Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Covid-19
STOŽER OBJAVIO BROJKE
/
Danas imamo 319 novozaraženih i 11 preminulih; Na respiratoru je 119 pacijenata
STOŽER OBJAVIO BROJKE
/
Danas imamo 319 novozaraženih i 11 preminulih; Na respiratoru je 119 pacijenata
'NISMO GLUMCI. OVO NIJE SCENARIJ!'
/
Mučna ispovijed tinjedžerke koja je teško oboljela od covida: 'Bila sam toliko uplašena, vrištala sam i mislila sam da ću umrijeti'
'NISMO GLUMCI. OVO NIJE SCENARIJ!'
/
Mučna ispovijed tinjedžerke koja je teško oboljela od covida: 'Bila sam toliko uplašena, vrištala sam i mislila sam da ću umrijeti'
'OVO SADA MIJENJA PRAKSU'
/
Opasni ugrušci mogući čak i uz umjerene simptome covida! Nasreću, otkriveno je što pomaže u tom slučaju
'OVO SADA MIJENJA PRAKSU'
/
Opasni ugrušci mogući čak i uz umjerene simptome covida! Nasreću, otkriveno je što pomaže u tom slučaju
'NEMA HRABROSTI, IMA BOLESTI'
/
Jadranka Kosor zaprepaštena brojem zaraženih, ali i nedostatkom mjera: 'Zastrašujuće. Bez kontrole, bez maski se baulja posvuda...'
'NEMA HRABROSTI, IMA BOLESTI'
/
Jadranka Kosor zaprepaštena brojem zaraženih, ali i nedostatkom mjera: 'Zastrašujuće. Bez kontrole, bez maski se baulja posvuda...'
OVO NIJE DOBRO...
/
U Hrvatskoj danas više od 2000 novozaraženih. Toliko ih nismo imali od svibnja. Preminulo je 27 osoba
OVO NIJE DOBRO...
/
U Hrvatskoj danas više od 2000 novozaraženih. Toliko ih nismo imali od svibnja. Preminulo je 27 osoba
'NALAZIMO SE NA BOJNOM POLJU'
/
Srbija je novo svjetsko žarište Covida-19: Kafići prepuni, a restrikcije gotovo nikakve - žive u okrutnoj iluziji
'NALAZIMO SE NA BOJNOM POLJU'
/
Srbija je novo svjetsko žarište Covida-19: Kafići prepuni, a restrikcije gotovo nikakve - žive u okrutnoj iluziji
PUCA OD ZDRAVLJA
/
Dakle, ovo ne bi ni Monty Pythonovci smislili: Pronašli su iscjeliteljicu koja covid liječi pištoljem!
PUCA OD ZDRAVLJA
/
Dakle, ovo ne bi ni Monty Pythonovci smislili: Pronašli su iscjeliteljicu koja covid liječi pištoljem!
NA KORAK DO LIJEKA
/
Tableta koja liječi covid uskoro dostupna, evo što to znači za cijepljenje: 'Ovo bi moglo biti revolucionarno!'
NA KORAK DO LIJEKA
/
Tableta koja liječi covid uskoro dostupna, evo što to znači za cijepljenje: 'Ovo bi moglo biti revolucionarno!'
SVE NEOBIČNIJI SIMPTOMI
/
Ljudi se žale na 'najgoru prehladu u životu', ali iza toga možda stoji - covid! Obratite pažnju na ovih pet stvari
SVE NEOBIČNIJI SIMPTOMI
/
Ljudi se žale na 'najgoru prehladu u životu', ali iza toga možda stoji - covid! Obratite pažnju na ovih pet stvari
'ŠOKIRALI SU ME REZULTATI PRETRAGA'
/
Hrvatska liječnica ispričala detalje svoje teške borbe s covidom: 'Otkrilo se da imam vodu oko srca'
'ŠOKIRALI SU ME REZULTATI PRETRAGA'
/
Hrvatska liječnica ispričala detalje svoje teške borbe s covidom: 'Otkrilo se da imam vodu oko srca'
WUHANSKI, ALFA, DELTA...
/
Evo kako dosadašnji sojevi koronavirusa utječu na djecu i je li posljednji, najzarazniji, za njih i - najopasniji
WUHANSKI, ALFA, DELTA...
/
Evo kako dosadašnji sojevi koronavirusa utječu na djecu i je li posljednji, najzarazniji, za njih i - najopasniji
OVE ZIME PRIJETI - 'TWINDEMIJA'?!
/
Scenarij bez presedana: Lani smo se izvukli, ali sada... Pogledajte graf: 'Covid nam neće biti jedina briga'
OVE ZIME PRIJETI - 'TWINDEMIJA'?!
/
Scenarij bez presedana: Lani smo se izvukli, ali sada... Pogledajte graf: 'Covid nam neće biti jedina briga'
NEVIĐEN EKSPERIMENT
/
Pfizer planira cijepiti cijeli jedan grad: 'Mi ovdje vjerujemo u znanost i žalimo zbog gotovo 600.000 smrtnih slučajeva'
NEVIĐEN EKSPERIMENT
/
Pfizer planira cijepiti cijeli jedan grad: 'Mi ovdje vjerujemo u znanost i žalimo zbog gotovo 600.000 smrtnih slučajeva'