Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Hrvatske Škole
UKRAJINCI U ŠKOLI
/
Kako je ukrajinskoj djeci u hrvatskim školama? Otac im je ostao na ratištu, a one će za njega nanizati petice
UKRAJINCI U ŠKOLI
/
Kako je ukrajinskoj djeci u hrvatskim školama? Otac im je ostao na ratištu, a one će za njega nanizati petice
NEKE IPAK RADE PO MODELU C
/
Drugo polugodište u velikoj većini škola kreće nastavom u učionicama: Evo kakve su epidemiološke mjere
NEKE IPAK RADE PO MODELU C
/
Drugo polugodište u velikoj većini škola kreće nastavom u učionicama: Evo kakve su epidemiološke mjere
KAKO ĆE SVE FUNKCIONIRATI?
/
Fuchs najavio da se uvode covid-potvrde u škole, ali od utorka: 'Cijepio sam se trećom dozom!'
KAKO ĆE SVE FUNKCIONIRATI?
/
Fuchs najavio da se uvode covid-potvrde u škole, ali od utorka: 'Cijepio sam se trećom dozom!'
'DOĆI ĆE DO POBUNE'
/
Prosvjetari ogorčeni covid-potvrdama u školama: 'Mi smo na udaru, a kafići ne'
'DOĆI ĆE DO POBUNE'
/
Prosvjetari ogorčeni covid-potvrdama u školama: 'Mi smo na udaru, a kafići ne'
UKLJUČILA SE I POLICIJA
/
Otac iz Krapinskih toplica ljutit jer sinu koji ne nosi masku ne daju na nastavu: 'Smeta njegovu disanju'
UKLJUČILA SE I POLICIJA
/
Otac iz Krapinskih toplica ljutit jer sinu koji ne nosi masku ne daju na nastavu: 'Smeta njegovu disanju'
HRVATSKA
/
Iako u Hrvatskoj postoje škole koje rade u tri smjene, Ministarstvo ima drugačij plan. Ispitali smo koje su prednosti jednosmjenske nastave
HRVATSKA
/
Iako u Hrvatskoj postoje škole koje rade u tri smjene, Ministarstvo ima drugačij plan. Ispitali smo koje su prednosti jednosmjenske nastave
JOKIĆ PREDSTAVIO REZULTATE
/
Pandemija je izrazito negativno utjecala na učenike, maske su veliki problem: 'Nužno je držati škole otvorenima!'
JOKIĆ PREDSTAVIO REZULTATE
/
Pandemija je izrazito negativno utjecala na učenike, maske su veliki problem: 'Nužno je držati škole otvorenima!'
AUSTRIJSKI MATURANT OTKRIO DETALJE
/
'Djevojke misle da su im u pića ubačene 'knockout kapi'. Onda bi legli s njima u krevet i dirali ih. Nisu navele hrvatske zaštitare'
AUSTRIJSKI MATURANT OTKRIO DETALJE
/
'Djevojke misle da su im u pića ubačene 'knockout kapi'. Onda bi legli s njima u krevet i dirali ih. Nisu navele hrvatske zaštitare'
SUMRAK HRVATSKOG ŠKOLSTVA?
/
Sve je manje učenika u školama, nedostaje stručnih nastavnika - spremaju se hitne 'vatrogasne mjere'!
SUMRAK HRVATSKOG ŠKOLSTVA?
/
Sve je manje učenika u školama, nedostaje stručnih nastavnika - spremaju se hitne 'vatrogasne mjere'!