Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Izbjeglice
'KRIJU KULTURU OD VLASTI'
/
Ruski običaj zaludio Beograd: 'Kupiš kartu, uđeš u nečiji stan i onda kreće zabava'
'KRIJU KULTURU OD VLASTI'
/
Ruski običaj zaludio Beograd: 'Kupiš kartu, uđeš u nečiji stan i onda kreće zabava'
'BOJIMO SE EKSPLOZIJE NEZADOVOLJSTVA'
/
Nikad napetije u najmoćnijoj zemlji EU-a: 'To je opasni koktel koji bi mogao utjecati na naglu promjenu raspoloženja'
'BOJIMO SE EKSPLOZIJE NEZADOVOLJSTVA'
/
Nikad napetije u najmoćnijoj zemlji EU-a: 'To je opasni koktel koji bi mogao utjecati na naglu promjenu raspoloženja'
NJIHOVIH 365 DANA U HRVATSKOJ
/
Svetlana, Tetiana i Inna za Net.hr otvorile dušu o godini u izbjeglištvu pa otkrile kakvo je stanje u Ukrajini: 'Navikli su na rat, mi to nismo mogle'
NJIHOVIH 365 DANA U HRVATSKOJ
/
Svetlana, Tetiana i Inna za Net.hr otvorile dušu o godini u izbjeglištvu pa otkrile kakvo je stanje u Ukrajini: 'Navikli su na rat, mi to nismo mogle'
'NAJBOLJI BRANIČ NA SVIJETU'
/
Joško Gvardiol se ošišao u salonu izbjeglice iz Egipta koji živi i radi u Zagrebu
'NAJBOLJI BRANIČ NA SVIJETU'
/
Joško Gvardiol se ošišao u salonu izbjeglice iz Egipta koji živi i radi u Zagrebu
DRAMA U PODRAVINI
/
Izbjeglice iz Ukrajine napuštaju grad u kojem su pronašli svoj zamjenski dom: 'Ne bi voljeli ispasti nezahvalni, ali…'
DRAMA U PODRAVINI
/
Izbjeglice iz Ukrajine napuštaju grad u kojem su pronašli svoj zamjenski dom: 'Ne bi voljeli ispasti nezahvalni, ali…'
NAŠ ŽIVOT U HRVATSKOJ
/
Nakon proživljenih ratnih strahota, život im se konačno posložio: 'Ne čujem se sa svojima, više od tri mjeseca nema signala...'
NAŠ ŽIVOT U HRVATSKOJ
/
Nakon proživljenih ratnih strahota, život im se konačno posložio: 'Ne čujem se sa svojima, više od tri mjeseca nema signala...'
'TO JOŠ NISMO IMALI PRILIKE VIDJETI'
/
Češka vraća provjere na granici sa Slovačkom: 'Velika većina tih ljudi želi u Njemačku'
'TO JOŠ NISMO IMALI PRILIKE VIDJETI'
/
Češka vraća provjere na granici sa Slovačkom: 'Velika većina tih ljudi želi u Njemačku'
UŽAS
/
Izbjeglička kriza u Nizozemskoj postaje sve teža: U sportskoj dvorani umrla tromjesečna beba
UŽAS
/
Izbjeglička kriza u Nizozemskoj postaje sve teža: U sportskoj dvorani umrla tromjesečna beba
KROV NAD GLAVOM I JOŠ PONEŠTO
/
Tip primio mladu Sofiju iz Ukrajine u svoju kuću, pa za 10 dana zbog nje napustio svoju ženu i djecu
KROV NAD GLAVOM I JOŠ PONEŠTO
/
Tip primio mladu Sofiju iz Ukrajine u svoju kuću, pa za 10 dana zbog nje napustio svoju ženu i djecu
Strava i užas
/
Tragedija na Kupi: Preminula dvojica migranata u pokušaju prelaska granice
Strava i užas
/
Tragedija na Kupi: Preminula dvojica migranata u pokušaju prelaska granice
Emotivna priča malenih Ukrajinaca
/
U Dubrovnik stigli s tetom: Malena Sofija želi postati plesačica, a Artem se nagledao stvari koje nijedan 14-godišnjak ne bi trebao vidjeti
Emotivna priča malenih Ukrajinaca
/
U Dubrovnik stigli s tetom: Malena Sofija želi postati plesačica, a Artem se nagledao stvari koje nijedan 14-godišnjak ne bi trebao vidjeti
pristižu izbjeglice
/
Na slovačkoj granici na dnevnoj razini dođe ih 10 do 12 000 Ukrajinaca: Postoji velika potreba za dječjim kolicima
pristižu izbjeglice
/
Na slovačkoj granici na dnevnoj razini dođe ih 10 do 12 000 Ukrajinaca: Postoji velika potreba za dječjim kolicima
bijeg od ratnih strahota
/
Rusi napadaju, oni bježe. Natalia je izbjegla iz Volnovahe i kaže: 'Rastrgana sam. Moram odvesti sina na sigurno...'
bijeg od ratnih strahota
/
Rusi napadaju, oni bježe. Natalia je izbjegla iz Volnovahe i kaže: 'Rastrgana sam. Moram odvesti sina na sigurno...'
Zbrinuti će još izbjeglica
/
U škveru zaposleno sedmero Ukrajinaca a poslodavac se pobrinuo za njihov prjevoz i smještaj
Zbrinuti će još izbjeglica
/
U škveru zaposleno sedmero Ukrajinaca a poslodavac se pobrinuo za njihov prjevoz i smještaj
Majka izbjeglica
/
Natalija Habelčenko: "Žene Rusije! Zaustavite svoje muškarce, svoje muževe i sinove"
Majka izbjeglica
/
Natalija Habelčenko: "Žene Rusije! Zaustavite svoje muškarce, svoje muževe i sinove"
56 000 izbjeglica
/
Latković: "Brojni vlakovi puni izbjeglica odlaze prema drugim Poljskim i Europskim gradovima"
56 000 izbjeglica
/
Latković: "Brojni vlakovi puni izbjeglica odlaze prema drugim Poljskim i Europskim gradovima"
Ukrajinske izbjeglice
/
Jelena iz Harkiva ima poruku za Putina: "Putine i tebi, tvojoj djeci i vojnicima želim isto. Da lutate po drugim državama kao što mi sad lutamo"
Ukrajinske izbjeglice
/
Jelena iz Harkiva ima poruku za Putina: "Putine i tebi, tvojoj djeci i vojnicima želim isto. Da lutate po drugim državama kao što mi sad lutamo"
Kiril i Erik
/
U Rijeku su došla dva dječaka sa svojim psom, kao ukrajinske izbjeglice, majka ih je stavila u auto s neznancima i ostala se boriti.
Kiril i Erik
/
U Rijeku su došla dva dječaka sa svojim psom, kao ukrajinske izbjeglice, majka ih je stavila u auto s neznancima i ostala se boriti.
Goran Latković uživo iz Poljske
/
Latković uživo iz Poljske: "Dosad je u Poljsku ušlo oko 300 000 izbjeglica"
Goran Latković uživo iz Poljske
/
Latković uživo iz Poljske: "Dosad je u Poljsku ušlo oko 300 000 izbjeglica"
12-ero smješteno
/
U Hrvatsku je stiglo više od 230 Ukrajinskih izbjeglica
12-ero smješteno
/
U Hrvatsku je stiglo više od 230 Ukrajinskih izbjeglica
Osmijeh za mir
/
Ukrajinske izbjeglice nalaze utočište u Poljskoj
Osmijeh za mir
/
Ukrajinske izbjeglice nalaze utočište u Poljskoj
ZBJEG PREMA EUROPI
/
Ljudi počeli pristizati na poljsku granicu, pobjegao je sa suprugom i djetetom: 'Jako me je strah...'
ZBJEG PREMA EUROPI
/
Ljudi počeli pristizati na poljsku granicu, pobjegao je sa suprugom i djetetom: 'Jako me je strah...'
'MIROLJUBIV SAM'
/
HDZ-ov načelnik se ispričao zbog gnjusnog komentara o premlaćivanju migranata
'MIROLJUBIV SAM'
/
HDZ-ov načelnik se ispričao zbog gnjusnog komentara o premlaćivanju migranata
PROTJERIVANJE IZ HRVATSKE
/
Objavljena mučna snimka: Maskirani fantomkama mlate izbjeglice. Čuju se bolni krikovi...
PROTJERIVANJE IZ HRVATSKE
/
Objavljena mučna snimka: Maskirani fantomkama mlate izbjeglice. Čuju se bolni krikovi...
Teške priče
/
Potraga donosi priču o iranskoj obitelji koja je nakon 20 neuspješnih pokušaja dobila priliku zatražiti azil
Teške priče
/
Potraga donosi priču o iranskoj obitelji koja je nakon 20 neuspješnih pokušaja dobila priliku zatražiti azil
Izbjeglice iz Afganistana u Hrvatskoj: kakav im je život ovdje?
Izbjeglice iz Afganistana u Hrvatskoj: kakav im je život ovdje?
'SLIJEDI VAL IZBJEGLICA, MOŽDA KROZ HRVATSKU'
/
Pentagon upozorava da su tisuće ljudi na aerodromu u Kabulu suočene s neposrednim prijetnjama
'SLIJEDI VAL IZBJEGLICA, MOŽDA KROZ HRVATSKU'
/
Pentagon upozorava da su tisuće ljudi na aerodromu u Kabulu suočene s neposrednim prijetnjama
IZAZVAO LAVINU REAKCIJA
/
Janša: 'Ako se žene mogu organizirati i boriti protiv talibana, onda bi to trebali i muškarci'
IZAZVAO LAVINU REAKCIJA
/
Janša: 'Ako se žene mogu organizirati i boriti protiv talibana, onda bi to trebali i muškarci'
AZILANTI U HRVATSKOJ
/
Afganistanci, Iranci, Sirijci, Iračani, Turci... Evo tko najčešće dobije azil kod nas
AZILANTI U HRVATSKOJ
/
Afganistanci, Iranci, Sirijci, Iračani, Turci... Evo tko najčešće dobije azil kod nas