Mate Janković progovorio o vezi s Ivanom

Vrsni kuhar i jedan od članova žirija Masterchefa Mate Janković progovorio je prvi put o svojoj vezi s Ivanom Babić te o onome čime se želi baviti.

17.10.2012.
9:39
VOYO logo

Na pitanje je li došlo vrijeme za brak i obiteljski život, Mate Janković je odgovorio: 'Vrijeme za brak ne dolazi. To se jednostavno dogodi. Nekom se brak dogodi s 50 godina. Nema kalupa. Osjetio sam da je došlo vrijeme da se odmorim od svega toga. Je li je tu kumovala veza – jest. Apsolutno. Imaš nekoga s kim živiš, ugodnije ti je ostati kod kuće, u intimi. Jednostavno, nisam više lovac. Mislim da singl muškarci, kao i žene, uostalom, izlaze mnogo više nego oni u vezama. Izlazim i sad kad sam u vezi, daleko od toga, ali smanjio sam intenzitet jer zadovoljstva nalazim negdje drugdje.'

U intervjuu za Story, Mate je priznao i da vjeruje u monogamiju. 'Tko god kaže da u životu nije prevario partnera, uglavnom laže, jer s 15 ili 16 godina sigurno je poljubio nekog drugog dok je imao djevojku. To se tehnički klasificira kao prevara. Ljudi su različiti i drugačije gledaju na prevaru. Mislim da monogamna može biti osoba koja ima određeno životno iskustvo, kao i ono u vezama, te koja smatra da je prošla puno toga i našla osobu za koju se može vezati. Tada je odgovor potvrdan, može se biti monogaman. Ali za to moraš proći neki životni put, i dobre i loše veze, te procijeniti što je dobro za tebe.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mate, koji je godinu dana u vezi s Ivanom Babić je, između ostalog, rekao i da je sada osjetio da je spreman vezati se. 'Za to se, naravno, morala naći i prava osoba. Dok je nisam našao, nisam osjetio potrebu da se vežem.'

Na pitanje je li mu se zbog showa Masterchef dogodio preokret u karijeri, Mate je odgovorio: 'Iskreno, želim raditi sve vezano uz hranu, u bilo kojem obliku. Nevažno je li riječ o pisanju o hrani, otkrivanju novih namirnica putem nekog TV-formata, reklamnoj kampanji ili suradnji s proizvođačima hrane. O politici mogu govoriti samo kroz prizmu poreznog obveznika, a o hrani mogu govoriti profesionalno i pomoći da se nekim drugačijim angažmanima ta scena digne. Ne moram nužno biti u kuhinji. Hrana će uvijek biti moj fokus i primarna stvar o kojoj ću razmišljati u profesionalnom smislu. Bilo kao voditelj restorana, chef kuhinje ili konzultant unutar neke tvrtke, ali od nje se ne mičem.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo