Priča je vrlo brzo postala viralna jer su cheovi bili jako iskreni, a sada ćete točno znati u koje restorane više nećete ulaziti. Donosimo samo neke savjete.
1. "Prvo što sam naučio u školi za kuhare kada učite o sigurnosti hrane je: ako uđete u riblji restoran i osjetite smrad ribe, izađite", napisao je XxcontaminatexX.
2. "Tepih je crvena zastava. Da, istina je da je onda tiše, ali to je jedna od najodvratnijih stvari koje sam ikad vidio u restoranima. Samo se usisava, a nikad nisam vidio da su ih prali", kaže eyebrowshampoo.
3. "Ako restoran ima samo jednu stranicu jelovnika to je obično dobar znak. To obično znači da su njihovi kuhari postali specijalisti i da znaju napraviti sva nabrojana jela. Obrnuto, ako restoran ima divovski menu na puno stranica, to je gigantska crvena zastava", objašnjava fancyfrenchtoilet.
4. "Ako restoran ima DUGAČAK jelovnik... znači da je sve zamrznuto", kaže utahjuzz.
5."Najčešće, limuni za vodu su stvarno prljavi", dodao je randyjacksonsarmpits.
6. "Ako ste naručite obrok kojemu je trebao dugo za pripremu i izlazi vrlo brzo, onda je prethodno skuhan", kaže marahsnai.
7. "Kada su jelovnici super prljavi i nikada nisu očišćeni, to znači da je sve super prljavo i nikada nije očišćeno", dodaje SoMuchBsHere.
8. "Kada su na jelovniku fotografije hrane koje očito nisu iz restorana", kaže PanicAtTheMetro.
9. "Pitajte odakle potječu kamenice. Ako ne znaju, vi ih ne želite. Isto vrijedi i za većinu morskih plodova", objašnjava heroesforsale.
10. "Vidjeti voćne mušice. Voćne mušice su pokazatelj prljave kuhinje", dodaje bucklepuss.
Pročitajte još:
- Doznajte kako skinuti kilograme i očistiti jetru nakon blagdana!
- 8 namirnica koje čiste i odmašćuju jetru te joj pomažu da bolje radi
- Trebate detoksikaciju jetre? Donosimo tri jednostavna recepta za čišćenje
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!