nevjerojatni mladi Aguirre nas je uništio
'NAPRAVIO JE NEMOGUĆ POTEZ'
/
Hrvat pojasnio razloge šokantnog poraza, njegov trener u nevjerici: 'Gorak okus u ustima'
'NAPRAVIO JE NEMOGUĆ POTEZ'
/
Hrvat pojasnio razloge šokantnog poraza, njegov trener u nevjerici: 'Gorak okus u ustima'
STRAH I NEIZVJESNOST
/
Prizori s tokijskog aerodroma, a posebno slučaj s bjeloruskom atletičarkom na OI-ju, uznemirili su mnoge
STRAH I NEIZVJESNOST
/
Prizori s tokijskog aerodroma, a posebno slučaj s bjeloruskom atletičarkom na OI-ju, uznemirili su mnoge
NAJEMOTIVNIJA PROSLAVA OI-A
/
Novi talijanski junak osvojio zlato na neviđeni način: Svaka riječ je suvišna
NAJEMOTIVNIJA PROSLAVA OI-A
/
Novi talijanski junak osvojio zlato na neviđeni način: Svaka riječ je suvišna
KRITIČARI NE PRESTAJU
/
Nakon divljanja Đokovića u Tokiju, oglasio se i Nadal: 'Čudno je da netko tako uspješan reagira na ovakav način'
KRITIČARI NE PRESTAJU
/
Nakon divljanja Đokovića u Tokiju, oglasio se i Nadal: 'Čudno je da netko tako uspješan reagira na ovakav način'
ITALIJA SLAVI JUNAKE
/
Malo tko je vjerovao u ovakvo čudo: 'Ne mogu vjerovati da sam osvojio olimpijsko zlato nakon Usaina Bolta, nevjerojatno...'
ITALIJA SLAVI JUNAKE
/
Malo tko je vjerovao u ovakvo čudo: 'Ne mogu vjerovati da sam osvojio olimpijsko zlato nakon Usaina Bolta, nevjerojatno...'
SKANDAL NA OLIMPIJSKIM IGRAMA
/
Drama na tokijskom aerodromu: 'Pomozite mi, upali su mi u sobu. Žele me oteti, neću nazad'
SKANDAL NA OLIMPIJSKIM IGRAMA
/
Drama na tokijskom aerodromu: 'Pomozite mi, upali su mi u sobu. Žele me oteti, neću nazad'
SVJETSKA SENZACIJA U KRALJEVSKOJ DISCIPLINI
/
Fantastični Talijan novi je najbrži čovjek na svijetu: Nitko ne može vjerovati što se dogodilo, Amerikanci u očaju, Bolt je dobio nasljednika
SVJETSKA SENZACIJA U KRALJEVSKOJ DISCIPLINI
/
Fantastični Talijan novi je najbrži čovjek na svijetu: Nitko ne može vjerovati što se dogodilo, Amerikanci u očaju, Bolt je dobio nasljednika
TO TUKA, MAJSTORE
/
Bosna i Hercegovina je u transu, njihov junak prva je priča najbizarnije utrke; 'On je ponos BiH'
TO TUKA, MAJSTORE
/
Bosna i Hercegovina je u transu, njihov junak prva je priča najbizarnije utrke; 'On je ponos BiH'
MOŽEMO BITI PONOSNI
/
Ovako je izgledao hrvatski sport u nedjelju na OI: S novom medaljom, prkosimo velesilama; Svi pričaju o nama
MOŽEMO BITI PONOSNI
/
Ovako je izgledao hrvatski sport u nedjelju na OI: S novom medaljom, prkosimo velesilama; Svi pričaju o nama
IMAMO NOVOG KRALJA
/
Prizori za pamćenje, trenutak za vječnost: Upoznajte čovjeka koji je naslijedio Usaina Bolta; Amerikanci si zbog jednog sad čupaju kosu
IMAMO NOVOG KRALJA
/
Prizori za pamćenje, trenutak za vječnost: Upoznajte čovjeka koji je naslijedio Usaina Bolta; Amerikanci si zbog jednog sad čupaju kosu
NA KRILIMA ČUDESNOG DONČIĆA
/
Nevjerojatna Slovenija pobijedila i Španjolsku i osudila ju na SAD u četvrtfinalu: Sad počinje pravo šamaranje, ovo su ti spektakularni parovi
NA KRILIMA ČUDESNOG DONČIĆA
/
Nevjerojatna Slovenija pobijedila i Španjolsku i osudila ju na SAD u četvrtfinalu: Sad počinje pravo šamaranje, ovo su ti spektakularni parovi
STIPANOVIĆ DOKAZAO KVALITETU
/
'Sve je ovdje abnormalno, nije moglo bolje od ovog srebra'
STIPANOVIĆ DOKAZAO KVALITETU
/
'Sve je ovdje abnormalno, nije moglo bolje od ovog srebra'
HRVATSKA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA
/
Pogledajte popis i raspored nastupa svih hrvatskih sportaša u Tokiju
HRVATSKA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA
/
Pogledajte popis i raspored nastupa svih hrvatskih sportaša u Tokiju
DOSTA RUŽNO
/
Poznati novinar izvrijeđao Đokovića nakon svega što je jučer napravio
DOSTA RUŽNO
/
Poznati novinar izvrijeđao Đokovića nakon svega što je jučer napravio
PRKOSIMO VELESILAMA
/
Hrvatska je odlična u ukupnom poretku nakon još jedne osvojene medalje
PRKOSIMO VELESILAMA
/
Hrvatska je odlična u ukupnom poretku nakon još jedne osvojene medalje
ZASLUŽIO JE
/
Evo koliko je Tonči Stipanović zaradio od olimpijskog srebra
ZASLUŽIO JE
/
Evo koliko je Tonči Stipanović zaradio od olimpijskog srebra
SREBRNI TONČI
/
Stipanović nakon utrke: 'Bilo mi je jako teško, a ne vjerujem da će nam dati da proslavimo...'
SREBRNI TONČI
/
Stipanović nakon utrke: 'Bilo mi je jako teško, a ne vjerujem da će nam dati da proslavimo...'
BRAVO, MAJSTORE
/
Hrvatska slavi novo olimpijsko odličje! Tonči Stipanović osvojio je srebro!
BRAVO, MAJSTORE
/
Hrvatska slavi novo olimpijsko odličje! Tonči Stipanović osvojio je srebro!
STANJE JE IZNIMNO TEŠKO
/
Hrvatski trener i dalje je u tokijskoj bolnici, nove informacije nisu dobre: Supruga i kćer mu dolaze u posjetu
STANJE JE IZNIMNO TEŠKO
/
Hrvatski trener i dalje je u tokijskoj bolnici, nove informacije nisu dobre: Supruga i kćer mu dolaze u posjetu
PREGLED 9. DANA OI
/
Moćne Barakude srušile Srbiju, Sandra najavila bitku za zlato, Pejčić bez finala; Elaine Thompson-Herah ispisala povijest
PREGLED 9. DANA OI
/
Moćne Barakude srušile Srbiju, Sandra najavila bitku za zlato, Pejčić bez finala; Elaine Thompson-Herah ispisala povijest
U KNINU OSVANUO OGROMAN TRANSPARENT
/
Poruka iz hrvatskog kraljevskog grada 'kninskoj kraljici' je jasna: Ove riječi naježit će mnoge, jer nas čine ponosnima
U KNINU OSVANUO OGROMAN TRANSPARENT
/
Poruka iz hrvatskog kraljevskog grada 'kninskoj kraljici' je jasna: Ove riječi naježit će mnoge, jer nas čine ponosnima
ZAMRZNUTI NA -35
/
SAD pregazile Češku: Durant prva priča; 'On je najbolja stvar koja se reprezentaciji dogodila ovog ljeta. Obvezao se igrati kako zna'
ZAMRZNUTI NA -35
/
SAD pregazile Češku: Durant prva priča; 'On je najbolja stvar koja se reprezentaciji dogodila ovog ljeta. Obvezao se igrati kako zna'
MA IMALI TKO JAČI
/
Braća koja nisu normalna, čudesni i hrabri Vukovarac s podvigom kakav se ne pamti, njihovi treneri: Oni su istinski junaci
MA IMALI TKO JAČI
/
Braća koja nisu normalna, čudesni i hrabri Vukovarac s podvigom kakav se ne pamti, njihovi treneri: Oni su istinski junaci
OTKRIO VELIKU ISTINU
/
Novak Đoković nakon šoka i novog razočaranja obratio se svojim Srbima: 'Ispričavam se svima koje sam razočarao'
OTKRIO VELIKU ISTINU
/
Novak Đoković nakon šoka i novog razočaranja obratio se svojim Srbima: 'Ispričavam se svima koje sam razočarao'
SENZACIONALNI HRVAT
/
On bi mogao obilježiti olimpijski turnir: 'Baš smo se protiv Srba dobro umorili ali ono, baš svi. Teško i zahtjevno je bilo'
SENZACIONALNI HRVAT
/
On bi mogao obilježiti olimpijski turnir: 'Baš smo se protiv Srba dobro umorili ali ono, baš svi. Teško i zahtjevno je bilo'
Oi 2020 | Stranica
1
Oi 2020 | Stranica
2
Oi 2020 | Stranica
3
Oi 2020 | Stranica
4
Oi 2020 | Stranica
5