Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Danijel Subašić
TRI VRATARSKE LEGENDE
/
Nakon utakmice protiv Portugala uslikana povijesna fotografija
TRI VRATARSKE LEGENDE
/
Nakon utakmice protiv Portugala uslikana povijesna fotografija
raznježio i ivana
/
Subašić objavio preslatku fotku sina u Rakitićevom dresu: 'Tata, ja sam Raketa'
raznježio i ivana
/
Subašić objavio preslatku fotku sina u Rakitićevom dresu: 'Tata, ja sam Raketa'
ZAŠTO BOŽE, ZAŠTO
/
Dalića je pogodila nova loša vijest: Povukao je jedini logičan potez; Baš nema kraja pehovima u taboru Vatrenih
ZAŠTO BOŽE, ZAŠTO
/
Dalića je pogodila nova loša vijest: Povukao je jedini logičan potez; Baš nema kraja pehovima u taboru Vatrenih
DANIJEL SUBAŠIĆ
/
Ma, to je to: Slavni Zadranin otkrio sveti gral uspjeha Vatrenih; 'Najbitnije je jedno i na to stvarno pazimo'
DANIJEL SUBAŠIĆ
/
Ma, to je to: Slavni Zadranin otkrio sveti gral uspjeha Vatrenih; 'Najbitnije je jedno i na to stvarno pazimo'
DOJAM S OPUS ARENE
/
Bez obzira na glupi poraz protiv Turaka, nema nikakve drame: Sve je, kao i uvijek, u našim rukama
DOJAM S OPUS ARENE
/
Bez obzira na glupi poraz protiv Turaka, nema nikakve drame: Sve je, kao i uvijek, u našim rukama
NOVO-STARO POJAČANJE
/
Dalić u reprezentaciju vratio još jednog junaka iz Rusije: 'Istinski me raduje ponovno biti među Vatrenima'
NOVO-STARO POJAČANJE
/
Dalić u reprezentaciju vratio još jednog junaka iz Rusije: 'Istinski me raduje ponovno biti među Vatrenima'
ŠOK I NEVJERICA
/
Srbi zgroženi priznanjem: 'Slušao je Thompsona, suigrač nije mogao vjerovati!'
ŠOK I NEVJERICA
/
Srbi zgroženi priznanjem: 'Slušao je Thompsona, suigrač nije mogao vjerovati!'
BIVŠI SUIGRAČI
/
Subašić se emotivnom porukom oprostio od Hajduka, Mbappe mu napisao komentar na hrvatskom
BIVŠI SUIGRAČI
/
Subašić se emotivnom porukom oprostio od Hajduka, Mbappe mu napisao komentar na hrvatskom
OPROŠTAJ LEGENDE
/
Torcida je ovom porukom ispratila Danijela Subašića u mirovinu, pazite što su mu napisali
OPROŠTAJ LEGENDE
/
Torcida je ovom porukom ispratila Danijela Subašića u mirovinu, pazite što su mu napisali
OVO SE NE ZABORAVLJA
/
Posljednji ples legendarnog Subašića: Ovako je razveselio milijune Hrvata tijekom Svjetskog prvenstva
OVO SE NE ZABORAVLJA
/
Posljednji ples legendarnog Subašića: Ovako je razveselio milijune Hrvata tijekom Svjetskog prvenstva
KRAJ ERE
/
Sljedeća utakmica Hajduka bit će posljednja u karijeri apsolutne legende: 'Jedan je od lidera, zaslužio je dostojanstven oproštaj'
KRAJ ERE
/
Sljedeća utakmica Hajduka bit će posljednja u karijeri apsolutne legende: 'Jedan je od lidera, zaslužio je dostojanstven oproštaj'
VATRENA HOBOTNICA
/
U Rusiji je postao junak nacije, a sada je donio tešku odluku: Poznato kada Subašić odlazi u mirovinu?
VATRENA HOBOTNICA
/
U Rusiji je postao junak nacije, a sada je donio tešku odluku: Poznato kada Subašić odlazi u mirovinu?
TUŽNA OBLJETNICA
/
Legendarni Vatreni se na poseban datum javio emotivnom objavom: 'Fališ mi da me ono po svom pošalješ u pm...'
TUŽNA OBLJETNICA
/
Legendarni Vatreni se na poseban datum javio emotivnom objavom: 'Fališ mi da me ono po svom pošalješ u pm...'
JAKO EMOTIVNO
/
Subašić se psovkom oprostio od Lovrena: 'Deki, kapa do poda. Moj veliki pozitivni luđače...'
JAKO EMOTIVNO
/
Subašić se psovkom oprostio od Lovrena: 'Deki, kapa do poda. Moj veliki pozitivni luđače...'
PRESLATKO!
/
Subašić pokazao kako se navijalo u njegovom domu: Fotkao je dvogodišnjeg sina u Livakovićevom dresu
PRESLATKO!
/
Subašić pokazao kako se navijalo u njegovom domu: Fotkao je dvogodišnjeg sina u Livakovićevom dresu
'ŠTO BUDE BIT ĆE'
/
Junak iz Rusije otkrio što mu je prolazilo kroz glavu dok je branio penale, a o Brazilu kaže: 'Straha nema'
'ŠTO BUDE BIT ĆE'
/
Junak iz Rusije otkrio što mu je prolazilo kroz glavu dok je branio penale, a o Brazilu kaže: 'Straha nema'
ZAUVIJEK U SRCIMA
/
Suba se prisjetio svojeg velikog prijatelja i tragično stradalog Hrvoja u emotivnoj objavi: 'Sretan rođendan, Zadarsko srce'
ZAUVIJEK U SRCIMA
/
Suba se prisjetio svojeg velikog prijatelja i tragično stradalog Hrvoja u emotivnoj objavi: 'Sretan rođendan, Zadarsko srce'
BIZARAN RAZLOG
/
Vratar Hajduka podijelio zanimljivu priču na Instagramu, mladi talent ostao na Poljudu zbog PlayStationa?
BIZARAN RAZLOG
/
Vratar Hajduka podijelio zanimljivu priču na Instagramu, mladi talent ostao na Poljudu zbog PlayStationa?
PROŠLO JE 14 GODINA
/
Prekrasna akcija u Zadru: Pokrenut će se turnir 'Hrvoje Ćustić' u znak sjećanja na nesretno stradalog nogometaša
PROŠLO JE 14 GODINA
/
Prekrasna akcija u Zadru: Pokrenut će se turnir 'Hrvoje Ćustić' u znak sjećanja na nesretno stradalog nogometaša
RUKE U ZRAK
/
Eduoka je ponijelo, Subašića i Lovru isto: Ovako feštaju i zezaju se hajdukovci; 'Joooj di si bio mali, e'
RUKE U ZRAK
/
Eduoka je ponijelo, Subašića i Lovru isto: Ovako feštaju i zezaju se hajdukovci; 'Joooj di si bio mali, e'
'BAGUDINE REUNITED'
/
Okupilo se staro društvo na Livijevoj svadbi pa pošteno proslavilo: Nećete vjerovati što naš Luka drži u ruci
'BAGUDINE REUNITED'
/
Okupilo se staro društvo na Livijevoj svadbi pa pošteno proslavilo: Nećete vjerovati što naš Luka drži u ruci
REAKCIJA S MAKSIMIRA
/
Stigla zanimljiva poruka iz Dinama. Modri nezadovoljni kaznom za Livaju i Subašića: 'Mislimo da je preblaga, evo i zašto'
REAKCIJA S MAKSIMIRA
/
Stigla zanimljiva poruka iz Dinama. Modri nezadovoljni kaznom za Livaju i Subašića: 'Mislimo da je preblaga, evo i zašto'
HAJDUKOVCI MOGU ODAHNUTI
/
Mnogi vjerojatno nisu ni svjesni što je prijetilo Livaji i Subašiću, evo kakvu su kaznu mogli dobiti da se nisu 'posuli pepelom'
HAJDUKOVCI MOGU ODAHNUTI
/
Mnogi vjerojatno nisu ni svjesni što je prijetilo Livaji i Subašiću, evo kakvu su kaznu mogli dobiti da se nisu 'posuli pepelom'
PALA ODLUKA
/
Livaja i Subašić kažnjeni zbog pjevanja 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to'
PALA ODLUKA
/
Livaja i Subašić kažnjeni zbog pjevanja 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to'
'AKO KAZNE LIVAJU I SUBAŠIĆA, ONDA MOGU I SVE NAS'
/
Dambrauskas izašao pred novinare: 'I ja sam pjevao to u autobusu. Zar zbog toga mrzim nekog? Pjevam i ne mislim'
'AKO KAZNE LIVAJU I SUBAŠIĆA, ONDA MOGU I SVE NAS'
/
Dambrauskas izašao pred novinare: 'I ja sam pjevao to u autobusu. Zar zbog toga mrzim nekog? Pjevam i ne mislim'
ISCRPNA OBJAVA NA INSTAGRAMU
/
Subašić se oglasio prvi put nakon pjevanja pogrdne pjesme o Dinamu: 'Sitne duše su se prodale za 200 kuna'
ISCRPNA OBJAVA NA INSTAGRAMU
/
Subašić se oglasio prvi put nakon pjevanja pogrdne pjesme o Dinamu: 'Sitne duše su se prodale za 200 kuna'
ŠTO BI MU TO TREBALO ZNAČITI?
/
Livaja se oglasio prvi put nakon pjevanja pogrdne pjesme. Objavio je zanimljivu fotografiju na Facebooku
ŠTO BI MU TO TREBALO ZNAČITI?
/
Livaja se oglasio prvi put nakon pjevanja pogrdne pjesme. Objavio je zanimljivu fotografiju na Facebooku
POKRENUT JE POSTUPAK
/
Marko Livaja i Danijel Subašić prijavljeni su disciplinskom sucu Prve HNL
POKRENUT JE POSTUPAK
/
Marko Livaja i Danijel Subašić prijavljeni su disciplinskom sucu Prve HNL
VATRENI I EX-VATRENI
/
Pojavila se nova snimka i još je gora. Pogledajte kako Livaja i Subašić pjevaju: 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to'
VATRENI I EX-VATRENI
/
Pojavila se nova snimka i još je gora. Pogledajte kako Livaja i Subašić pjevaju: 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to'
PROBLEMI NA POLJUDU
/
Loše vijesti iza navijače Hajduka, Bijeli za derbi ostali bez kapetana
PROBLEMI NA POLJUDU
/
Loše vijesti iza navijače Hajduka, Bijeli za derbi ostali bez kapetana
KAKVI KRALJEVI
/
Jeste vidjeli što je Suba napravio Raketi u prijenosu UŽIVO? 'Nemoj pričati gluposti tu na televiziji'
KAKVI KRALJEVI
/
Jeste vidjeli što je Suba napravio Raketi u prijenosu UŽIVO? 'Nemoj pričati gluposti tu na televiziji'
KRASNA GESTA
/
Hajdukovci pokazali veliko srce, Livaja oduševio jednog dječaka
KRASNA GESTA
/
Hajdukovci pokazali veliko srce, Livaja oduševio jednog dječaka
DOK SVIRA RADIO....
/
Bivši Vatreni naklonio se Pašaliću nakon gola na Old Traffordu, veznjak jednom riječju prokomentirao bolan poraz
DOK SVIRA RADIO....
/
Bivši Vatreni naklonio se Pašaliću nakon gola na Old Traffordu, veznjak jednom riječju prokomentirao bolan poraz
HAJDUK U ZADRU
/
Bijeli na Stanovima nisu gostovali od 2015.; Jakobušić i Subašić položili cvijeće na grob Hrvoja Ćustića
HAJDUK U ZADRU
/
Bijeli na Stanovima nisu gostovali od 2015.; Jakobušić i Subašić položili cvijeće na grob Hrvoja Ćustića
Sport
/
Hajduk nastavlja s pojačavanjem momčadi
Sport
/
Hajduk nastavlja s pojačavanjem momčadi
U SPLITU SE STVARA NEŠTO VELIKO
/
U manje od 24 sata dvije bombe s Poljuda, Dalmacija u transu: Nikoličius šokirao čitav HNL; 'Prijatelju, nisam čarobnjak'
U SPLITU SE STVARA NEŠTO VELIKO
/
U manje od 24 sata dvije bombe s Poljuda, Dalmacija u transu: Nikoličius šokirao čitav HNL; 'Prijatelju, nisam čarobnjak'
POTPISAN UGOVOR
/
Legendarni golman hrvatske reprezentacije Danijel Subašić vratio se u Hajduk
POTPISAN UGOVOR
/
Legendarni golman hrvatske reprezentacije Danijel Subašić vratio se u Hajduk
SUBAŠIĆ I MELNJAK NA POLJUDU
/
Bivši Vatreni briljirao odgovorom na pitanje koje sve zanima: 'Prijatelju, nisam čarobnjak da to znam....'
SUBAŠIĆ I MELNJAK NA POLJUDU
/
Bivši Vatreni briljirao odgovorom na pitanje koje sve zanima: 'Prijatelju, nisam čarobnjak da to znam....'