'Od ničega do pobjede', opisuje drugi hrvatski MasterChefNikola Lesar, put do titule najboljeg amaterskog kuhara u Hrvatskoj u intervjuu za vecernji.hr.
A tom je prilikom otkrio i svoje planove: 'Dio novca dat ću roditeljima, a ostalo ću uložiti u školovanje u kuharstvu, i to vani. Treba ulagati u obrazovanje, to će se vratiti', kaže 22-godišnji Međimurac.
'Ako jednog dana uspijem otvoriti restoran, garantiram da će biti jedinstven u svijetu! Ideja koja mi se vrti u glavi je nebrušeni dijamant, moram još jako puno raditi da bih je ostvario', nadodao je.
Osim toga, želja mu je provesti nekoliko mjeseci u nekima od boljih restorana poput Nome u Kopenhagenu, D.O.M-a u Sao Paulou, Fat Ducka u Londonu, ali s time ne žuri jer trenutačno uči od mentora Dine Galvagne.
'Majstor je zanata! Nadam se da ću jednog dana biti poput njega', priznaje Nikola koji je sa suparnikom iz superfinala Markom Palfijem ostao u prisnim odnosima.