Poznati zagrebački chef Tomislav Špiček novu je godinu dočekao u bolnici u predinfarktnom stanju, a zbog zdravlja je morao propustiti i svečanu novogodišnju večeru koju je pripremao u restoranu Kaptolska kleti.
"Prepao sam se jer 15 minuta nisam mogao doći do zraka. Sad sam tu u Zajčevoj, čekam pretrage, nisam baš najbolje. Skupilo se, od cigareta, visokog šećera u krvi, stresa, sve pomalo", rekao je 44-godišnji Špiček, koji se liječi u KB-u Merkur, za Jutarnji list.
Večera nije propala
Ipak, večera koju je trebao pripremati nije propala, što je ovom vrhunskom chefu jako bitno.
"Čuo sam da je večera odlično prošla. I kad mene nema moj zamjenik zna što točno sve treba raditi i zato je sve odlično ispalo. Vlasnik je bio tamo cijelu večer pa sam s njim bio na telefonu, kaže da su prepeličja jaja bila najveći uspjeh, da su se ljudi oduševili", rekao je chef čiji su se bliski pomoćnici itekako pokazali kao dobar oslonac u kriznim situacijama.