Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Gospodin Savršeni
SP Rukomet
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
SP u rukometu 2025
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Ljubav je na selu
Superstar
Gospodin Savršeni
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Gospodin Savršeni
SP Rukomet
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Danijel Subašić
TRI VRATARSKE LEGENDE
/
Nakon utakmice protiv Portugala uslikana povijesna fotografija
TRI VRATARSKE LEGENDE
/
Nakon utakmice protiv Portugala uslikana povijesna fotografija
raznježio i ivana
/
Subašić objavio preslatku fotku sina u Rakitićevom dresu: 'Tata, ja sam Raketa'
raznježio i ivana
/
Subašić objavio preslatku fotku sina u Rakitićevom dresu: 'Tata, ja sam Raketa'
ZAŠTO BOŽE, ZAŠTO
/
Dalića je pogodila nova loša vijest: Povukao je jedini logičan potez; Baš nema kraja pehovima u taboru Vatrenih
ZAŠTO BOŽE, ZAŠTO
/
Dalića je pogodila nova loša vijest: Povukao je jedini logičan potez; Baš nema kraja pehovima u taboru Vatrenih
DANIJEL SUBAŠIĆ
/
Ma, to je to: Slavni Zadranin otkrio sveti gral uspjeha Vatrenih; 'Najbitnije je jedno i na to stvarno pazimo'
DANIJEL SUBAŠIĆ
/
Ma, to je to: Slavni Zadranin otkrio sveti gral uspjeha Vatrenih; 'Najbitnije je jedno i na to stvarno pazimo'
DOJAM S OPUS ARENE
/
Bez obzira na glupi poraz protiv Turaka, nema nikakve drame: Sve je, kao i uvijek, u našim rukama
DOJAM S OPUS ARENE
/
Bez obzira na glupi poraz protiv Turaka, nema nikakve drame: Sve je, kao i uvijek, u našim rukama
NOVO-STARO POJAČANJE
/
Dalić u reprezentaciju vratio još jednog junaka iz Rusije: 'Istinski me raduje ponovno biti među Vatrenima'
NOVO-STARO POJAČANJE
/
Dalić u reprezentaciju vratio još jednog junaka iz Rusije: 'Istinski me raduje ponovno biti među Vatrenima'
ŠOK I NEVJERICA
/
Srbi zgroženi priznanjem: 'Slušao je Thompsona, suigrač nije mogao vjerovati!'
ŠOK I NEVJERICA
/
Srbi zgroženi priznanjem: 'Slušao je Thompsona, suigrač nije mogao vjerovati!'
BIVŠI SUIGRAČI
/
Subašić se emotivnom porukom oprostio od Hajduka, Mbappe mu napisao komentar na hrvatskom
BIVŠI SUIGRAČI
/
Subašić se emotivnom porukom oprostio od Hajduka, Mbappe mu napisao komentar na hrvatskom
OPROŠTAJ LEGENDE
/
Torcida je ovom porukom ispratila Danijela Subašića u mirovinu, pazite što su mu napisali
OPROŠTAJ LEGENDE
/
Torcida je ovom porukom ispratila Danijela Subašića u mirovinu, pazite što su mu napisali
OVO SE NE ZABORAVLJA
/
Posljednji ples legendarnog Subašića: Ovako je razveselio milijune Hrvata tijekom Svjetskog prvenstva
OVO SE NE ZABORAVLJA
/
Posljednji ples legendarnog Subašića: Ovako je razveselio milijune Hrvata tijekom Svjetskog prvenstva
KRAJ ERE
/
Sljedeća utakmica Hajduka bit će posljednja u karijeri apsolutne legende: 'Jedan je od lidera, zaslužio je dostojanstven oproštaj'
KRAJ ERE
/
Sljedeća utakmica Hajduka bit će posljednja u karijeri apsolutne legende: 'Jedan je od lidera, zaslužio je dostojanstven oproštaj'
VATRENA HOBOTNICA
/
U Rusiji je postao junak nacije, a sada je donio tešku odluku: Poznato kada Subašić odlazi u mirovinu?
VATRENA HOBOTNICA
/
U Rusiji je postao junak nacije, a sada je donio tešku odluku: Poznato kada Subašić odlazi u mirovinu?
TUŽNA OBLJETNICA
/
Legendarni Vatreni se na poseban datum javio emotivnom objavom: 'Fališ mi da me ono po svom pošalješ u pm...'
TUŽNA OBLJETNICA
/
Legendarni Vatreni se na poseban datum javio emotivnom objavom: 'Fališ mi da me ono po svom pošalješ u pm...'
JAKO EMOTIVNO
/
Subašić se psovkom oprostio od Lovrena: 'Deki, kapa do poda. Moj veliki pozitivni luđače...'
JAKO EMOTIVNO
/
Subašić se psovkom oprostio od Lovrena: 'Deki, kapa do poda. Moj veliki pozitivni luđače...'
PRESLATKO!
/
Subašić pokazao kako se navijalo u njegovom domu: Fotkao je dvogodišnjeg sina u Livakovićevom dresu
PRESLATKO!
/
Subašić pokazao kako se navijalo u njegovom domu: Fotkao je dvogodišnjeg sina u Livakovićevom dresu
'ŠTO BUDE BIT ĆE'
/
Junak iz Rusije otkrio što mu je prolazilo kroz glavu dok je branio penale, a o Brazilu kaže: 'Straha nema'
'ŠTO BUDE BIT ĆE'
/
Junak iz Rusije otkrio što mu je prolazilo kroz glavu dok je branio penale, a o Brazilu kaže: 'Straha nema'
ZAUVIJEK U SRCIMA
/
Suba se prisjetio svojeg velikog prijatelja i tragično stradalog Hrvoja u emotivnoj objavi: 'Sretan rođendan, Zadarsko srce'
ZAUVIJEK U SRCIMA
/
Suba se prisjetio svojeg velikog prijatelja i tragično stradalog Hrvoja u emotivnoj objavi: 'Sretan rođendan, Zadarsko srce'
BIZARAN RAZLOG
/
Vratar Hajduka podijelio zanimljivu priču na Instagramu, mladi talent ostao na Poljudu zbog PlayStationa?
BIZARAN RAZLOG
/
Vratar Hajduka podijelio zanimljivu priču na Instagramu, mladi talent ostao na Poljudu zbog PlayStationa?
PROŠLO JE 14 GODINA
/
Prekrasna akcija u Zadru: Pokrenut će se turnir 'Hrvoje Ćustić' u znak sjećanja na nesretno stradalog nogometaša
PROŠLO JE 14 GODINA
/
Prekrasna akcija u Zadru: Pokrenut će se turnir 'Hrvoje Ćustić' u znak sjećanja na nesretno stradalog nogometaša
RUKE U ZRAK
/
Eduoka je ponijelo, Subašića i Lovru isto: Ovako feštaju i zezaju se hajdukovci; 'Joooj di si bio mali, e'
RUKE U ZRAK
/
Eduoka je ponijelo, Subašića i Lovru isto: Ovako feštaju i zezaju se hajdukovci; 'Joooj di si bio mali, e'
'BAGUDINE REUNITED'
/
Okupilo se staro društvo na Livijevoj svadbi pa pošteno proslavilo: Nećete vjerovati što naš Luka drži u ruci
'BAGUDINE REUNITED'
/
Okupilo se staro društvo na Livijevoj svadbi pa pošteno proslavilo: Nećete vjerovati što naš Luka drži u ruci
REAKCIJA S MAKSIMIRA
/
Stigla zanimljiva poruka iz Dinama. Modri nezadovoljni kaznom za Livaju i Subašića: 'Mislimo da je preblaga, evo i zašto'
REAKCIJA S MAKSIMIRA
/
Stigla zanimljiva poruka iz Dinama. Modri nezadovoljni kaznom za Livaju i Subašića: 'Mislimo da je preblaga, evo i zašto'
HAJDUKOVCI MOGU ODAHNUTI
/
Mnogi vjerojatno nisu ni svjesni što je prijetilo Livaji i Subašiću, evo kakvu su kaznu mogli dobiti da se nisu 'posuli pepelom'
HAJDUKOVCI MOGU ODAHNUTI
/
Mnogi vjerojatno nisu ni svjesni što je prijetilo Livaji i Subašiću, evo kakvu su kaznu mogli dobiti da se nisu 'posuli pepelom'
PALA ODLUKA
/
Livaja i Subašić kažnjeni zbog pjevanja 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to'
PALA ODLUKA
/
Livaja i Subašić kažnjeni zbog pjevanja 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to'
'AKO KAZNE LIVAJU I SUBAŠIĆA, ONDA MOGU I SVE NAS'
/
Dambrauskas izašao pred novinare: 'I ja sam pjevao to u autobusu. Zar zbog toga mrzim nekog? Pjevam i ne mislim'
'AKO KAZNE LIVAJU I SUBAŠIĆA, ONDA MOGU I SVE NAS'
/
Dambrauskas izašao pred novinare: 'I ja sam pjevao to u autobusu. Zar zbog toga mrzim nekog? Pjevam i ne mislim'
ISCRPNA OBJAVA NA INSTAGRAMU
/
Subašić se oglasio prvi put nakon pjevanja pogrdne pjesme o Dinamu: 'Sitne duše su se prodale za 200 kuna'
ISCRPNA OBJAVA NA INSTAGRAMU
/
Subašić se oglasio prvi put nakon pjevanja pogrdne pjesme o Dinamu: 'Sitne duše su se prodale za 200 kuna'
ŠTO BI MU TO TREBALO ZNAČITI?
/
Livaja se oglasio prvi put nakon pjevanja pogrdne pjesme. Objavio je zanimljivu fotografiju na Facebooku
ŠTO BI MU TO TREBALO ZNAČITI?
/
Livaja se oglasio prvi put nakon pjevanja pogrdne pjesme. Objavio je zanimljivu fotografiju na Facebooku
POKRENUT JE POSTUPAK
/
Marko Livaja i Danijel Subašić prijavljeni su disciplinskom sucu Prve HNL
POKRENUT JE POSTUPAK
/
Marko Livaja i Danijel Subašić prijavljeni su disciplinskom sucu Prve HNL
VATRENI I EX-VATRENI
/
Pojavila se nova snimka i još je gora. Pogledajte kako Livaja i Subašić pjevaju: 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to'
VATRENI I EX-VATRENI
/
Pojavila se nova snimka i još je gora. Pogledajte kako Livaja i Subašić pjevaju: 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to'
PROBLEMI NA POLJUDU
/
Loše vijesti iza navijače Hajduka, Bijeli za derbi ostali bez kapetana
PROBLEMI NA POLJUDU
/
Loše vijesti iza navijače Hajduka, Bijeli za derbi ostali bez kapetana
KAKVI KRALJEVI
/
Jeste vidjeli što je Suba napravio Raketi u prijenosu UŽIVO? 'Nemoj pričati gluposti tu na televiziji'
KAKVI KRALJEVI
/
Jeste vidjeli što je Suba napravio Raketi u prijenosu UŽIVO? 'Nemoj pričati gluposti tu na televiziji'
KRASNA GESTA
/
Hajdukovci pokazali veliko srce, Livaja oduševio jednog dječaka
KRASNA GESTA
/
Hajdukovci pokazali veliko srce, Livaja oduševio jednog dječaka
DOK SVIRA RADIO....
/
Bivši Vatreni naklonio se Pašaliću nakon gola na Old Traffordu, veznjak jednom riječju prokomentirao bolan poraz
DOK SVIRA RADIO....
/
Bivši Vatreni naklonio se Pašaliću nakon gola na Old Traffordu, veznjak jednom riječju prokomentirao bolan poraz
HAJDUK U ZADRU
/
Bijeli na Stanovima nisu gostovali od 2015.; Jakobušić i Subašić položili cvijeće na grob Hrvoja Ćustića
HAJDUK U ZADRU
/
Bijeli na Stanovima nisu gostovali od 2015.; Jakobušić i Subašić položili cvijeće na grob Hrvoja Ćustića
Sport
/
Hajduk nastavlja s pojačavanjem momčadi
Sport
/
Hajduk nastavlja s pojačavanjem momčadi
U SPLITU SE STVARA NEŠTO VELIKO
/
U manje od 24 sata dvije bombe s Poljuda, Dalmacija u transu: Nikoličius šokirao čitav HNL; 'Prijatelju, nisam čarobnjak'
U SPLITU SE STVARA NEŠTO VELIKO
/
U manje od 24 sata dvije bombe s Poljuda, Dalmacija u transu: Nikoličius šokirao čitav HNL; 'Prijatelju, nisam čarobnjak'
POTPISAN UGOVOR
/
Legendarni golman hrvatske reprezentacije Danijel Subašić vratio se u Hajduk
POTPISAN UGOVOR
/
Legendarni golman hrvatske reprezentacije Danijel Subašić vratio se u Hajduk
SUBAŠIĆ I MELNJAK NA POLJUDU
/
Bivši Vatreni briljirao odgovorom na pitanje koje sve zanima: 'Prijatelju, nisam čarobnjak da to znam....'
SUBAŠIĆ I MELNJAK NA POLJUDU
/
Bivši Vatreni briljirao odgovorom na pitanje koje sve zanima: 'Prijatelju, nisam čarobnjak da to znam....'