Pastrva u umaku od senfa

Da biste jeli nešto posebno slobodne dane ipak ne trebate provesti prikovani u kuhinji.

20.4.2012.
12:28
VOYO logo

Priprema

Pastrve očistiti, natrljati solju i češnjakom, uvaljati u brašno i pržiti u tavi s uljem.

Za umak od senfa sve sastojke (maslac, senf, žumanjke, juhu i malo soli) staviti u posudu i tući na vatri dok ne postane svilenkasto (dok se jaja termički ne obrade).

Kad smjesa postane svilena, polagano, kap po kap, dodavati sok od jednog limuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Servirati s prženom pastrvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recept preuzet s:http://www.recepti.hr/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BNP
GLEDAJ 24 SATA PRIJE
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
BOLJI NAČIN /

Je li moguće da oduvijek pogrešno skladištimo češnjak? Ovako će trajati do šest mjeseci