Sastojci za rižoto s bijelim vinom: 1/2 telećih jetrica 20 dag riže 1 glavica luka malo soka od rajčice 3 dcl bijelog vina 1 češanj češnjaka ulje sol, papar
Priprema rižota s bijelim vinom: Usitnite luk i popržite ga na ulju dok ne dobije lijepu zlatnu boju, dodajte 3 žlice rajčice, narezanu jetricu, promiješajte, posolite i popaprite po ukusu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sve sastojke lagano pirjajte dolijevajući po malo bijelo vino dok jetrica ne omekša.
Za to vrijeme skuhajte rižu, ocijedite, malo posolite i dodajte češanj usitnjenog češnjaka.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Poslužite jetricu uz rižu, salatom i naribanim parmezanom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa