Pastrva u umaku od senfa

Da biste jeli nešto posebno slobodne dane ipak ne trebate provesti prikovani u kuhinji.

20.4.2012.
12:28
VOYO logo

Priprema

Pastrve očistiti, natrljati solju i češnjakom, uvaljati u brašno i pržiti u tavi s uljem.

Za umak od senfa sve sastojke (maslac, senf, žumanjke, juhu i malo soli) staviti u posudu i tući na vatri dok ne postane svilenkasto (dok se jaja termički ne obrade).

Kad smjesa postane svilena, polagano, kap po kap, dodavati sok od jednog limuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Servirati s prženom pastrvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recept preuzet s:http://www.recepti.hr/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
direkt
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
TEMELJ DUGOVJEČNOSTI /

Ovo povrće može pomoći da doživite stotu: 'Ima veliku ulogu'