Ukusna musaka s mesom i pečenim paprikama

7.10.2011.
14:37
VOYO logo

Priprema: Prethodno ispečene i očišćene paprike posolite svaku posebno, pa ih uvaljajte u brašno i jaja.

Posložite ih u vatrostalnu četvrtastu zdjelu u dva reda po šest paprika (broj može odstupati ovisno o veličini posude), između paprika stavite prethodno poprženo mljeveno meso na ulju s glavicom luk, malo nasjeckanog peršina te začinjeno solju, suhim začinima i paprom.

Na kraju stavite dva reda paprika i preko toga dodajte dva 'istučena' jaja, pomiješana s dvije žlice kiselog vrhnja. Sve pecite oko pola sata u prethodno zagrijanoj pećnici na 220 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
BNP
GLEDAJ 24 SATA PRIJE
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
BOLJI NAČIN /

Je li moguće da oduvijek pogrešno skladištimo češnjak? Ovako će trajati do šest mjeseci