Savršeni recept za čišćenje šipka možete pronaći ako pročitate što donosimo u nastavku.
Ako ste osoba koja obožava šipak, a takvih je zaista mnogo, kojoj se ne da zamarati s njegovim otvaranjem odnosno čišćenjem, onda je ovo pravi članak za vas.
Za izvođenje ovog trika potreban vam je samo džepni nožić i jedna minuta vremena. Ne šalimo se, tek 60 sekundi bit će potrebno za čišćenje šipka, uključite štoperice.
Čišćenje šipka je inače komplicirani postupak od često kojeg 'zakrvavite' cijelu kuhinju, a koji se nakon ovog uputstva o čišćenju zasigurno neće ponoviti.
Čišćenje šipka započnite tako što ćete nožićem
zarezati krug oko krune na dva centimetra udaljenosti od iste,
ali samo površinski, toliko da možete skinutu odrezanu
"kapicu".
Nakon toga istim nježnim postupkom zarežite i po bočnim uzdužnim
ispupčenjima. Nakon ovog zarezivanja dobiti ćete šest jednakih
šestina šipka koje samo treba rastvoriti, rastaviti i
pojesti.
Nadamo se da ćete nakon ovog trika za čišćenje
šipka konačno moći češće uživati u svojoj omiljenoj
poslastici.
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!