Većina parova uz obavezna jela i dodatne zadatke nije uspjela počistiti i svoje radne jedinice, pa su zbog toga kažnjeni. Samo su Moira i Zdravko uspjeli sve očistiti, tako da jedino oni nisu kažnjeni s oduzimanjem jednog boda.
Iako su biftek dobro pripremili Ana i Tin po izvrsnom jelu prelili su umak i salatu. Pažanin je komentirao da je glupo objašnjenje, to što su si uzeli premalo vremena za meso, od idealnih pet minuta, oni su odrezak pripremali zadnje dvije minute.
Dok su Aleksandra i Kristijan poslužili prekiselu vinsku pjenicu jer su je napravili od cijele količine vina koji su dobili, Sanja i Željko su potpuno fulali s pokušajem pečenja čipsa od celera. Žiri za njih nije imao nimalo milosti i osvojili su samo 12 bodova.
Arsen i Željan su objasnili da su rafioli slatki, a ravioli slana verzija nadjevenog tijesta. Bez obzira na ime, pogriješili su s prevelikom količinom nadjeva, ali su zato Pažanina potpuno oduševili svojim wine chateauom koji mu je bio pravi „kolačić madeleine“ i time zaradili dodatni bod.
Ozana i Katarina razočarale su izgledom svog tanjura Žakline jer je njezin moto da hrana mora biti i lijepa da bi bila ukusna, a Sara i Anna su opet pokušale žiriju poslužiti verziju mesa sa šljjivama, što se žiriju nimalo nije svidjelo te su ih zbog toga kaznili.
Moj+ira i Zdravko drže prvo mjesto na tablici bodova dok su, na začelju Ozana i Katarina.
Nova epizoda “Tri, dva, jedan – kuhaj!” na program je sutra u 21:05!