poseban smještaj /

Raj za mesoljupce: otvoren hotel u kojem je sve u znaku kobasica

Image

Poduzetni njemački mesar dosjetio se kako povećati prodaju domaćih kobasica što ih sam proizvodi te je nedavno otvorio prvi hotel koji je cijeli u - kobasicama

26.11.2018.
9:44
VOYO logo

Claus Boebel, mesar iz bavarskoga Georgensgmuenda svjestan je toga da njegov hotel neće biti odredište vegetarijanaca ni vegana.

"Oprečnost je u temelju mojega poslovnog modela. Ili će gosti smatrati da je ovo mjesto super ili će odmahnuti rukom i kazati - nikad više", kaže uz smijeh. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boebelov hotel ima sedam soba, a u svakoj od njih zidovi su oblijepljeni tapetama s uzorkom sočnih kobasica. I iznad kreveta u jednoj od njih vise mesni proizvodi. Posvuda se nalaze i upute za izradu kobasica i mesnih proizvoda. 

Po ulasku u hotel goste odmah pored recepcije očekuje pult s konzerviranim hrenovkama, gazdin proizvod.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pasionirane obožavatelje mesnih prerađevina rezervirana je soba broj 1. U njoj iznad kreveta vise plastične vrećice sa sirovim mesom i mašću. I ogradu hotelskoga stubišta krase Boebelovi najprodavaniji mesni proizvodi. 

Gosti željni znanja mogu ga nadograditi u gazdinoj mesarnici gdje mogu sudjelovati u izradi bavarskih kobasica. 

Ponosni Bavarac kaže kako smatra da se njegov proizvod mora razlikovati od onih koji se prodaju u njemačkim supermarketima te stoga gostima mora ponuditi više i bolje. "Naše je načelo: Umjesto da samo kupite kobasice, sudjelujte u njihovoj izradi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hotel je smješten u blizini Boebelove mesarnice, a u renoviranje zgrade u kojoj se nekad nalazila lokalna gostionica, uložio je 800.000 dolara. 

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo